• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yalanını yakaladım.

bynsvl

Benolsaydım.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
1.043
643
123
kızlar inanılmaz üzgünüm. eşim işten çıkmış ve bir hafta olmuş çıkalı ve benden gizlemiş. telefonunda mesajları okumasaydım daha da haberim olmayacaktı. bana sen üzülme diye söylemedim valla cart curt dedi ama yinede hergün işe diye evden çıkıyordu. sordum bu günlerde naptın diye iş aradım demesini beklerken arkadaşlarla takıldık dedi. yuh dedim ya insan iş arar bari dedim. ama beyimiz zaten iş aramış başvuru bırakmış cogu yere haber bekliyormuş. bunların bitanesinden bile haberim yok ben onu bildigim yere işe diye gönderirken hergün o başka bulduğu yere gidecekmiş. çok üzgünüm ilk defa yalan söyledi bana. çok acıymış.

Durumunuz sıkışık mı acaba o yüzden mi söyleyemedi, senden mi çekindi dicem ama ne olursa olsun sen onun eşisin ilk sana anlatması gerekirdi bence. Arkadaşlarla takıldık kısmı baya sinir bozucu, keyfi yerindeydi heralde. Daha ne kadar saklamayı düşünüyomuş ki...

Esinizin davranisini yanlis buldum,boyle bir skinti herkesten ote esle paylasilmali,saklamak ne demek.yani siz mesajlari okumasaydiniz,basvurdugu yerlerden geri donus olana kadar,arkadaslariyla takilmaya devam edecekti,belki bir ay belki iki ay...

Belki sen uzulme diye soylemedi..kendiside rahat bir tavir icinde gibi gorunuyor yine sen uzulme diye..is bulunca sana herseyi anlatacakti bastan sona..olamaz mi yani

kızlar inanılmaz üzgünüm. eşim işten çıkmış ve bir hafta olmuş çıkalı ve benden gizlemiş. telefonunda mesajları okumasaydım daha da haberim olmayacaktı. bana sen üzülme diye söylemedim valla cart curt dedi ama yinede hergün işe diye evden çıkıyordu. sordum bu günlerde naptın diye iş aradım demesini beklerken arkadaşlarla takıldık dedi. yuh dedim ya insan iş arar bari dedim. ama beyimiz zaten iş aramış başvuru bırakmış cogu yere haber bekliyormuş. bunların bitanesinden bile haberim yok ben onu bildigim yere işe diye gönderirken hergün o başka bulduğu yere gidecekmiş. çok üzgünüm ilk defa yalan söyledi bana. çok acıymış.
belki seni düsünmüs ama esin iyi bi uyuncu yani nadir dir isten ayrılıp hic ayrılmamıs gibi rol yapabilmek hicbisey olmamıs gibi davramak alkıslık oyuncu esin dikkat et derim

baska sey yapsa gercekten anlasılmaz yanii

Yalan olayından nefret ediyorum
Ne gerek var sakladığı küçük bilet değil ki işten çıkmış adam ya kadın değmeyecek mi maaş nerde para nerde o zaman ne diyecek acaba hiç hoş değil allah basıma vermesin çok üzülürdüm:KK43:

Milleti ateşleyip durmayın yahu. Ayıp şey.
valla kimseyi ateslemiyorum kadınız ve birbirimizi korumamıs lazım benim esim is bölgesi degisicek diye 1 ay uyku uyumadı ki bizimde her daim kredimiz vardır bölümü degisirme maasıda degisicekti

bu arkadasında öyle issiz kalmak bu zamanda cok kötü bisey bunu acık ettirmemek dahada kötü bisey ...

Ya hani ilk okuduğumda ''gururuna yedirememiştir''diyecektim ama o arkadaşlarla takıldım, lafından sonra size hak verdim. Haklısınız. Ama yine de eşinizle konuşun neden böyle olduğunu. O da eminim kötü hissediyordum kendini. Bu zamanında onu yalnız bırakmayın derim.

Son düzenleme:
valla kimseyi ateslemiyorum kadınız ve birbirimizi korumamıs lazım benim esim is bölgesi degisicek diye 1 ay uyku uyumadı ki bizimde her daim kredimiz vardır bölümü degisirme maasıda degisicekti

bu arkadasında öyle issiz kalmak bu zamanda cok kötü bisey bunu acık ettirmemek dahada kötü bisey ...

İnsanları paranoyaklaştırarak mı koruyorsunuz, aklına olmadık şeyler sokarak iyilik mi yapıyorsunuz?
Bu hanımın eşi başka sizin eşiniz başka.
Sizin eşiniz iş detaylarını paylaşıp sizi uykusuz bırakmış, bu hanımın eşi derdini paylaşmayıp üzmemeyi teecih etmiş.
İki farklı karakter iki farklı evlilik. Tek bir hareketten yola çıkarak insanlara karakter tahlili yapamazsınız. Bunun için hayatlarının tümünü bilmeniz lazım.

İnsanları paranoyaklaştırarak mı koruyorsunuz, aklına olmadık şeyler sojara iyilik mi yapıyorsunuz?
Bu hanımın eşi başka sizin eşiniz başka.
Sizin eşiniz iş detaylarını paylaşıp sizi uykusuz bırakmış, bu hanımın eşi derdini paylaşmayıp üzmemeyi teecih etmiş.
İki farklı karakter iki farklı evlilik. Tek bir hareketten yola çıkarak insanlara karakter tahlili yapamazsınız. Bunun için hayatlarının tümünü bilmeniz lazım.
esim beni degil kendini uykusuz bıraktı bilmem benim cevremde hep calısan erkekler oldugu icin isten cıkıp bide bunu piskin piskin söylemeyen birini görmedim

esim beni degil kendini uykusuz bıraktı bilmem benim cevremde hep calısan erkekler oldugu icin isten cıkıp bide bunu piskin piskin söylemeyen birini görmedim
Pişkinlik yapıp yapmadığını bilemezsiniz. İşten çıkarılmayı Erkeklik gururuna yediremediği için umrumda değil tavrı takınmış olabilir ki zaten yüzsüz bir adam olsa işten çıktım napiimm der mabadını devirir yatardı. İşte o zaman pişkinlikten bahsedilirdi. İşsizlik umrunda olmasa sağa sola iş başvurusunda bulunmaz. Muhtemelen eşi sezmeden işe gireceğini sonrasında anlatırsa üzülmeyeceğini düşünmüş.

Bence ustune gitmeyin..zaten issizlik psikolojisi cok berbat bisey, hele ki bir erkek icin..bir de siz vurmayin..bana yalan soyledin, niye boyle yaptin vs gibi laflarla canini sIkmayin derim ben..

Gurur yapıp söylememiş olabilir. Erkeklere ''işten çıkartıldım'' demek zor geliyor. Bunu saklamak yerine sizinle paylaşsa daha iyi olurdu ama olan olmuş üstüne fazla gitmeyin.
Fakat arkadaşlarla takıldık demesi sinir bozucu orda haklısın.

Son düzenleme:
Back
X