eşimin yalanı

ohaaa diecem yani kusura bakma paraymışş alll bu da güzel ii bide hem sev hem kendini ve fedakarlık yap hem güzel hem güler yüzlü ol sen herşey ol yani kendini yırt bide üstüne para ver olduuuuuuuuuu bu erkekler kafayı yemiş artık sanırım

yuh yanii..
onun içinde özel meslekler var canım
parayı kazanırdı

gorusme istediginde bulundugunuzda birbirinize tel.no. larini da vermeniz gerekecek?
o zaman ne yapacaksiniz?
cok iyi bi plan yapin.
guvenebileceginiz yakin bi arkadasiniz size yardimci olabilir bu konuda.
hakkinizda hayirlisi olur insallah.

hazır açık bir hat almayı düşünüyorum.aradığı zaman ise birini konuşturacam.bunun için de eski arkadaşlarımı gözden geçiriyorum.irtibatı kesmiştim ama tekrar bağlantı kurmam lazım onlarla....

Cilveli gercekten Allah erkeklerden razi olsun bizi kendilerine kari yapip
sevip evlendikleri icin
ne haddimize sorgulamak
olaki eski sevgilisiyle irtibatta olur yada en azindan onu dusunur
agzimizi acma hakkina sahip degiliz
cunku zaten bizi kendilerine layik gorup evlenmisler
yetmezmi? demi ama :)

bu arada o hesaplardan birinde jigalo sitelrinden birine de kayıt olduğunu görmüştüm.girip bakmıştım çok yüksek fiyatlara gidiyorlar.içime bi de bu küşku girdi iyimi?

en iyisi sen daha fazla araştırıpda sinir olma canım..
en yakın zamanda buluşmayı teklif et.
görümcenizle veya kaynınızla aranız iyise onlarda haberdar olsun durumdan sakın yalnız gitmeyin.
aileside bilsin.

3. ayda olduğunu farketmiş zaten sormuş inkar etmiş ve sonra yeniden görmüş yine inkar şans vermek denir buna sabretmiş ve artık böyle bi yola başvurmuş .güzel kadına yüz vermeyecek erkek yoksa ;ilgi gösteren kibar bi adama da gönlü kaymayacak kadın yoktur o zaman böyle genelleme yaparsan bende böyle genelleme yaparım bunun bütün erkeklerle alakası yok kişisel saplantılar ve özentiler,doymamışlıklar bunlar senın söyledıklerın yuzunden kadın kendini suçlamaya başlıycak nedense ve en nefret ettiğim şeyi yaptın kadına kendi güzelliğini ve fedakarlıklarını sorgulattın başkasının yaptığı hata yüzünden kendini suçlamak nedir bilirmisin sen,gerçi sen herşeyin en iyisini bilen bi tipsin belli burası herkese açık bi platform biliyorum ama böyle bi konuda kalkıp muhalefet olup nerdeyse hatalı insanı haklı çıkarmaya çalışırsan buna karşı çıkarım ve saygı duymam

bulusma ayarlarsan git ama gorunme derim
yoksa "senin oldugunu biliyordum" diye uste cikabilir

git gozunle gor aksam sor bugun ne yaptin diye
yaninda aileden birileride olsun derim..

ayrica ahlaki degerlerinide sorgulamaya basladigina gore esinin
ve cidden bir cevap alip ayrilacaksan dikkatli davranman gerek

canım ben elimden geleni yapıyorum eksik ya da yanlış ne yapıyorum bilmiyorum.gece kıyafetleri makyaj ya da ne bilim anla işte.o face de konuştuğu kadınlara 1000 çekerim emin ol.daha ne yapmam lazım bu adama.

ilgisini cek,erkeklerin en guzel ilaci surekli degisimdir bugun ivana sert!i bile kocasi aldatabiliyorsa bunun guzellikle siklikla alakasi olmadigi asikardir. dun cok mu susluydun, baska bir gun o kadar suslenme dogal ol, birgun heyecanli bir gun suskun ol, yani biraz bilinmez biraz gizemli ol, facebook ta ki o salak hatunlari cozmeye calisacagina surekli sana odaklansin ve seni cozmeye calissin, seni merak etsin.

inkar etti benim değil dedi.sonra dedim bak senin eski kırığında burda arkadaşıma werdim ismini uğraşsın diye dedi.bende dedim ki ben eski segilimn adını birilerine wereyim uğraşsınlar o zaman hoş olurmu? ne alakası warmış onun durumuyla...yani elimde gerçekten onun yazıştığına dair kesin bişeyler yok.geçen 11 ayda 2 hesap daha yakaladım.onlarıda inkar etti.o hesaplarla nererlere kayıt olmuş bi bilseniz.ben eşimin 2. ewliliğiyim.il ewliliğinden 1 oğlu war.kayıt olduğu yerlere oğlunun adını yazmış.siz olsanız arkadaşınıza oğlunuzun adını werip bu tür yerlere kayıt olmasına müsade edermiydiniz.ben yine haksız oldum.ama bu sefer onun kurallarıyla oynamaya karar werdim.eğer hala yanlış yapıyorsun dersen bişey demem!!!!

Göz bakmasıda aldatmadır
İnernette başka kızlarla buluşmasa bile yazışmasıda aldatmadır
Yani illa yatakta yakalamak gerekmiyor aldatmayı anlayabilmek için.
Malesef eşinizde yapmış. Sebebinin ne olduğu niye yaptığı sizde eksiklik varmı yokmu hiçbirşey eşinizi haklı çıkarmaz. Sonuçta yapmış.
Ve bir kere yapan her zaman yapar aksine inanmam asla....

buyuk lokma ye, buyuk laf etme.

hayatta bazı şeyler vardır insan kendine ve karakterine çok güveniyorsa o konularda büyük konuşabilir.
olaki bir gün başka bir erkeğin bana yaptığı kurlar beni rahatsız etmek yerine hoşuma gidiyorsa (ki hiç sanmıyorum ama farzı misal )anlarım ki eşimden soğumuşum o zaman hiç tereddüt etmeden ,dürüstce ve olması gerektiği gibi eşime anlatır ve ondan ayrılırım.hayatı daha mutlu yaşamak için evleniyoruz değilmi can acıtmak veya acıtılmak için değil.
öyleyse bazı ahlaki değerler ön plana çıkmalı...

cidden evliliginiz bitirmeyi dusunuyorsaniz ona gore hareket edin
aksi taktirde karsilasacaginiz seyler manen sizi fazlasiyla yipratabilir.
yazismalarinizi kaydedin,ciktilarini alin
yazistiginizda sizi uzebilecek en kotu seyde bile esinize belli etmeyin
guler yuzlu olun

dusuncen buysa saygi duyarim ama anladigim kadariyla senin kendine saygin yok!!!

bence hiç iyi bi fikir değil ailesine söylerse gidip onu uyarma ihtimalleri çok yüksek bunu göze almamalı bence bu tarz oyunlardan ben hiç hoşlanmam ama tabi başka türlü ispatlamakda çok zor herkesin ortak fikri sanırım daha fazla uzatmamanız çünkü kendinizi daha da yıprakmaktan başka işe yaramaz allah yardımcınız olsun farklı görüşleri olan insanlar olabilir fakat burası tartışma platformu değil bir kadın derdini paylaşmak belki akıl almak için buraya yazmış sen yanlış yaptın diye yargılamak anlamsız eğer size göre uygun değilse yapılanlar buraya yorum yapmak zorunda değilsiniz

bende görünmeyi düşünmüyorum.hatta öyle bir yer olmalı ki bunu net bir şekilde izleyip bir kaç foto almalıym.akşama da bunları göstermeliyim.cafenin adını şeklini şemalini fotolamalyım...

En yisi fotoğraf mak. olsun yanında kimseyi karıştırma gerçekten ispatlamaya karar verdiysen. Fotoraflarını çek en güzel kanıt.

o zaman aldatmayan erkek YOK!!! dediginiz tam anlamiyla bu. anlamadim ki gercekten bakisiniz bu mu? yoksa agzinizdan oylesine cikan laflar mi? o zaman herhangi bir diziyi izleyen erkek karisini aldatiyor demekki!!!!!

eğer ailesine söylemeden buluşmaya gidip boşanmaya kalkarsa
başka adamlarla internetten konuşmuş buluşmaya gelmiş ben yakaladım bile diyebilir.herşey oluyor hayatta.
ha kendisi biliyor öyleolmadığını ama başkalarıda herşeye inanabilir..
bu yüzden aileden onu uyarmıycak birisi olursa yada son dakkada tam buluşmaya gidiceği sırada gel seni bir yere götürücem diyip yolda olup biteni anlatırsa ispatlamak açısından iyi olur.
aksi takdirde çıkan sözler dedikodular onu daha da fazla yıpratır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…