• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı davranıştan şaka deyip sıyrılması

Peki sizce nasıl bir tavır almalıyım bu yaptığına karşı ?
Yüz vermeyin ne yapacaksınız başka konuşmayın ilgi gostermeyin kaçan kovalanir hesabı siz böyle yaptıkça o size gelecektir emin olun her hatayı affederseniz o hatalar gittikçe çoğalır kendinize laf getirmeyin küçücük bişey de bile tepki gösterin ki değerli olasiniz bir de hamilesiniz yani hiç yapılmaması gereken bir durum.

Şimdi işte giderken oğlumu öptü beni öpmedi iyi bir ders istiyor belli ama nasıl yapmalıyım? Arayıp sancım geldi mi diyeyim bilemedimm
Vicdansız bunlar :) Ona da inanmazlar bu sefer gerçek olursa ona da inanmaz bence yapmayın.Benim gerçekten sancım oldu geçen günki tartışmada inanmadı önemsemedi bile.Barışınca da özür diler gibi üstüme düşmeye başladı.Hiç kale almadan normal konuşun bence.Ama mesafeli olun.

Baktıniz eşiniz kulak asmiyor siz de konuşmayı kesin oyleyse. Adam belki yorgun belki kafasinda başka seyler vardir bilemeyiz. Mesela ben de yemek yerken konuşmak rahatsız edimekten nefret ederim... siz beni dinlemiyormusun falan diyerek fazla uzatmışsınız. Ağlanıcak bir sey yok ortada.

Ya valla isten gelince insan biraz dinlenmek istiyor. Sizde surekli konustuysaniz gun icindeki yorgunlugu ile rahatsiz olmus olabilir. Acikcasi bu durumu bende yasadigim icin normal geldi bana.

Back
X