erkekler bunları, eşlerinde gördükleri eksiklikler sebebiyle yapmıyorlar..eğer bu olaylara kadınların eksikliği dolayısıyla giriyorlarsa;
benim 3 yıllık erkek arkadaşım da beni aldattı farklı hesaplardan, sebebi de kızların parasını kullanmak (kendi ağzıyla söyledi), benim eksiğim para oldu sanırım:)
erkekler bunları, eşlerinde gördükleri eksiklikler sebebiyle yapmıyorlar..eğer bu olaylara kadınların eksikliği dolayısıyla giriyorlarsa;
benim 3 yıllık erkek arkadaşım da beni aldattı farklı hesaplardan, sebebi de kızların parasını kullanmak (kendi ağzıyla söyledi), benim eksiğim para oldu sanırım:)
gorusme istediginde bulundugunuzda birbirinize tel.no. larini da vermeniz gerekecek?
o zaman ne yapacaksiniz?
cok iyi bi plan yapin.
guvenebileceginiz yakin bi arkadasiniz size yardimci olabilir bu konuda.
hakkinizda hayirlisi olur insallah.
yuh yanii..
onun içinde özel meslekler var canım
parayı kazanırdı
valla asla öyle bir konu açmayacağım için fikirlerini öğrenemiycem.
kendime yapılmasını istemiyceğim şeyi başkasına yapmam...
bu arada o hesaplardan birinde jigalo sitelrinden birine de kayıt olduğunu görmüştüm.girip bakmıştım çok yüksek fiyatlara gidiyorlar.içime bi de bu küşku girdi iyimi?
eski sevgilisinin oldugunu 3. ayda fark etmis aradan gecmis 11ay 11 ay sonra cani mi sikildi acaba da bu eski sevgili konusunu acma istegi geldi???? biz kadinlar bu konularda daha bilincliyiz ama biliyoruz ki erkekler degil guzel bir kizin selam veripte yuzu gulmeyecek adam taniyan var mi? ben gormedim!!! o yuzden yakisikli adamin muhabbeti bizim egomuzu tatmin etmez tatlim, bizim daha farkli zevklerimiz var hayatta. etrafimda yeterince ilgi cekiyorum zaten dusundugun icin sagol ayrica herkesin fikrini ortaya koyma sansi bulabilecegi bir plarform burasi, sen oyle dusunursun bense boyle, saygi duyarim tatlim ne yapayim!!
canım ben elimden geleni yapıyorum eksik ya da yanlış ne yapıyorum bilmiyorum.gece kıyafetleri makyaj ya da ne bilim anla işte.o face de konuştuğu kadınlara 1000 çekerim emin ol.daha ne yapmam lazım bu adama.
eski sevgilisinin oldugunu 3. ayda fark etmis aradan gecmis 11ay 11 ay sonra cani mi sikildi acaba da bu eski sevgili konusunu acma istegi geldi???? biz kadinlar bu konularda daha bilincliyiz ama biliyoruz ki erkekler degil guzel bir kizin selam veripte yuzu gulmeyecek adam taniyan var mi? ben gormedim!!! o yuzden yakisikli adamin muhabbeti bizim egomuzu tatmin etmez tatlim, bizim daha farkli zevklerimiz var hayatta. etrafimda yeterince ilgi cekiyorum zaten dusundugun icin sagol ayrica herkesin fikrini ortaya koyma sansi bulabilecegi bir plarform burasi, sen oyle dusunursun bense boyle, saygi duyarim tatlim ne yapayim!!
buyuk lokma ye, buyuk laf etme.
hazır açık bir hat almayı düşünüyorum.aradığı zaman ise birini konuşturacam.bunun için de eski arkadaşlarımı gözden geçiriyorum.irtibatı kesmiştim ama tekrar bağlantı kurmam lazım onlarla....
Cilveli gercekten Allah erkeklerden razi olsun bizi kendilerine kari yapip
sevip evlendikleri icin
ne haddimize sorgulamak
olaki eski sevgilisiyle irtibatta olur yada en azindan onu dusunur
agzimizi acma hakkina sahip degiliz
cunku zaten bizi kendilerine layik gorup evlenmisler
yetmezmi? demi ama :)
en iyisi sen daha fazla araştırıpda sinir olma canım..
en yakın zamanda buluşmayı teklif et.
görümcenizle veya kaynınızla aranız iyise onlarda haberdar olsun durumdan sakın yalnız gitmeyin.
aileside bilsin.
bulusma ayarlarsan git ama gorunme derim
yoksa "senin oldugunu biliyordum" diye uste cikabilir
git gozunle gor aksam sor bugun ne yaptin diye
yaninda aileden birileride olsun derim..
ayrica ahlaki degerlerinide sorgulamaya basladigina gore esinin
ve cidden bir cevap alip ayrilacaksan dikkatli davranman gerek
Göz bakmasıda aldatmadır
İnernette başka kızlarla buluşmasa bile yazışmasıda aldatmadır
Yani illa yatakta yakalamak gerekmiyor aldatmayı anlayabilmek için.
Malesef eşinizde yapmış. Sebebinin ne olduğu niye yaptığı sizde eksiklik varmı yokmu hiçbirşey eşinizi haklı çıkarmaz. Sonuçta yapmış.
Ve bir kere yapan her zaman yapar aksine inanmam asla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?