- 28 Eylül 2009
- 3.547
- 5.592
- 683
- 41
- Konu Sahibi Amazing family
çok haklısın heyecanlisin ve hislerini onunla paylaşmak istiyosun maalesef karşılık bulamamışsın.Herkese iyi geceler
Ben sinirimden hala uyuyamadım
Neyse olaya geçiyorum kızlar
Eşim işten geldi ben hastaydım beraber yemek hazırladık yedik yemekten sonra çayı koydum oturduk tv izliyoruz ben sürekli birşeyler konuşuyorum eşim karşılık vermiyor
Soru soruyorum cevap yok
Doğumum yaklaştı onunla ilgili yapılacakları konuşmak istedim o da ilgisini çekmedi. En son şöyle bir diyalog geçti aramızda
Ben:Kendi kendime konuşuyorum hiç umursamıyorsun beni
Eş kişisi: Hadi git çayı getir çok konuşma hahaha
Ben: Konuşmamı istemiyor musun gerçekten
Eş kişisi: Evet konuşma artık sus biraz
Ben: Peki ne yapıyorsan yap daha da konuşmam git çayını da kendin getir dedim kalktım
O sıra şaka yapıyorum yea otur dedi ama ben odaya gittim.
Kızlar kısa anlattım ama çok tekrar etti hiç istifini bozmadı yarım saat uğraştırdı beni bende en son ciddi olduğunu anlayınca tavrımı koydum.
Ben odaya gidince çay da içmemiş altını kapatmış
Dayanamadım demlettin niye içmedin diye sordum 40 dakika sonra içmicem dedi
Hem suçlusun hem güçlü yaptığını şaka diye kapatamazsın empati yap ben aynısını yapıp şaka desem ne hissedersin dedim
Sinirliyim konuşmayalım diyor
Sizce ben mi haksızım ?
Çok mu üstelemişim ?
Zaten odaları ayırmıştık rahat edemiyorum son zamanlarım
Nasıl davransam bilemedim
Ağladığımı gördü hiç yanıma bile gelmedi
Çok uzattım hakkınızı helal edin iyi geceler öptüm
ben böyle durumlarda yani ben konuşmaya başlamışsam ve o dinlemiyorsa yarıda kesiyorum. ilgisi varsa o soruyor zaten sonra. yoksa da kendimi boşa yormamış oluyorum başka uygun bir zamanı bekliyorum
o da bir insan nihayetinde, kötü bir gün geçirmiş olabilir kendini iyi hissetmiyordur dinlenmek istiyordur vs.
canını sıkma, bebisini düşün mutlu ol. en kötü anneni yada en yakın arkadaşını ara kafanı dagit, herşey çok güzel olacak inşallah