Eşimin yalanını affedeyim mi?

zoryasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
574
4
46
İstanbul
kızlar ben eşimle sevgiliyken daha doğrusu çıkmaya başlayalı 1 ay filan olmuştu eşimin facesinde bi kızla kafa kafaya gelmiş samimi bi resim koymuştu onu görür görmez onu bırakmıştım ama bana sabaha kadar yalvar yakar olmuş hatta bana ulaşmak için amcamın kızını bile aramıştı sabah 5 te açtığımda teli hala aramaya devam ediyodu bana kuzenim aslında uzaktan akrabam demişti bende olsun istemiyorum sil o resmi dedim hemen silmişti

eşim bu arada o zamanlar koteksin tanıtımını yapıyodu hani sokak sokak gezenler varya mesela çevko gibi b14 kızın başındaydı kızların yaptıkları işi sayar ve yazardı neyse

tam 1 yıl geçti ve bugün kuzenleriyle buluşucaz aklıma geldide akrabalarında ve kuzenlerinde hiç o kızı görmedim sinirlerim bozuldu ve aradım adı zeynepti kızın dedimki senin şu zeynebi hiç göremedim ben 1 senedir akrabalarındayımd edim doğru söyle o kızlardandı demi dedim evet dedi o zamanlar senle ciddi değildik diyo ne alaka benle çıkıyodun dedim bu güzel günü maffet me diyo o evde ben şimdi mesaim biiti eve gidicem ne yapayım bu yalanını affedeyimmi

hemen kavga ortamı olusturup onu yalan soylemeye yada baska seylere ıtme.. meseleyı kapatmış ve unutmuş gıbı dur takıp et baske sakın bı zamanınızda guzellıkle konu bence acele etme boyle konularda..neden ve nıcın oldugunu yumusak dılle sor ama bıde empatı kurdurmak onemlı ..

canım kızla bişey olduğunu zaten sanmıyorum 12 kızla bütün gün boyunca yan yanaydı samimiyetleri tabiki vardır zaten çocuk akıllıdır eşim ona bişey dediğim yok zaten öyle bişey olsa benim gördüğümü bile bile o resmi paylaşırmı ama işte güven sarsıldı bide uzaktan akrabamdı dedi vay adi be ona sormazmıyım

bı an panık olmuştur ve hemen yalan soylemıştır... bu dogal bışey hepımızde olmuştur bouyle seyler helede guvenıyorsannbence aranıza boyle basıt sey sokarak ılişkinizi basıtleştırmeyın

kandınlarla ugraşmak zor valla erkekler napsın..neden bu konuyu tekrar gündeme getirip herşeyi bozucaksınız ki..büyük bi tepki vermeyin bi daha yalanını yakalarsam o zaman fena olur gibi konusunki yapmasın bida geçmiş o konu artık

1 aylık çıkıyorken seni kaybetmemek için söylemiş, üstüne zaman geçmiş bu tarz birşeyini görmediysen bence masum bir söz gibi.. bu kadar kızma , büyük kavgalar çıkarma bence

Üzerinden 1 yıl geçmiş olan mevzuyu bugüne taşımanız ilginç.

Yalan veya değildi olay olmuş siz evlenmişsiniz 1 yılı geride bırakmışsınız,

sorun tekrarı yapmanın ne anlamı var...

Canım sonuçta şuan evli ve mutluysan takma
Demekki seni seviyordu ki senle evlendi öyle düşün
Bi yanlışını görürsen bakarsın

Kesinlikle üstünde bile durmayın ve hiç konuyu açmayın.. Anlık bir telaşla söylemiştir..Üstünden zaman geçmiş ve şuan bir yuvanız var.

Affetmeyip ne yapacaksınız eski bir konuyu,ayrılacak mısınız ? Hayır, ee o zaman neden böyle bir konu için ağzınızın tadını bozuyorsunuz ki ?

çok kıskanç olduğun çok belli bu kadar zamanda bırtek buysa yalanı otur allaha dua et...:19:

Affetmeyiptte ne yapacaksın? Eğer boşanacaksan affetme boşan derdim.
Fakat böyle birşey geçmiyorsa aklından affet ve mazide kalmış Kurcaladıkça huzursuz olursunuz.
Eşin şuan seni aldatmıyorsa, sorun yok.Unutun bu olayı.

üzerinde durmayın.

sadece yakıştıramadığınızı ve bu durmdan hoşlanmadığınızı söyleyin konuyu kapatın. arada epey zaman geçmiş boşverin.

güzelim üzerinde durarsan yıpranırsınız hiçbirşey olmamış gibi davranmalısınız bence sonuçta daha yeni 1 aylık tanışıyormuşsunuz çünkü ozaman ve 1 aylık olmasına rağmen seni sevmişki seni kaybetmemek için çaba sarfetmiş...
üstünde durmamaya çalışın

kocacımla konuştum evet yalan sayılmazdı ama yapmasam daha iyi olurdu tabi dedi ben eşime güveniyorum ama yalana asla katlanamam sarıldı öptü özür diledi tabiki affedicem bi anlık sinirle yazdığım bişeydi öğrenir öğrenmez size yazdım o gün çokda güzel geçti kuzenleri evlilik yıldönümümüz için bizi evlerine davet ettiler kutladık çoktan unuttum bile hepinizede çok teşekkür ederim ayrıcada tabiki kıskancım eşim o benim ama o beni daha çok kıskanır bugün saçıma maşa yapıpta işe geldim diye demediğini bırakmadı tabiki kıskanıcam kocişim benim :)

Çok basit bi yalan bence canım. hem adamcağız seni kaybetmemek için yalan söylemiş. böyle basit şeyleri takma kafana bence :16:

Back
X