Eşimin yakın arkadaşı

Çözüm önerisi olarak eve bekar arkadaş alma diyenler var ya...Sizin gözünüzde bekarları evlilerden ayıran şey ne,birini daha tehlikeli yapan ayrıntı ne yani ? Ya da ahlaksız diyeyim sizlerin tabiriyle...

Bence eşinize adamın mutfağa gelip söylediklerini anlatın siz anlatinda kararı o versin hiç bir yorum katmadan anlatın çünkü ilerde adam bozduğu niyetini tamama erdirmeye kalkarsa kabak yine sizin başınıza patlar niye anlatmadin diye

Söyledim zaten ileri sayfalarda konunun detayı var:)

Bunda birsey yok.

Esinize diyin. Butun arkadaslarin basimin ustunde yeri var ama bu x arkadasindan hoslanmiyorum onu cagirma istemiyorum de.
Kocan hicmi fark etmiyor sana yardima geldigini falan. Ne alaka? Kocan herkesle oturuyor elin adami sana yardima geliyor.

Bence uyarmalisin yoksa isine gelmedimi ALLAH korusun sonra sen yüz verdin olursun iftiraya bile ugrayabilirsin.
Herseyi dusunmen gerek.

Isterseniz geri kafalı diyin yobaz diyin ne derseniz deyin bu tür şeyler bana ters.....Olmaz arkadaşım eşin nasıl müsade ediyor eşiyle gelene amenna ama tek niye geliyor çok görüşmek istiyosa alsın arkadaşını gitsin kahveye....o adamdan uzak dur eşine bi ayar çek bence

konunun başında , hamarat kılıklı bi adamdır önemsemeyin diye düşünürken mesaj olayını gördüm, Yuh diyorum artık. Bu ne densizlik . Gerizekalı herif. Eşinize sakin kalması için konuşun endişe ediyorum deyin.

Morali bozuk konuşası yok şu an üstüne gitmiyorum

İyi yapmışsınız üzerine gitmemekle anlatır nasılsa. Ama iyi ki de söylediniz allah korusun bu adam yüz bulamıyo diye iftira falan atsaydı o zaman düşünemiyorum yani. Çünkü erkeklerde var böyle iğrençlikler. Yüz verirsen mükemmel kadın yüz vermezsen iğrenç kadın olursun. Acaba dövdü mü o adamı eşiniz ya öğrenince bize de anlatın çok merak ettim

Bana sabah tartıştık bir daha da görüşmeyiz telefonundaki engeli kaldır ararsa veya mesaj atarsa bana hemen söyle dedi. Iyi ki bana bunu sen söyledin sen söylememiş olsaydın ben bunu bir şekilde ögrenseydim napardım bilemiyorum çok kötü hissettim kendimi dedi. Öyle konuyu kapattık. Zaten konuşmak istemiyordu her halinden belliydi. Biraz önce yine bir arkadaşının eşi aradı beni. Nasılsın iyi misin diye. Sen nerden biliyorsun dedim. Sana söylemedi mi dün biz otururken geldi dedi onların evde bu adam beni arayan kadının eşi ve kadın oturuyorlarmış. Eşim girmiş içeri demiş yenge kusura bakma şimďiden özür diliyorum senden. Dalmış bu adama. Anlamamışlar bunlar da noluyor diye. Ayırmaya çalışmışlar ayıramamışlar. Eşimin diğer arkadaşı demiş noluyor bir söyle bize de sakinleş hayırdır bayram günü diye. Demiş cok güzel olmuşsun diye karıma mesaj atıyor bu it. Mesajı atan şahıs da demiş yok abi yanlış anladın sen beni falan. Eşim de demiş neyini yanlış anlıcam lan arabada çantanı unuttun diye haber verdikten iki saat sonra karıma arabada çantamı unuttun mu acaba diye mesaj atmanın neyini yanlış anlicam falan derken bunlar yine girişmiş. Eşim demiş çıkart şunu dışarı yengeye ayıp oluyor kadın korkmasın ben bunu bugün gebertirim. Adamı dışarı atmışlar ama eşimi bırakmamışlar. Sakinlestirmeye uğraşmışlar. Sonra ben evde tekim diye gitmek istemiş. Kapıya çıkmışlar adam hala orada ama baygın şekilde. Bunlar onu alıp hastaneye götürmüşler burnu kırılmış sanırım. Eşim de gitmemiş onlarla hastaneye eve gelmiş ne hali varsa görsün bırakın götürmeyin bir yere demiş.

Kadın da şok olmuş anlatıyordu. Nasıl olur böyle bir şey içimizdeydi bu adam çok şaşırdım diye. Bunu duyan kimse konuşmaz onla zaten salak göz göre göre naptı falan dedi. Hastanede de darp raporu alcam diyormuş. Bu kadının kocası demiş dua et ucuz kurtuldun ben olsam seni gebertirim ne darp raporundan bahsediyorsun demiş. Anne babası hastaneye gelince de oğlunuz böyle böyle yaptı diye söyleyip çıkmışlar hastaneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…