• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı davranıştan şaka deyip sıyrılması

Aynı şeyi çok tekrar edip bunaltıyor olabilir misiniz? Bi üslubunuzu gözden geçirin bakalım,dinlenmek istiyorsanız ayaktayken dolaşırken konuşmayın,yanına oturun dokunun ilgisini çekin,dinlediğinden emin olunca da tek seferde söyleyin derdinizi,ilgisini cekmek için ağlıyorsanız genelde umursamamış olabilir,ayrıca odanızı niye ayırdınız daha altı hafta var doğuma, nasıl bi sıkıntınız var ki?
Bir de sizin dediğiniz gibi deneyeyim bakalım bir değişme olacak mı
Oğlumuz da bizimle yatıyor sıkışıyoruz iyice eşim de uyuyamıyor rahatsız oluyor 2 gündür ayrı yatıyor ondan ayırdık yoksa ben pek ayırma taraftarı değildim

Evet alınganlık etmişsiniz.
Sizi o an dinlememesi bebeğinizle doğumunuzla ilgilenmediği anlamına gelmezki.
Belki tv de ilgisini çeken bişey vardı,belki o an hiç konuşası yoktu,belki yorgundu.
"Kalk hadi çok konuşma, çay koy" demesi bile esprili geldi bana.
Yastık fırlatsaydınız kafasına,dil çıkarsaydınız,ne bilim böyle şebekçe hareketler yapsaydınız,beni dinlemiyosun ama çeeen der gibi hani,şımarsaydınız yaa :KK53:
Yani adamlar hiç mi espri şaka yapmasın bazen kadınları anlamıyorum.

Sonrasında boş yere uzatıp ağlamışsınız.
Uzatmayın :KK66:
Şakadan anlayın biraz:KK66:
O da fazla şaka yapmamayı öğrenir,derken geçinir gidersiniz:KK31:
Haklısınız ama ben şakayı zaten hiç kaldıramayan biriyim
Bunu biliyor iyice üsteliyor
Şakayı kendisi çok yapar uğraşır benimle kendine yapılınca da bir ciddiye alır ki sormayın
Bu dedikleriniz karşılıklı olmalı kendi sevmediğini bana yapmamalı mesela

Bir de sizin dediğiniz gibi deneyeyim bakalım bir değişme olacak mı
Oğlumuz da bizimle yatıyor sıkışıyoruz iyice eşim de uyuyamıyor rahatsız oluyor 2 gündür ayrı yatıyor ondan ayırdık yoksa ben pek ayırma taraftarı değildim
Uzaklaştırmayın kendinizden,oğlunuzu erkenden uyutun mümkünse yatagınızda değil başka bi yatakta,hem ilgisizliğinden dem vurup hem de yataga çocugu alıp eşinizi yollamışsınız,ben eşinize hakvermeye başlıycam az sonra

Hormonlar tavan yapıyor hamilelikte diye duyuyorım hep o yüzden hamilelik süresince belki uzun süre sizi idare etmiştir ama siz fark etmemiş olabilirsiniz. Belki bir sorunu var onu düşünüyordu ve siz hamilesiniz diye sizi üzmek istemediğinden anlatamamış ve anlık tepki ile patlamış olabilir. Tamam kabul ediyorum idare edilmesi gerekir hamile insanlar ama 9 ay 10 gün be güzel kardeşim... her an idare edemez ki adam.. demem istediğim yanlış anlaşılmasın lütfen. Sadece erkeklerinde insan olduğunu ve her gününün bir olmadığını, hamilelik sürecinde siz iyi hissedin diye uzun süre kendilernden taviz verdiklerini hatırlayalım arada. Bence büyütmeyn gidin sarılın öpün koklayın. Hem eşinize, hem bebişinize ve en çokta size iyi gelecek eminim. :anneadayı::KK50:
Yaklaştım konuşacaktım sinirliyim sana şimdi gelme dedi nerlere gitsem :işsiz:

Haklısınız ama ben şakayı zaten hiç kaldıramayan biriyim
Bunu biliyor iyice üsteliyor
Şakayı kendisi çok yapar uğraşır benimle kendine yapılınca da bir ciddiye alır ki sormayın
Bu dedikleriniz karşılıklı olmalı kendi sevmediğini bana yapmamalı mesela
Biraz şaka kaldırsanız hayat daha eğlenceli olur;)
Ama şu noktada haklısınız, kendisi de hoşlanmalı.
Bir tek o mu uğraşacak sizle,bak o zaman olmaz,haklısınız.
Ama bunlar halledilemicek şeyler değil.
Konuşabilirsiniz bunu.
Bebiş de doğacakmış yakında,şakalaşmaya vaktiniz kalmaz zaten,büyütmeyin;)
Haydi barışın.
Ayrı yatmayın;)

Uzaklaştırmayın kendinizden oğlunuzu erkenden uyutun mümkünse yatagınızda değil başka bi yatakta,hem ilgisizliğinden dem vurup hem de yataga çocugu alıp eşinizi yollamışsınız,ben eşinize hakvermeye başlıycam az sonra
Ben oğlum yatağında yatsın istiyorum eşim onun bize ihtiyacı var deyip izin vermiyor. O konuda sorun bende değil gerçekten fazlasıyla ilgiliyimdir
Hamileyim diye ihmal etmedim hiç

Biraz şaka kaldırsanız hayat daha eğlenceli olur:KK66:
Ama şu noktada haklısınız, kendisi de hoşlanmalı.
Bir tek o mu uğraşacak sizle,bak o zaman olmaz,haklısınız.
Ama bunlar halledilemicek şeyler değil.
Konuşabilirsiniz bunu.
Bebiş de doğacakmış yakında,şakalaşmaya vaktiniz kalmaz zaten,büyütmeyin:KK66:
Haydi barışın.
Ayrı yatmayın:KK66:
Zaten alıştım onun şakalarına ama bazen dozunu kaçırıyor eminde cinler tepeme kaçıyor :deli:
Beyefendi sinirliymiş gidemem şuann:bicak:

Bazen ruh hallerimiz dengesiz olabiliyor cok asiri birsey goremedim bn bu konuda sizde uzatip arayi acmaya hic gerek yok bnce saka yaptm demis pek ustune gitmemis hamişşin sen takma bosver devamli yaparsa snde konusursn uzulme cnm insallah hayırlısıyla alırsın bebisini

Ben oğlum yatağında yatsın istiyorum eşim onun bize ihtiyacı var deyip izin vermiyor. O konuda sorun bende değil gerçekten fazlasıyla ilgiliyimdir
Hamileyim diye ihmal etmedim hiç
Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama uykuya dalana kadar ebeveyne ihtiyacı vardır sonrası sadece rahatsızlıktır aslında ,çocuk için üçüncü ebeveyn de anne baba arasındaki ilişkinin kalitesidir,o çocuk yatakta uyuyarak o kaliteyi bozuyor sizin aranızda da gerginliğe sebep oluyor,eşinizle bu konuyu konuşun,şuan aynı yatakta olsanız belki sarılacaktınız konu yumuşayacaktı şimdi yarına kaldı gibi vs vs

Yaklaştım konuşacaktım sinirliyim sana şimdi gelme dedi nerlere gitsem :işsiz:

Sarıldınız mı yoksa konuşmaya mı başladınız?

Bir kağıda babacığım annem konuşmadan sana sadece sarılmak istiyormuş diye yazıp yavaş yavaş ona doğru uzat ve masum bak sonra git sarıl. Püf nokta: konuşma

Bazen ruh hallerimiz dengesiz olabiliyor cok asiri birsey goremedim bn bu konuda sizde uzatip arayi acmaya hic gerek yok bnce saka yaptm demis pek ustune gitmemis hamişşin sen takma bosver devamli yaparsa snde konusursn uzulme cnm insallah hayırlısıyla alırsın bebisini
Aynen bende yaptığım davranışı iki kez sorguluyorum bu sebeple acaba abarttım mı felan diye
Güzel dileklerin için çok saol canım :)

Sarıldınız mı yoksa konuşmaya mı başladınız?

Bir kağıda babacığım annem konuşmadan sana sadece sarılmak istiyormuş diye yazıp yavaş yavaş ona doğru uzat ve masum bak sonra git sarıl. Püf nokta: konuşma
Sarılacaktım yandan sıyrıldı gitti yattı :/

Aynen bende yaptığım davranışı iki kez sorguluyorum bu sebeple acaba abarttım mı felan diye
Güzel dileklerin için çok saol canım :)
Hem ne gzel esinizin sinirliyim konusmayalim demesi sinir halinde agizdan ne ckar belli olmaz diye szi kirmamak adina susmayi tercih etmis sahane valla keske bnim herifde ole sussa :rolleyes:

Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama uykuya dalana kadar ebeveyne ihtiyacı vardır sonrası sadece rahatsızlıktır aslında ,çocuk için üçüncü ebeveyn de anne baba arasındaki ilişkinin kalitesidir,o çocuk yatakta uyuyarak o kaliteyi bozuyor sizin aranızda da gerginliğe sebep oluyor,eşinizle bu konuyu konuşun,şuan aynı yatakta olsanız belki sarılacaktınız konu yumuşayacaktı şimdi yarına kaldı gibi vs vs
Haklısınız aslında yatağı ayrıydı ama eşimle bir ayrılık süreci oldu o sıra çok etkilendi kuzum birleşince hep yanında istedi bizi bizde kıyamadım alıştı bu sefer de
Ama doğumdan sonra ikisini birlikte ayırmayı düşünüyorum inşallah

Hahaha tamam yeter g.tünü kaldırmaya gerek yok o zaman sabah bişey yokmuş gibi davran uzatma, ha çok mu uzatmak istiyor, sancın tutsun, kendini kötü hisset :)
Gece gece güldürdün beni valla sen çok yaşa
Taktikler süper bu arada ya bayıldım :KK51:

Hem ne gzel esinizin sinirliyim konusmayalim demesi sinir halinde agizdan ne ckar belli olmaz diye szi kirmamak adina susmayi tercih etmis sahane valla keske bnim herifde ole sussa :rolleyes:
Bir de ben böyle düşünsem adam sinirliyim seni kırmak istemiyorum diyor ben zaten kırdın ki daha ne kadar kırabilirsin diyorum haha :KK48:

Back
X