- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
aynen. inan parasında pulun da degilim. benim güvenim sarsıldı. agladıgım en büyük konu bu
aynenGurur yapıp söylememiş olabilir. Erkeklere ''işten çıkartıldım'' demek zor geliyor. Bunu saklamak yerine sizinle paylaşsa daha iyi olurdu ama olan olmuş üstüne fazla gitmeyin.
Fakat arkadaşlarla takıldık demesi sinir bozucu orda haklısın.
zaten beyimiz iş aramış çalışacağı konumdaki yerlere başvuru bırakmış aramalarını bekliyormuşKesinlikle haklısın canım bende para , maaşı bunları örnek olarak söyledim yani illaki açığa çıkacak bişry bu ufak bi yalan değil sizi üzmemek canınızı sokmamak içise neden iş aramak yerine arkadaşları ile takılıp keyf yapıyo ???
EvetSeni uzmememk istemesi güzel ama.arkadaşlarla takıldıkl deyip rahat olması.kötü
arkadasım uzulecek bırsey yok...yalan tamam ama sonucta ya fazla hashassın yada gururna yedıremedı...o arkadaslarımla gezıyordum lafıda hıkaye bence....hanı takmıyorum uzulmuyoruma getırıyo ....
ustune gıtme..hashas bır durum..sorun edecek bırsye yok...alttan almalısın adam zaten zor bır surec gecırıyo muhtemelen
her zaman kavgayı uzatırdım ama bu sefer benim güvenim kalmadı artık sana dedim kestirip attım. çok içerledigimi anladı.Valla kim ne derse desin gururundan söylememek istese bile bana yalan söylemesini hazmedemezdim ben.
Bir yalan başka bir yalanın garantisidir. Bu kadar basit bakmazdım ben.
Benden destek alması gerekirken kendi başına hareket etmesine de ayrıca gücenirdim.
Bu saatten sonra ne dersen de söylenen söylenmiş zaten. Ama eşin buna çok içerlediğini bilsin.
Aynı durumda sen olsaydın o ne düşünürdü acaba?
bence sen bana yorum yazma.Aldatiyo seni bnce
Daha neler ya sıvamış resmen afedersiniz. Ne olursa olsun eşler birbiryle herşeyi paylaşmalı diye düşünüyorummaddi problemimiz yok çok şükür. işte çekinmek degil üzülmeyim diye dememiş ama böyle yapması daha çok üzdü. başka iş bulup ona girecekmiş bana iş değiştirdim bile demeyecekmiş. yakalamasam haberim olmayacakmış.
ya öyle işteDaha neler ya sıvamış resmen afedersiniz. Ne olursa olsun eşler birbiryle herşeyi paylaşmalı diye düşünüyorum
çıktıysam çıktım niye üzülüyorsun iş mi yok başka diyo. parasızlık çok kötü bişey kızlar yaşamıssınızdır. ben yaşadığım için o yüzden de kasıyorum.
işte bende ona şaşırıyorum. ben üzülmeyim diye kasıyor kendni işsiz kaldığını söylemiyor. arkadaşlarla takıldık lafını çok güzel söylüyor
bu ne simdi? Ne alaka?Aldatiyo seni bnce
ee beni etiklemissiniz ama onu ben yazmadımbu ne simdi? Ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?