belki seni düsünmüs ama esin iyi bi uyuncu yani nadir dir isten ayrılıp hic ayrılmamıs gibi rol yapabilmek hicbisey olmamıs gibi davramak alkıslık oyuncu esin dikkat et derimkızlar inanılmaz üzgünüm. eşim işten çıkmış ve bir hafta olmuş çıkalı ve benden gizlemiş. telefonunda mesajları okumasaydım daha da haberim olmayacaktı. bana sen üzülme diye söylemedim valla cart curt dedi ama yinede hergün işe diye evden çıkıyordu. sordum bu günlerde naptın diye iş aradım demesini beklerken arkadaşlarla takıldık dedi. yuh dedim ya insan iş arar bari dedim. ama beyimiz zaten iş aramış başvuru bırakmış cogu yere haber bekliyormuş. bunların bitanesinden bile haberim yok ben onu bildigim yere işe diye gönderirken hergün o başka bulduğu yere gidecekmiş. çok üzgünüm ilk defa yalan söyledi bana. çok acıymış.
belki seni düsünmüs ama esin iyi bi uyuncu yani nadir dir isten ayrılıp hic ayrılmamıs gibi rol yapabilmek hicbisey olmamıs gibi davramak alkıslık oyuncu esin dikkat et derim
baska sey yapsa gercekten anlasılmaz yanii
valla kimseyi ateslemiyorum kadınız ve birbirimizi korumamıs lazım benim esim is bölgesi degisicek diye 1 ay uyku uyumadı ki bizimde her daim kredimiz vardır bölümü degisirme maasıda degisicektiMilleti ateşleyip durmayın yahu. Ayıp şey.
şimdi haberiniz var ee ne faydanız dokunucak eşinize?
bence abartacak bi durum yok
bi erkek için kolay değil işten çıkarıldım/artık işim yok demek
belli ki canı sıkkın daha da üstüne gitmeyin derim
kızlar inanılmaz üzgünüm. eşim işten çıkmış ve bir hafta olmuş çıkalı ve benden gizlemiş. telefonunda mesajları okumasaydım daha da haberim olmayacaktı. bana sen üzülme diye söylemedim valla cart curt dedi ama yinede hergün işe diye evden çıkıyordu. sordum bu günlerde naptın diye iş aradım demesini beklerken arkadaşlarla takıldık dedi. yuh dedim ya insan iş arar bari dedim. ama beyimiz zaten iş aramış başvuru bırakmış cogu yere haber bekliyormuş. bunların bitanesinden bile haberim yok ben onu bildigim yere işe diye gönderirken hergün o başka bulduğu yere gidecekmiş. çok üzgünüm ilk defa yalan söyledi bana. çok acıymış.
valla kimseyi ateslemiyorum kadınız ve birbirimizi korumamıs lazım benim esim is bölgesi degisicek diye 1 ay uyku uyumadı ki bizimde her daim kredimiz vardır bölümü degisirme maasıda degisicekti
bu arkadasında öyle issiz kalmak bu zamanda cok kötü bisey bunu acık ettirmemek dahada kötü bisey ...
esim beni degil kendini uykusuz bıraktı bilmem benim cevremde hep calısan erkekler oldugu icin isten cıkıp bide bunu piskin piskin söylemeyen birini görmedimİnsanları paranoyaklaştırarak mı koruyorsunuz, aklına olmadık şeyler sojara iyilik mi yapıyorsunuz?
Bu hanımın eşi başka sizin eşiniz başka.
Sizin eşiniz iş detaylarını paylaşıp sizi uykusuz bırakmış, bu hanımın eşi derdini paylaşmayıp üzmemeyi teecih etmiş.
İki farklı karakter iki farklı evlilik. Tek bir hareketten yola çıkarak insanlara karakter tahlili yapamazsınız. Bunun için hayatlarının tümünü bilmeniz lazım.
Pişkinlik yapıp yapmadığını bilemezsiniz. İşten çıkarılmayı Erkeklik gururuna yediremediği için umrumda değil tavrı takınmış olabilir ki zaten yüzsüz bir adam olsa işten çıktım napiimm der mabadını devirir yatardı. İşte o zaman pişkinlikten bahsedilirdi. İşsizlik umrunda olmasa sağa sola iş başvurusunda bulunmaz. Muhtemelen eşi sezmeden işe gireceğini sonrasında anlatırsa üzülmeyeceğini düşünmüş.esim beni degil kendini uykusuz bıraktı bilmem benim cevremde hep calısan erkekler oldugu icin isten cıkıp bide bunu piskin piskin söylemeyen birini görmedim
Bence ustune gitmeyin..zaten issizlik psikolojisi cok berbat bisey, hele ki bir erkek icin..bir de siz vurmayin..bana yalan soyledin, niye boyle yaptin vs gibi laflarla canini sIkmayin derim ben..kızlar inanılmaz üzgünüm. eşim işten çıkmış ve bir hafta olmuş çıkalı ve benden gizlemiş. telefonunda mesajları okumasaydım daha da haberim olmayacaktı. bana sen üzülme diye söylemedim valla cart curt dedi ama yinede hergün işe diye evden çıkıyordu. sordum bu günlerde naptın diye iş aradım demesini beklerken arkadaşlarla takıldık dedi. yuh dedim ya insan iş arar bari dedim. ama beyimiz zaten iş aramış başvuru bırakmış cogu yere haber bekliyormuş. bunların bitanesinden bile haberim yok ben onu bildigim yere işe diye gönderirken hergün o başka bulduğu yere gidecekmiş. çok üzgünüm ilk defa yalan söyledi bana. çok acıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?