Esimin yalanlari

Yahu bosanmayacak zaten konunun girisinden belli degil mi? Bosuna ugrasiyorsun sinirlenmene degmez.
Sinir oluyorum valla hem kocayı yerden yere vururlar hemde boşamazlar bosamitaxan iftara madem niye konu açıp günaha sokuyorsun

Benim adil kızdığım kendilerini ezik göstermeleri
Dimdik kararlı sağlam adım atan kadınlara hayranım
Ezik ya ezildikçe eziliyor neymiş ömrümü ona verdim iyi yaptin

Valla canim ben artik hic sinirlenmiyorum bile. 2 gun sonra biz kotu oluyoruz. Gerek yok. Belli ki sinirini atmak icin yazmis.

O zaman bugünden tezi yok sizde bir kanka edinin bakalım tepkisi ne olacak ???

Kıracak bir şeyde yazmak istemiyorum ama ne iftirası Allah aşkına
İnsan oyundan tanıştığı bir kadını hangi amaçla görüntülü arar ve sabahlara kadar mesajlaşır
Sonraki levela geçemedilerse fırsat bulamadıkları içindir. Sizde farkındasınız olan bitenin ama affetmek için sebep arıyorsunuz.
Sınanmadığın konuda büyük konuşmamak lazım. İnsan boşanda diyemiyor boşanmada. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Arkadaşlar kadın derdini açmış. Acısını paylaşmış. Ne yapacağımı bilemiyorum demiş. Herkesin şartları ayni değil, tak diye bosansin. Psikolojik olarak şokta şuan. Allah yardımcısı olsun. Çok zor.

Ne yapsın sizce boşanmayıp peki bu adamla?

Fikriniz buysa elbette söylenmeli. Ama niye konu açtım yada boynuzları yağla gibi yaklaşımların onundaha uzecegini dusunuyorum. Oda sogudukca kinlenecek zaten. Umarım iyi olur. Oda sizde bizde
Ben dedim madem iftira madem eşine ömrünü verdin madem onsuz yapamazsın neden konuyu açtın o zaman dedim

Bu konun amacı ne şimdi aynısını kadın yapsa ne olur

Kendini niye bu kadar ezik duruma getiriyor eşi ben pişmanım dese bide çocuk olucak adamda nasılsa af ediyor diye devam edicek

Herkesin şartları tabiki aynı değil ama konu açıp eşine verip veristirip sonrada acaba iftira mi diyorsa bende madem öyle niye açtın konuyu derim herşey güllük gülistanlık demekki

Sen oyunda tanışıp biri ile konuşsan fotoğraf falan göndersen eşin sana ne tepki verirdi. ? Ben olsam vereceği tepkinin aynısını yapardım alttan almak zorunda değilsin aldatmış resmen

Kesinlikle inanma bende de aynısından vardı huylu huyundan vazgeçmiyor daha bir de seni aptal yerine koyuyor yol yakınken çocuk yokken boşan benim bir de çocuğum var onla tehdit ediyor utanmadan

B3n onsuz yapamam diye birsey yazmadim zten ayriyiz suan sadece fikir danismak icin yazdm burayada dava icinde gun alindi zten bilip.bilmeeen yorum yapmayin bana sadece iftira atiyorsun bize yazik ediyorsun diyor hersey cikicak meydana onla arkadas otesi deildik diyor kafamda arkama bakinca keske kalmasini istemedigim icin sizlerede danismak istedim

Ben fikrimi dedim kendini ezdirme dimdik dur kararın net olsun
Ayrıca gün aldık bosanicaz yeni diyorsun şuan daha net biri var
bende bizde bilemeyiz siz yazdınız ona göre yorum yaptım biraz önce kararsız ne yapıcağını bilmeyen biriyken şuan mahkemeden gün alan biri var hangisi doğru bak
Bilemedim o zaman yazmayim

Ben hiç anlamıyorum bu adamlarla görüşen kadınlar neden inkar eder ?
Benim eş kişisi de bir kadını erkek adıyla kaydetmişti,kadını aradım sordum,öyle birini tanımıyorum ben dedi,ben olsam ne var ne yok ortaya dökerim ki adam tarafını seçsin..

Hep aynı laflar.Ben adamın cüzdanında prezervatif bulmuş biriyim ve iftira attığımı soyledi yeminler etti.. prezervatifi de iki sene önce cüzdanda unutmuş,oysaki o cüzdanı ona ben almıştım olaydan 6 ay önce..İnsana aklından şüphe ettirirler

Ayol sanane seni mi aldattılar
Bu ne öfke

Kız sallamıyor demek ki konu sahibinin eşini
Onun gibi bir sürü adamla konuşuyordur
Yuva yıkmak istememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…