Eşimin yakın arkadaşı

İyi niyetli bulmadım. Kur yapıyor gibi bir hali var. Eşine söylemeni tavsiye ederim. Tabi eşin bu tür durumlarda tepkisi nasıl olur bilemedim ama sakince eve tek erkek arkadaş getirmemesini söyleyebilirsin.

Ben de tam olarak emin olmamakla birlikte rahatsız oluyorum yani o adamda bir şeyler olumsuz hissediyorum. Eşime eve arkadaş getirmemesine söylesem ne tepki verir bilmiyorum ama sinirli birisi değildir sakindir.

Ya okey adam niyeti bozmuş olabilir ama yorumları anlayamadım
Neden bekar arkadaşı evine almasın? Hayır biz bekarlar vebalı mi oluyoruz bu durumda?
Kadın bekar arkadaşını alma kocamı ayartır,erkeği alma karını ayartır.
Tüm bekarlar toplandik arkadaslarimizin karisina kocasına göz diktik.

Bir önceki konum kıskançlıktı:) Bekarken bunaltıcı derecede kıskançtı konuşmamı bile istemezdi. Bu durumdan rahatsız olduk psikologa falan gittik. Anacım adamın ayarlarını fazla gevşettiler heralde ben de anlamadım:)

Neden rahatsız olduğumu sorgulamasından korkuyorum. Ne bileyim böyle bir şey nasıl denir ki çok iğrenç bir durum.

Evli çiftin evine bekar arkadaş girmemesini anlamıyorum. Sanırım herkes evlendikten sonra arkadaşıyla görüşmeyi kesiyor.
Neyse.

Eşinize arkadaşının kendisine asıldığı şeklinde söylemeyin bence.

"İş yaparken tepemde birinin olmasından huzursuz oluyorum, zaten küçük mutfak, mutfağa geldiğini gördüğünde yanınıza çağır da ayağımın altında olmasın" gibi bir şey söyleyebilirsiniz bence.

Enteresan yani :) Psikolog da fazla rahatlatmış adamın kıskançlık duygusu hepten alınmış. :)
Gerçekten bir ayarını tutturamamış. Zor bir durum tabi ama..
Peki adam normalde de ne bilim böyle lakayt yılışık herkesle samimi olan biri mi?
Yani belki densiz biridir bilerek yapmıyordur dicem ama dediğim gibi erkekler böyle
şeylere çok dikkat eder.
Hiçbir erkek arkadaşının karısına gidip de senin gibi biriyle evlenmek istiyorum filan demez yani.
Her kelimesine dikkat eder ki aman yanlış anlaşılmasın diye.

Ben kendi adıma cevap vereyim mesela
Asla öyle düşüncem yoktur. Bekarlara potansiyel sapık gözüyle bakılmasına ben de karşı çıkarım.
Sadece eşitlikten yanayım.
Benim bekar arkadaşlarım eşim evde yokken gündüz gelir mesela.
Eşimin bekar arkadaşı yok, olsa da dışarıda görüşmelerini isterdim sanırım.
Ya da birkaç kez olabilir ama sürekli bekarlar bizde toplansın istemem.
Eşleri de olsun ben de ortama gireyim isterim. Eş yoksa dışarda takılsınlar.

Bu kafadayım ben.

Söyledim. Sonra ben yapıyorum işleri siz gelin diyor ya da kendi de mutfağa geliyor. Ama öyle bir şey ki küçük bir boşluk yetiyor yani benim sinir olmama.

Adam sana ilgi duyuyor bencede.
Sen mutfakda herseyi hazirla esin gelip götürsün esyalari hepsini servisi de kendi yapsin. Benimde esim arkadaslarini hic cagirmaz ben evdeyken bir kac defa denk geldide onlarla biraz oturdum sonra mutfaga gectim esim gelip götürüyor herseyi tabaklar bitincede kendisi toplayip götürüyor. Esine söyle arkadaslarini sen yokke eve cagirsin ya da bekar arkadaslarinieve gerirmesin getirirsede sen mutfakda dur yada baska odaya gec baska birseyler yap.

Ben eşime birinden rahatsız olsam şu arkadaşlar iyi ama diğeri bira sulu derim hiç hoşlanmiyirun vicik vicik insanlardan gibi ara ara söylersen belkide ise yarar

Valla en makul fikir bu bence zaten konu sahibinin eşi kıskançlık yüzünden terapiye gitmiş adamın ayarları hepten bozulmasın

Ya o işte bahane olacak diye dedim yoksa bekar evli değil mesele de bu olay için ne söylese de kurtulsa
diye öyle dedim ben. :)
Yoksa bende bekarım yani. Bu durumlar kişilerle ilgili medeni durumlarıyla değil tabi.

Söyledim. Sonra ben yapıyorum işleri siz gelin diyor ya da kendi de mutfağa geliyor. Ama öyle bir şey ki küçük bir boşluk yetiyor yani benim sinir olmama.
O zaman arkadaşına diş gösterin biraz.
Gerekirse kibarca kovalayın mutfağınızdan. Kapısı varsa mutfağın içeriden kilitleyin. Varsın anlasın ne olacak.

Bekar degil
Ahlaksiz oldugu icin eve almamalisin.
Yoksa mutfaga evli olan da girip
Rahatsiz edebilir.
Senin gibi bir esim olsa demesi falan
Niyeti bozmus.
Ekşın pesinde karaktersiz.

Yok lakayık bir tip değil. Konuşurken de gülmeden falan gayet ciddi konuşuyor. Bir konu geçiyor mesela biz hanımlarla konuşuyoruz. Diğer taraftan atlıyor sen kıyafet alışverişini nerden yapıyorun hoş şeyler seçiyorsun gerçekten diye. Millete göre normal muhabbet oluyor arkadaş muhabbeti. Başkası sorsa ben de normal derim ama bu adama antipatim var. Her lafının altında bir şey arıyorum. Ben mi kuruyorum diyorum kendi kendime. Sonra diyorum ki niye kurayım yani ben deli miyim

Ne demek ya senin gibi karım olsa! Bana biri bu cümleyi söyleyecek ağzının ustune kürekle yapistiririm eşine de söyle o g.zekali ile iletişimi kessin ne halt olduğunu bilsin arkadaşının. Sonuçta evli kadına asılan karaktersiz bi herif eşinin ne işi var onunla?

Onların yanlarında oturup sohbet edıyormusun cesaret bulmus olabılır bu yızden.Sıcak davranıp hos sohbet edıyorsanız ,bakıslarınızı yanlıs anladıysa deneme yapmıs olabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…