bak tiyatro hiç aklıma gelmedi.bunu hatırlattığın için teşşekkür ederim.kesin böyle bişey yapacam hem zaten tlfn da konuşması lazım o konuşmayı da yapmış olur
megafondan sesini de duyarım...ewet yaaa...görüşmeye bile gerek yok direk telefondan bitiririm bu işi....aklınla bin yaşa emi...
arkadaşım sabahtan beri düşünüyorum da aklıma bir fikir geldi sana uyar mı bilmem şimdi bak eşinin tanımadığı bir arkadaşın komşun varsa tabi bekar olsun bir de kadının kocası duyar olay çıkmasın rica et buluşmaya o gitsin sende kenarda köşede izle bakalım eğer eşin o bayanla samimiyet içerisine girerse bil ki senin olduğunu bilmiyo üste çıkamaz ayrıca eğer bu işi yapan o değilse başka biri gelir o da ortaya çıkar böyle durumda eşin bahane bulamaz eğer eşin ise ve o bayanla samimiyet içerisine giriyorsa resimlerini çek ve bu işi yapacak bayana ses kayıt cihazı tak elinde koz olur ve kimse artık diyemez sana bir evliliği yürütemedi diye yorumunu bekliyorum
aah bak arkadasim ayni seyi dusunmusuz
amin canım sende yardımcı olabildiysem ne mutlu bana inşallah o kişi eşin değildir üzülmeni hiç istemem üzül diye fikir vermedim zaten yardımcı olmaya çalıştım haberini bekleyeceğim sana da o değildir diye dua edeceğim
şimdi ben internetten araştırayım bu işi parayla yapan oyuncular wardır.hiç bir yere gitmesine gerek yok sadece telefonda konuşturacam we sesini kayıt edicem.görüşmeyi de bir sonra ki güne ayarlatacam.belki grüşmeye bile gerek kalmaz.of Allahım yardım et bana...
canım yaşadığın şey çok zor allah sabır versin. ama anlamadığım bişey var niye kanıtlamak bu kadar önemli senin için? sonuçta oraya bi kadınla buluşmaya gitmiş olacak böyle bişey yaşanırsa. sen bunu bileceksin ve o da biliyor olacak. yani resim gösterip ses kaydedip çok fazla yüz göz olmanın ne gibi bi anlamı var senin için? boşanma durumunda mahkemede kanıt falan diye mi düşünüyosun?
arkadaşın adına ben cevaplayayım arkadaş elinde kanıt olsun istiyor ki kocası yeminler etmiş bir de eğer boşanma ALLAH korusun söz konusu olursa öyle bir haltı yiyen adam akrabalarına çevresine karşı da üste çıkmaya çalışacak arkadaş bu durumda kendini savunabilecek kanıtların elinde olmsını istiyor
şu yönden çok çok şanslısınız ; en azından netten anlıyosunuz ve eşinizin açığını yakalamışsınız. herşeyin farkındasınız..... geçen gün işyerimize bi bayan geldi...arkadaşlardan biriyle hararetli bişeyler konusuyo..merak ettim...meğerse o bayan iş arkadasımızla akrabaymış...ve bikaç gün önce demişki hadi eşimin facebook una girelim..şifreyi biliyo ama kullanmayı,içeriği falan bilmiyo...bakmışlar arkadaş listesinde bir sürü 'kaşar' diye tabir ettiğimiz kızlar...kadın şoklarda..hemen eşini aramış..tabi adam çocuklarının üstüne yemin etmiş falan... güya face de birini eklediğin zaman onun arkadaşları da senin listene dahil oluyomuş..ne kadar saçma..kadın bilmediği için yuttu tabi... arkadas da bişey diyemedi ne desin....ve kadın hala diyoki 'ben güveniyorum zaten o hayatta yapmaz'...çok üzüldük ama bişey söyleyemedik... en azından siz farkındasnz.. ve bence ne yapacağnza karar vermelsnz.. boşanmam dersenz bu oyunu bitirin... yok boşanacağm diyosanz da kısa sürede son verin derim çünkü uzadıkça siz üzüleceksiniz..ve hepsini belgeleyinn..açın bi de tazminat davası neyi varsa alın...
arkadaşın adına ben cevaplayayım arkadaş elinde kanıt olsun istiyor ki kocası yeminler etmiş bir de eğer boşanma ALLAH korusun söz konusu olursa öyle bir haltı yiyen adam akrabalarına çevresine karşı da üste çıkmaya çalışacak arkadaş bu durumda kendini savunabilecek kanıtların elinde olmsını istiyor
AY BU KONUYU OKUYUNCA AKLIMA BIR FILM GELDI. YA SUPER BIR FILMDI ADINI TAM HATIRLAYAMIYORUM KADIN KOCASINI AYNEN SIZIN GIBI DENIYO 40YASLARINDA SARISIN COK GUZEL BIR KADIN EVDE COCUKLARLA ILGILENIYO BIRAZ BAKIMSIZ FALAN KENDINE COK SEKSI BI SEKIL YARATIYO YENI BIR EV TUTUYO KOCASINI YENI TUTTUGU EVE CAGIRIYO BASKA BIR KADIN KILIGINDA FILM BUYA SEKSI GECELIKLERLE KISKIRTMAYA CALISIYO FALAN ADAM COK ETKILENIYO KADINDAN BEREBERLIK YASAMIYORLAR KADIN GOSTERIYO AMA KENDINI GERI CEKIYO KADIN SONRA ALELACELE ESI GITMEDEN EVE GIDIYO ISBIRLIKCISI VAR KADINI ADAMI YOLDA OYALIYOLAR FALAN KADIN EVE GELIP TEKRAR PERUGUNU MAKYAJINI KIYAFETLERINI DEGISTIRIYO BU DURUM BIRAZ SURUYO BOYLE KADIN KENDI KENDINI KISKANIYO ACI CEKIYO FALAN ADAMIN ONA ASIK OLDUGUNU ANLAYINCA BEN SENINLE ILISKI YASAYAMAM BU ULKEYI TERKEDICEM DIYO KADIN KADIN ACILAR ICINDE GIDIYO KOCAM BENI ALDATTI BASKASINA ASIK OLDU DIYE ISBIRLIKCI ARKADASININ EVINE YERLESIYO BUNALIM ICINDE ORDA ICERKEN KOCASI YERINI BULUYO KADIN SARHOS OLMUS KAVGAYA BASLIYOLAR KADININ EVINDE KALDIGI ARKADASI GEC BIR ERKEK VE YAKISIKLI KOCASI KARISINI O ADAMIN YANINDA SEKSI KIYAFETLERLE GORUNCE KISKANCLIK KRIZINE GIRIYO KAVGAYA BASLIYOLAR ADAM GERCEKTEN KARISI OLDUGUNU BILIYOMUS KADIN BUNU OGRENINCE SEVISMEYE BASLIYOLAR the end...
şu yönden çok çok şanslısınız ; en azından netten anlıyosunuz ve eşinizin açığını yakalamışsınız. herşeyin farkındasınız..... geçen gün işyerimize bi bayan geldi...arkadaşlardan biriyle hararetli bişeyler konusuyo..merak ettim...meğerse o bayan iş arkadasımızla akrabaymış...ve bikaç gün önce demişki hadi eşimin facebook una girelim..şifreyi biliyo ama kullanmayı,içeriği falan bilmiyo...bakmışlar arkadaş listesinde bir sürü 'kaşar' diye tabir ettiğimiz kızlar...kadın şoklarda..hemen eşini aramış..tabi adam çocuklarının üstüne yemin etmiş falan... güya face de birini eklediğin zaman onun arkadaşları da senin listene dahil oluyomuş..ne kadar saçma..kadın bilmediği için yuttu tabi... arkadas da bişey diyemedi ne desin....ve kadın hala diyoki 'ben güveniyorum zaten o hayatta yapmaz'...çok üzüldük ama bişey söyleyemedik... en azından siz farkındasnz.. ve bence ne yapacağnza karar vermelsnz.. boşanmam dersenz bu oyunu bitirin... yok boşanacağm diyosanz da kısa sürede son verin derim çünkü uzadıkça siz üzüleceksiniz..ve hepsini belgeleyinn..açın bi de tazminat davası neyi varsa alın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?