- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
keske esin böyle bir sey yapmasaydi degmez bir ş....... yuzunden ellerini kirletmeye simdi mahkemelik olursaniz ne olacak diger arkadaslariniz sizin leyinize sahitlik yaparmiBana sabah tartıştık bir daha da görüşmeyiz telefonundaki engeli kaldır ararsa veya mesaj atarsa bana hemen söyle dedi. Iyi ki bana bunu sen söyledin sen söylememiş olsaydın ben bunu bir şekilde ögrenseydim napardım bilemiyorum çok kötü hissettim kendimi dedi. Öyle konuyu kapattık. Zaten konuşmak istemiyordu her halinden belliydi. Biraz önce yine bir arkadaşının eşi aradı beni. Nasılsın iyi misin diye. Sen nerden biliyorsun dedim. Sana söylemedi mi dün biz otururken geldi dedionların evde bu adam beni arayan kadının eşi ve kadın oturuyorlarmış. Eşim girmiş içeri demiş yenge kusura bakma şimďiden özür diliyorum senden. Dalmış bu adama. Anlamamışlar bunlar da noluyor diye. Ayırmaya çalışmışlar ayıramamışlar. Eşimin diğer arkadaşı demiş noluyor bir söyle bize de sakinleş hayırdır bayram günü diye. Demiş cok güzel olmuşsun diye karıma mesaj atıyor bu it. Mesajı atan şahıs da demiş yok abi yanlış anladın sen beni falan. Eşim de demiş neyini yanlış anlıcam lan arabada çantanı unuttun diye haber verdikten iki saat sonra karıma arabada çantamı unuttun mu acaba diye mesaj atmanın neyini yanlış anlicam falan derken bunlar yine girişmiş. Eşim demiş çıkart şunu dışarı yengeye ayıp oluyor kadın korkmasın ben bunu bugün gebertirim. Adamı dışarı atmışlar ama eşimi bırakmamışlar. Sakinlestirmeye uğraşmışlar. Sonra ben evde tekim diye gitmek istemiş. Kapıya çıkmışlar adam hala orada ama baygın şekilde. Bunlar onu alıp hastaneye götürmüşler burnu kırılmış sanırım. Eşim de gitmemiş onlarla hastaneye eve gelmiş ne hali varsa görsün bırakın götürmeyin bir yere demiş.
Kadın da şok olmuş anlatıyordu. Nasıl olur böyle bir şey içimizdeydi bu adam çok şaşırdım diye. Bunu duyan kimse konuşmaz onla zaten salak göz göre göre naptı falan dedi. Hastanede de darp raporu alcam diyormuş. Bu kadının kocası demiş dua et ucuz kurtuldun ben olsam seni gebertirim ne darp raporundan bahsediyorsun demiş. Anne babası hastaneye gelince de oğlunuz böyle böyle yaptı diye söyleyip çıkmışlar hastaneden.
Vayyy be film gibi. Helal olsun kocana iyi etmiş.Bana sabah tartıştık bir daha da görüşmeyiz telefonundaki engeli kaldır ararsa veya mesaj atarsa bana hemen söyle dedi. Iyi ki bana bunu sen söyledin sen söylememiş olsaydın ben bunu bir şekilde ögrenseydim napardım bilemiyorum çok kötü hissettim kendimi dedi. Öyle konuyu kapattık. Zaten konuşmak istemiyordu her halinden belliydi. Biraz önce yine bir arkadaşının eşi aradı beni. Nasılsın iyi misin diye. Sen nerden biliyorsun dedim. Sana söylemedi mi dün biz otururken geldi dedionların evde bu adam beni arayan kadının eşi ve kadın oturuyorlarmış. Eşim girmiş içeri demiş yenge kusura bakma şimďiden özür diliyorum senden. Dalmış bu adama. Anlamamışlar bunlar da noluyor diye. Ayırmaya çalışmışlar ayıramamışlar. Eşimin diğer arkadaşı demiş noluyor bir söyle bize de sakinleş hayırdır bayram günü diye. Demiş cok güzel olmuşsun diye karıma mesaj atıyor bu it. Mesajı atan şahıs da demiş yok abi yanlış anladın sen beni falan. Eşim de demiş neyini yanlış anlıcam lan arabada çantanı unuttun diye haber verdikten iki saat sonra karıma arabada çantamı unuttun mu acaba diye mesaj atmanın neyini yanlış anlicam falan derken bunlar yine girişmiş. Eşim demiş çıkart şunu dışarı yengeye ayıp oluyor kadın korkmasın ben bunu bugün gebertirim. Adamı dışarı atmışlar ama eşimi bırakmamışlar. Sakinlestirmeye uğraşmışlar. Sonra ben evde tekim diye gitmek istemiş. Kapıya çıkmışlar adam hala orada ama baygın şekilde. Bunlar onu alıp hastaneye götürmüşler burnu kırılmış sanırım. Eşim de gitmemiş onlarla hastaneye eve gelmiş ne hali varsa görsün bırakın götürmeyin bir yere demiş.
Kadın da şok olmuş anlatıyordu. Nasıl olur böyle bir şey içimizdeydi bu adam çok şaşırdım diye. Bunu duyan kimse konuşmaz onla zaten salak göz göre göre naptı falan dedi. Hastanede de darp raporu alcam diyormuş. Bu kadının kocası demiş dua et ucuz kurtuldun ben olsam seni gebertirim ne darp raporundan bahsediyorsun demiş. Anne babası hastaneye gelince de oğlunuz böyle böyle yaptı diye söyleyip çıkmışlar hastaneden.
Ohoooo olaylar oldu da bitti bak yukarıda yazıyor.Wuuu iş atıyor sana. Onlar gelince sen hazırlıklarını yap odana çekil. Başım ağrıyo de. Kendi çaylarını servislerini alsınlar.
keske esin böyle bir sey yapmasaydi degmez bir ş....... yuzunden ellerini kirletmeye simdi mahkemelik olursaniz ne olacak diger arkadaslariniz sizin leyinize sahitlik yaparmi
keske esin böyle bir sey yapmasaydi degmez bir ş....... yuzunden ellerini kirletmeye simdi mahkemelik olursaniz ne olacak diger arkadaslariniz sizin leyinize sahitlik yaparmi
Ayy okudumm pis herif yaaa. Arkadaşın karısına göz koymak da baya arsızlık ister.Ohoooo olaylar oldu da bitti bak yukarıda yazıyor.
Şikayet ederse tam dövememişim demek ki derim yine döverim diyor. Pek umrunda değil anlayacağınız.
Merhabalar,
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi eşimin yakın arkadaşı. Eşim evimize arkadaşlarını çağırır. Eşi olan eşiyle gelir. Olmayan tek. İyi de anlaşırız herhangi bir problemimiz olmaz. Fakat biri var ki beni rahatsız ediyor. Eşimin yanında bir şey yok ama mesela ben mutfaktayken geliyor. Masadaki tabağı falan getiriyor mutfağa yardım amaçlı. Sen bırak ben hallederim diyorum ısrarla devam ediyor. Yok ben rahat edemem işler sana kalıyor onca kişi geliyoruz diyor. Eşim diğer arkadaşlarıyla salonda oturuyor oluyor. Bu mutfakta senin gibi bir eşim olsa benim de keşke hem anlayışlısın hem hamaratsın diyor. Eşim için diyor ki çok yüz veriyorsun sen buna şımartma bunu bu kadar dediklerini yapma falan. Bunun gibi şeyler. Yani ne bileyim adamdan hiç iyi bir enerji alamıyorum ben bir rahatsızlığım var. Eşime söylesem mi durup dururken ortalığı bulandırmış olur muyum? Dersem aynen böyle mi demeliyim? Kafam karışık siz ne dersiniz?
Onu dedim. Mutfağıma giriyorlar benim hoşuma gitmiyor. Arkadaşlarına söyler misin lütfen erkek halleriyle karışmasınlar ayak altında dolaşmasınlar eşleri olsa neyse dedim. Yardım etmeseler bir sürü iş var diye bana yakınıyorsun yardım etseler mutfağım diyorsun ben de anlamadım sen ne istiyorsun dedi
Bekarlar ile irtibat kesilsin. .
Evli de olsa sacmalayabilirdi sorun karaktersiz olmasında
Iyiki soylemissiniz esinize yoksa cidden kabak size patlycakmis pislik herifBana sabah tartıştık bir daha da görüşmeyiz telefonundaki engeli kaldır ararsa veya mesaj atarsa bana hemen söyle dedi. Iyi ki bana bunu sen söyledin sen söylememiş olsaydın ben bunu bir şekilde ögrenseydim napardım bilemiyorum çok kötü hissettim kendimi dedi. Öyle konuyu kapattık. Zaten konuşmak istemiyordu her halinden belliydi. Biraz önce yine bir arkadaşının eşi aradı beni. Nasılsın iyi misin diye. Sen nerden biliyorsun dedim. Sana söylemedi mi dün biz otururken geldi dedionların evde bu adam beni arayan kadının eşi ve kadın oturuyorlarmış. Eşim girmiş içeri demiş yenge kusura bakma şimďiden özür diliyorum senden. Dalmış bu adama. Anlamamışlar bunlar da noluyor diye. Ayırmaya çalışmışlar ayıramamışlar. Eşimin diğer arkadaşı demiş noluyor bir söyle bize de sakinleş hayırdır bayram günü diye. Demiş cok güzel olmuşsun diye karıma mesaj atıyor bu it. Mesajı atan şahıs da demiş yok abi yanlış anladın sen beni falan. Eşim de demiş neyini yanlış anlıcam lan arabada çantanı unuttun diye haber verdikten iki saat sonra karıma arabada çantamı unuttun mu acaba diye mesaj atmanın neyini yanlış anlicam falan derken bunlar yine girişmiş. Eşim demiş çıkart şunu dışarı yengeye ayıp oluyor kadın korkmasın ben bunu bugün gebertirim. Adamı dışarı atmışlar ama eşimi bırakmamışlar. Sakinlestirmeye uğraşmışlar. Sonra ben evde tekim diye gitmek istemiş. Kapıya çıkmışlar adam hala orada ama baygın şekilde. Bunlar onu alıp hastaneye götürmüşler burnu kırılmış sanırım. Eşim de gitmemiş onlarla hastaneye eve gelmiş ne hali varsa görsün bırakın götürmeyin bir yere demiş.
bence esini ustu kapalida olsa uyarmalisinMerhabalar,
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi eşimin yakın arkadaşı. Eşim evimize arkadaşlarını çağırır. Eşi olan eşiyle gelir. Olmayan tek. İyi de anlaşırız herhangi bir problemimiz olmaz. Fakat biri var ki beni rahatsız ediyor. Eşimin yanında bir şey yok ama mesela ben mutfaktayken geliyor. Masadaki tabağı falan getiriyor mutfağa yardım amaçlı. Sen bırak ben hallederim diyorum ısrarla devam ediyor. Yok ben rahat edemem işler sana kalıyor onca kişi geliyoruz diyor. Eşim diğer arkadaşlarıyla salonda oturuyor oluyor. Bu mutfakta senin gibi bir eşim olsa benim de keşke hem anlayışlısın hem hamaratsın diyor. Eşim için diyor ki çok yüz veriyorsun sen buna şımartma bunu bu kadar dediklerini yapma falan. Bunun gibi şeyler. Yani ne bileyim adamdan hiç iyi bir enerji alamıyorum ben bir rahatsızlığım var. Eşime söylesem mi durup dururken ortalığı bulandırmış olur muyum? Dersem aynen böyle mi demeliyim? Kafam karışık siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?