Eşimin yakın arkadaşı

esine söyle bence burdaki gibi anlat adam bilsin ne olur ne olmaz bu arada basinida belaya sokmamasini boyle tipler icin degmeyecegini söyle. arkadisla iliskisini kessin bence AMA ESINE MUTLAKA ANLAT

keske esin böyle bir sey yapmasaydi degmez bir ş....... yuzunden ellerini kirletmeye simdi mahkemelik olursaniz ne olacak diger arkadaslariniz sizin leyinize sahitlik yaparmi

Vayyy be film gibi. Helal olsun kocana iyi etmiş.

keske esin böyle bir sey yapmasaydi degmez bir ş....... yuzunden ellerini kirletmeye simdi mahkemelik olursaniz ne olacak diger arkadaslariniz sizin leyinize sahitlik yaparmi

Şahitlik yaparlar da ne derece haklı olabiliriz ki sonuçta şiddetle çözemezsinize gelecek olay. Eşime söyledim dedim sikayet ederse seni dövmüşsün. Şikayet ederse tam dövememişim demek ki derim yine döverim diyor. Pek umrunda değil anlayacağınız

Şahitlik yaparlar da ne derece haklı olabiliriz ki sonuçta şiddetle çözemezsinize gelecek olay. Eşime söyledim dedim sikayet ederse seni dövmüşsün. Şikayet ederse tam dövememişim demek ki derim yine döverim diyor. Pek umrunda değil anlayacağınız.

Çok geçmiş olsun canım.Ailesine de o diğer evli çifte de rezil olduğu çok iyi olmuş.Biz KK üyelerine de ders oldu,kimden gelirse gelsin sözlü tacize sessiz kalmamak gerekiyor.
Ciddi bir şey atlattınız,Allah yuvanızda huzuru mutluluğu günbegün artırsın

Kizin yavuklusunu abisi kadinin dostunu,kocasi getirirmis eve derler eskiler ki kesinlikle katilirim eve hic bir bekar arkasini almasi normal degil bekarlarla yada yilisiklarla disarfa bulussun bi zahmey

Esindede var gariplik

Yeni gelişmeler heyecanlandırdı.
Geçmiş olsun..
Şiddet elbette kötü birşey ama bazı insanlar da hak etmiyor değil yani, pislik herife eşiniz payını vermiş..

Iyiki soylemissiniz esinize yoksa cidden kabak size patlycakmis pislik herif

bence esini ustu kapalida olsa uyarmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…