• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yalanını yakaladım.

Bu yoruma katılıyorum ama ek olarak eşinizin telefonunu karıştırdığınıza göre baskın ve eleştirici bir yapınız var. 1 haftada neden iş aramadığını sormak, telefonunu karıştırmak.. İnsan bazen konuşma isteğini kaybediyor, onun da canı sıkkınsa önce kendine gelmek sonra birilerine izahat vermek istiyor. Düşünsenize tanıdık birini görünce yolumuzu çeviriyoruz bazen.
Belki de sizin hesap soracağınızı ya da üstüne gideceğinizi düşündüğü için bir süre söylememiştir..
inanın öyle çok arsız baskıcı biri degilim. sadece hani bi anlık şeytan dürttü de karıştırdım telefonu derler ya. aynı öyle oldu.

erkekler ısle ılgılı mevzularını eve pek yansıtmazlar, işşiz kalmak para kazanamamak ve bır bayanın elıne bakmak eşi bile olsanız onlara koyar, gurur yaparlar, bu nedenle sıze soylemeden bunun bır yolunu bulmayı tercıh etmıs...
arkadaslarıyla oturma kısmına gelırsek ıs oyle kapı kapı dolanarak bulunmuyor artık, netten basvuru yapıyorsunuz yada elden bırkaç cv bırakıyorsunuz gerısı bekleme surecı, eee adam napsın bırakın kafasını dagıtsın...
ama sıze soylememesı yanlıs olmuş, keske sızınle paylassaymıs boyle yanlıs anlasılmalara ya da gonul kırıklıklarına mahal vermemıs olurdu..
ama sıze tavsıyem ustune gıtmeyın bırlıkte hallederız yaklasımında olun, cokta soru sorup bogmayın, nolduysa olmus onunuze bakın..
zaten öyle yapıyorum canm artık. yapacak bişey yok olan oldu.

Bu davranışı neden yaptı ilk önce kendini sorgula canım, belki çok sıkıyorsun soru soruyorsun beklentilerin oluyor, yanlış anlama kötü niyetli demedim ama maalesef bazı insanlar açık olmaktansa sonu olmayan yalana saplanıyorlar.
Evet sıkıyorm bazen ama sizce işsizlik kafaya takılmayacak bi konumu. kim olsa takar.

kızlar inanılmaz üzgünüm. eşim işten çıkmış ve bir hafta olmuş çıkalı ve benden gizlemiş. telefonunda mesajları okumasaydım daha da haberim olmayacaktı. bana sen üzülme diye söylemedim valla cart curt dedi ama yinede hergün işe diye evden çıkıyordu. sordum bu günlerde naptın diye iş aradım demesini beklerken arkadaşlarla takıldık dedi. yuh dedim ya insan iş arar bari dedim. ama beyimiz zaten iş aramış başvuru bırakmış cogu yere haber bekliyormuş. bunların bitanesinden bile haberim yok ben onu bildigim yere işe diye gönderirken hergün o başka bulduğu yere gidecekmiş. çok üzgünüm ilk defa yalan söyledi bana. çok acıymış.
Gerçekten üzülme diye yapmış hayatım büyütme yıkma güvenini yeni evlisiniz sanırım iş bulunur işe başlar ama aranıza duvar örülürse kolay kolay aşamazsınız bu durum zaten onu bunaltmıştır sende üstüne gitmek yerine destek ol kocana

ben böyle bir durum da gerçekten çok üzülürdüm. aynende kafama takardım. ama önemli olan bu degil. beni kandırması benmle bişeyleri paylaşmaması

beni yanlış anlamayın ama paylaşmıyorsa bir kendinizi yoklayın.
illa ki bir sebebi vardır.

Gerçekten üzülme diye yapmış hayatım büyütme yıkma güvenini yeni evlisiniz sanırım iş bulunur işe başlar ama aranıza duvar örülürse kolay kolay aşamazsınız bu durum zaten onu bunaltmıştır sende üstüne gitmek yerine destek ol kocana
Evet yeni sayılırız. aynen dogru söylüyorsun ama insan yinede kötü oluyo soguma giriyor araya.

Evet sıkıyorm bazen ama sizce işsizlik kafaya takılmayacak bi konumu. kim olsa takar.
Tabikide üzücü ișsiz kalmak, ama neden anlatmıyor asıl sorun bu, insan bir saatten öbürüne ișsiz kalmaz bunun bir ön süreci olur, demekki eșine sana herșeyi anlatabilir güvenini verememișsin canım, bence o noktada yoğunlaș ve kendini yokla. Ben sana neden ișsizliğini takıyorsun demedim.

kızlar inanılmaz üzgünüm. eşim işten çıkmış ve bir hafta olmuş çıkalı ve benden gizlemiş. telefonunda mesajları okumasaydım daha da haberim olmayacaktı. bana sen üzülme diye söylemedim valla cart curt dedi ama yinede hergün işe diye evden çıkıyordu. sordum bu günlerde naptın diye iş aradım demesini beklerken arkadaşlarla takıldık dedi. yuh dedim ya insan iş arar bari dedim. ama beyimiz zaten iş aramış başvuru bırakmış cogu yere haber bekliyormuş. bunların bitanesinden bile haberim yok ben onu bildigim yere işe diye gönderirken hergün o başka bulduğu yere gidecekmiş. çok üzgünüm ilk defa yalan söyledi bana. çok acıymış.
ilk defa değil belki de ilk yakaladıgınız yalanı allah daha buyuk yalanlarla karsı karsıya bırakmasın

Bilmem görmesen ne zaman söyleyecekti
Maaş günü gelince ne diyecekti
Saçma davranmış
İşten çıktıysan çıktın eşine söylemez de kime söyler insan

Fazla duygusal yaklasiyorsunuz.
Eger siz calismiyorsaniz ve evin gecimini esiniz sagliyorsa, isten cikmis olmasina fazlasiyla uzulecektiniz.
Gerekli yerlere basvuru da yapmis, yan gelip evde yatmamis ki..
İssiz kalmak cok zor bur durum.Kafasini dagitmak icin arkadaslari ile gorusmus olabilir.

benim problemim de işte tam o. bana işten çıktığını söylememesi. itiraf da etti kendisi bıkmıştım sürekli boş dolaşmaktan diye
sizin iyi bir işiniz var ise ezilmek istememiş erkeklerin anlamsız gururu vardır ya yarışır sizinle . ayrıca hemen bulurum iş diye düşünmüş de olabilir .Size neden söylememiş acaba

Boyle adam oyulur....
nasil ya....?
Cok sacma...sen onu iste bilip o arkadaslariyla fink atiyordu....

Back
X