• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı davranıştan şaka deyip sıyrılması

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Herkese iyi geceler
Ben sinirimden hala uyuyamadım
Neyse olaya geçiyorum kızlar

Eşim işten geldi ben hastaydım beraber yemek hazırladık yedik yemekten sonra çayı koydum oturduk tv izliyoruz ben sürekli birşeyler konuşuyorum eşim karşılık vermiyor
Soru soruyorum cevap yok

Doğumum yaklaştı onunla ilgili yapılacakları konuşmak istedim o da ilgisini çekmedi. En son şöyle bir diyalog geçti aramızda
Ben:Kendi kendime konuşuyorum hiç umursamıyorsun beni
Eş kişisi: Hadi git çayı getir çok konuşma hahaha
Ben: Konuşmamı istemiyor musun gerçekten
Eş kişisi: Evet konuşma artık sus biraz
Ben: Peki ne yapıyorsan yap daha da konuşmam git çayını da kendin getir dedim kalktım
O sıra şaka yapıyorum yea otur dedi ama ben odaya gittim.

Kızlar kısa anlattım ama çok tekrar etti hiç istifini bozmadı yarım saat uğraştırdı beni bende en son ciddi olduğunu anlayınca tavrımı koydum.
Ben odaya gidince çay da içmemiş altını kapatmış
Dayanamadım demlettin niye içmedin diye sordum 40 dakika sonra içmicem dedi
Hem suçlusun hem güçlü yaptığını şaka diye kapatamazsın empati yap ben aynısını yapıp şaka desem ne hissedersin dedim
Sinirliyim konuşmayalım diyor

Sizce ben mi haksızım ?
Çok mu üstelemişim ?
Zaten odaları ayırmıştık rahat edemiyorum son zamanlarım
Nasıl davransam bilemedim

Ağladığımı gördü hiç yanıma bile gelmedi :KK61:

Çok uzattım hakkınızı helal edin iyi geceler öptüm
Güncelleme : Bugün çok acı bir gerçeği öğrendim kızlar
Eşim benim sohbetimi beğenmiyormuş ondan kulak asmıyormuş. İnsan sevdiği kişiyi her haliyle sevmez mi ?
Sohbetim hoşuna bile gitmese bunu dile getirmesi beni dinlemek istememesi çok kırdı. Çok ağladım çok üzüldüm duyduğumdan beri. Haksız mıyım

Son düzenleme:
Insan biraz anlayışlı olur ya :( hamilesiniz bebiş gelicek en azından ağlarken gelebilirdi, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :KK200:

Herkese iyi geceler
Ben sinirimden hala uyuyamadım
Neyse olaya geçiyorum kızlar

Eşim işten geldi ben hastaydım beraber yemek hazırladık yedik yemekten sonra çayı koydum oturduk tv izliyoruz ben sürekli birşeyler konuşuyorum eşim karşılık vermiyor
Soru soruyorum cevap yok

Doğumum yaklaştı onunla ilgili yapılacakları konuşmak istedim o da ilgisini çekmedi. En son şöyle bir diyalog geçti aramızda
Ben:Kendi kendime konuşuyorum hiç umursamıyorsun beni
Eş kişisi: Hadi git çayı getir çok konuşma hahaha
Ben: Konuşmamı istemiyor musun gerçekten
Eş kişisi: Evet konuşma artık sus biraz
Ben: Peki ne yapıyorsan yap daha da konuşmam git çayını da kendin getir dedim kalktım
O sıra şaka yapıyorum yea otur dedi ama ben odaya gittim.

Kızlar kısa anlattım ama çok tekrar etti hiç istifini bozmadı yarım saat uğraştırdı beni bende en son ciddi olduğunu anlayınca tavrımı koydum.
Ben odaya gidince çay da içmemiş altını kapatmış
Dayanamadım demlettin niye içmedin diye sordum 40 dakika sonra içmicem dedi
Hem suçlusun hem güçlü yaptığını şaka diye kapatamazsın empati yap ben aynısını yapıp şaka desem ne hissedersin dedim
Sinirliyim konuşmayalım diyor

Sizce ben mi haksızım ?
Çok mu üstelemişim ?
Zaten odaları ayırmıştık rahat edemiyorum son zamanlarım
Nasıl davransam bilemedim

Ağladığımı gördü hiç yanıma bile gelmedi :KK61:

Çok uzattım hakkınızı helal edin iyi geceler öptüm
Hormonların azcık coşmuş sanırım,sinirlerin bozuk,normalde nasıldır bu konuda biraz ilgisiz ve kaba gibi ama? Genelde nasıl bir eş?

Insan biraz anlayışlı olur ya :KK43: hamilesiniz bebiş gelicek en azından ağlarken gelebilirdi, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :KK200:
Bende böyle olsun istedim canım ya aklımda binlerce soru var heyecanlıyım onunla paylaşmak istiyorum umursamayınca çok moralim bozuldu :(

Kıyamam. Bu erkekler bazen cidden çok aptal oluyorlar. Eşin de hödük. Gelsin özür dilesin ya da zıkkım içsin. Tekrar konuşmasaydın üste çıkmasaydı. Zaten yeterince hassaslaşıyor hamileler :-(

Ah bu hormonlar :)

Ya ben bu tarz konuşmalardan çok alinmiyorum ki bizimde aramızda geçiyor bazen şaka yollu olduğunu bildiğimden alinmam gücenmem :)

Takma be canım gir yatağına yat neye sinirli kim bilir sana dadanmış erkek işte bit beyinlilr,kırdım mı diye düşünmezler

Dengesiz duygusuz. :sinirli:
Kusura bakmayın ama sinirlendim eşinize.
Hamile kadını nasıl üzüyorlar ya...
Benim eşim de hamileyken benzer şeyler yapmıştı.
Ağladığımda gelip bakmamıştı falan.
Sonradan hatasını anladı ama dal kırıldı bir kere. :(
Konuşmayın iletişim kurmayın bir süre. Beni dinlemiyor musun derse çok konuşma kalk bana çilek bul dersin :KK53:

Hormonların azcık coşmuş sanırım,sinirlerin bozuk,normalde nasıldır bu konuda biraz ilgisiz ve kaba gibi ama? Genelde nasıl bir eş?
Bu konu da beni çok yoruyor.
Ben birşey anlatırken benimle heyecanımı paylaşsın istiyorum. Ama o daha çok var şimdiden bunları konuşmanın bir anlamı yok gibi cümleler kurup beni üzüyor.
Diğer zamanlar ilgilidir bana çok yardımcı olur felan ama sohbet ederken hep sorun yaşıyoruz

Dengesiz duygusuz. :sinirli:
Kusura bakmayın ama sinirlendim eşinize.
Hamile kadını nasıl üzüyorlar ya...
Benim eşim de hamileyken benzer şeyler yapmıştı.
Ağladığımda gelip bakmamıştı falan.
Sonradan hatasını anladı ama dal kırıldı bir kere. :KK43:
Konuşmayın iletişim kurmayın bir süre. Beni dinlemiyor musun derse çok konuşma kalk bana çilek bul dersin :KK53:
Hayır beyefendiye ben tavır yapacağıma üste çıkıyor bir de neymiş sinirliymiş miş

Hormonlardan dolayı çok üsteliyor olabilir misiniz? Bazen erkeklerde sessizlik isteyebiliyor. Ters bir zamanına gelmiş bence eşinizin. Bilemedim.
Bugün o sessiz olmayı istedi ben konuşmayı benim hatırım için idare edebilirdi. Bana bugün konuşmayalım yorgunum dese iyi yaptı yapacağını sonra şaka diye üstünü örtmedi iyice sinirimi bozdu

Hayır beyefendiye ben tavır yapacağıma üste çıkıyor bir de neymiş sinirliymiş miş
Bizimki de tartışırken 'tamam, yav tamam diyorum uzatma' diyor ve kapatmaya çalışıyor. Kendisi tamam deyince konu kapanacakmış. Tek kelime ettirmiyor bana.:işsiz:

Bizimki de tartışırken 'tamam, yav tamam diyorum uzatma' diyor ve kapatmaya çalışıyor. Kendisi tamam deyince konu kapanacakmış. Tek kelime ettirmiyor bana.:işsiz:
Hepsi mi aynı çeşit hayır anne baba da ayrı anlamıyorum bu huylar nasıl benziyor :olamaz:

Bu konu da beni çok yoruyor.
Ben birşey anlatırken benimle heyecanımı paylaşsın istiyorum. Ama o daha çok var şimdiden bunları konuşmanın bir anlamı yok gibi cümleler kurup beni üzüyor.
Diğer zamanlar ilgilidir bana çok yardımcı olur felan ama sohbet ederken hep sorun yaşıyoruz
Aynı şeyi çok tekrar edip bunaltıyor olabilir misiniz? Bi üslubunuzu gözden geçirin bakalım,dinlenmek istiyorsanız ayaktayken dolaşırken konuşmayın,yanına oturun dokunun ilgisini çekin,dinlediğinden emin olunca da tek seferde söyleyin derdinizi,ilgisini cekmek için ağlıyorsanız genelde umursamamış olabilir,ayrıca odanızı niye ayırdınız daha altı hafta var doğuma, nasıl bi sıkıntınız var ki?

Peki gerçekten çok konuşuyor olabilir misiniz acaba?:KK48::KK48:

Yanlış anlamayın eşiniz her halükarda haksız.Kabalığın mazereti olamaz.Ama siz de fazla duygusalsınız sanırım bu ara.Çok uzatmayın derim.

Evet alınganlık etmişsiniz.
Sizi o an dinlememesi bebeğinizle doğumunuzla ilgilenmediği anlamına gelmezki.
Belki tv de ilgisini çeken bişey vardı,belki o an hiç konuşası yoktu,belki yorgundu.
"Kalk hadi çok konuşma, çay koy" demesi bile esprili geldi bana.
Yastık fırlatsaydınız kafasına,dil çıkarsaydınız,ne bilim böyle şebekçe hareketler yapsaydınız,beni dinlemiyosun ama çeeen der gibi hani,şımarsaydınız yaa :KK53:
Yani adamlar hiç mi espri şaka yapmasın bazen kadınları anlamıyorum.

Sonrasında boş yere uzatıp ağlamışsınız.
Uzatmayın ;)
Şakadan anlayın biraz;)
O da fazla şaka yapmamayı öğrenir,derken geçinir gidersiniz:KK31:

Bugün o sessiz olmayı istedi ben konuşmayı benim hatırım için idare edebilirdi. Bana bugün konuşmayalım yorgunum dese iyi yaptı yapacağını sonra şaka diye üstünü örtmedi iyice sinirimi bozdu

Hormonlar tavan yapıyor hamilelikte diye duyuyorım hep o yüzden hamilelik süresince belki uzun süre sizi idare etmiştir ama siz fark etmemiş olabilirsiniz. Belki bir sorunu var onu düşünüyordu ve siz hamilesiniz diye sizi üzmek istemediğinden anlatamamış ve anlık tepki ile patlamış olabilir. Tamam kabul ediyorum idare edilmesi gerekir hamile insanlar ama 9 ay 10 gün be güzel kardeşim... her an idare edemez ki adam.. demem istediğim yanlış anlaşılmasın lütfen. Sadece erkeklerinde insan olduğunu ve her gününün bir olmadığını, hamilelik sürecinde siz iyi hissedin diye uzun süre kendilernden taviz verdiklerini hatırlayalım arada. Bence büyütmeyn gidin sarılın öpün koklayın. Hem eşinize, hem bebişinize ve en çokta size iyi gelecek eminim. :anneadayı::KK50:

Back
X