EŞİMİN YALANLARI

pocahantes89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
224
35
48
merhaba kızlar eşim sürekli bana para konusunda yalan söylüyor.Geçenlerde annesinden 300tl borç aldık daha sonra ben maaşımı alınca eşime verdim annenin borcunu ver diye vermemiş.Bana verdiğini söylemişti.Ve buna benzer daha bu tarz yalanlar özellikle para konularında yalanlar.Sorsam sıkıştırma beni diye tepki vericek nasıl davranacagımı şaşırdım artık

gizliden takip edin bakalım. belki yetiştiremiyordur , tepkinizden korktuğu için böyle yalanlara başvuruyordur belki de istemediğiniz bir huyu vardır. hemen parlamayın sakince takip edin, konuşun ;)

merhaba kızlar eşim sürekli bana para konusunda yalan söylüyor.Geçenlerde annesinden 300tl borç aldık daha sonra ben maaşımı alınca eşime verdim annenin borcunu ver diye vermemiş.Bana verdiğini söylemişti.Ve buna benzer daha bu tarz yalanlar özellikle para konularında yalanlar.Sorsam sıkıştırma beni diye tepki vericek nasıl davranacagımı şaşırdım artık
borç harç durumu olduğunda direk sen öde cnm. demek ki eşine güvenilmez

güvenmiyorsan ortak havuz oluşturun. herkes maaşını alıp getirsin ödemeler yapıldıktan sonra kalandan birikim ayrılsın en son kalanı bölüşün ona göre harcasın herkes.
keseler ayrı olunca ne güven olur ne bereket. (tabi ayrı keselerde bunu yapanları ayrı taktir ederim ona da değinmeden geçmeyeyim)

Hiç birşey yalan söylemesinin mazereti olamaz ama günümüzün ekonomik koşulları, maddi zorluklar onu günü o şekilde kurtarmaya itiyor olabilir. Kendisiyle bu konuyu konuşup bütçeyi sizin yönetmeniz için fikir atabilirsiniz ortaya. O size versin maaşını, bütçeyi siz yönetin..

maaşınızı neden veriyorsunuz

nereye harcıyor sizden habersiz?

ya başkasına yediriyordur ya kumar oynuyordur para yemek öyle kolay değil
maaşımı vermiyorum sadece 300tl borcu verdim at yarışı oynuyor arada ama ufak tutarlar 300tllik hiç oynamamıştı

maaşımı vermiyorum sadece 300tl borcu verdim at yarışı oynuyor arada ama ufak tutarlar 300tllik hiç oynamamıştı

para konusunda yalan söylemek kumar bağımlılığına giriyor yani iş hobiden çıkmış artık çanlar çalsın sizin için psikiyatriye gitmekte fayda var

borç kim aldı
sen mi eşin mi eşinse bırak kendi versin sen niye para veriyorsun
at yarışı oynadığını biliyorsun canım nasıl güveniyorsun
borçlu olmaktan dayanamıyor olabilirsin eline verseydin kv

Ödemeler konusunda anlaşma yapın.elektrik su internet kira gibi faturaların ödemesini ona verin.internetten de ödeyip ödemediğini kontrol edebilirsiniz. gelirine göre ev alışverişini de yapabilir.geri kalan parayla kişisel harcamalarına ayırsın

sordugum zzaman para konusunda çok sıkıştırıyor oluyorum yada paracı para için değil yalan söylediğin için kızıyorum diyorum ama anlamıyor hep bu tarz yalanlar bıktım :(

evet sadece para konusuda müdahele edemiyorum 5 tl 10 tl diyo bişey olmaz okadardan diyo :KK43:

Asıl öyle başlar işte sigara gbi bi kereden bişey olmaz gibi.. başka şeylerle ilgilense keşke bu tür şeylere vakit bulamasa :( ama yalan söylemesi hiç normal değil oda ayrı bi bağımlılık.. Allah kolaylik versin

Back
X