Eşimin yaptığı hiç aklımdan çıkmıyor

Aramak biraz fazla olmuş ama sanki.
Yoo. Aynı durumda iş arkadaşım beni aramasa, ne aramıyon olm işe yetişeyim diye taksiye bindim diyerek bir de kızarım. Hal hatır sormak için aramamış, üzerinde ne var diye sormamış, duştan çıktım yalnızım dememiş. İşe gelmeyecek misin demiş.

Bide aynı duraktan kardeşim de binio aynı iş yerindeler kardeşim de mesaiye gidio kadin kardeşimin yanında ariyo kadınla ortak hiç bişi yok işle ilgili muhattap olacağı numara da kayıtlı değil bu kadar arayabiliosa neden kayıtlı değil o olduğunu nasıl anlayıp balkona çıktı bilmiom 😔
Kadın sizin komşunuz o zaman,tanıyor musun

Yoo. Aynı durumda iş arkadaşım beni aramasa, ne aramıyon olm işe yetişeyim diye taksiye bindim diyerek bir de kızarım. Hal hatır sormak için aramamış, üzerinde ne var diye sormamış, duştan çıktım yalnızım dememiş. İşe gelmeyecek misin demiş.
Evli barklı adamın işe gidip gitmeyeceğinin derdine mi düşmüş. ? Herkes iş arkadaşıyla oturur kalkar yeri gelirse hal hatır da eder. Bilmiyorum abartı geldi.

Seviyesiz kadina da erkeğe de tahammülüm yok . Nerde bozuk insan var hep evli be cocuklulari mi buluyor.takipte kalın ama paranoyaklasmayin
Aynen öyle aynı görüşe sahibiz ben de senelerce çalıştım ama asla evli bı adamı sabahın 6sinda aramadım kadın mi çok seviyesiz eşimin niyeti mi başka bilmiom ama bı türlü kafamdan atamıyorum

Aynı sokakta olan birisi tanımıyorum
Madem taktın kafaya araştır bakalım nedir necidir
Bir şey yok bence ama sen bir şey hissettim diyorsan kadınlar anlar derim susarım.
Kocana konuyu kapatmış gibi yap,sen arkadan araştır.

Once buyukce bi cam fanus buluyorsun. Sonra 5 litre sirke, 5 kg tuz. Sonra kocayi bunlara bulayip tursunu kuruyosun. Hem kokmazda boylece.

Ay yemin ederim su kadinlar klubu beni is ortamimda is arkadaslarimla musterilerimle sohbet ederken sohbet seklimi gorse adim cikacak demek ki.

Evli barklı adamın işe gidip gitmeyeceğinin derdine mi düşmüş. ? Herkes iş arkadaşıyla oturur kalkar yeri gelirse hal hatır da eder. Bilmiyorum abartı geldi.
Aynen öyle bide yan yana falan calisio olsalar belki dicem iş yerinde bahsettiği bildiğim kişiler var arkadaşı bayan onlar olsa gene belki ama bu hiç kimse yani ya

Benim gözlemlediğim erkek kardeşi çok olan kadınların erkeklerle daha rahat sohbet etmesi , pek erkekten uzak duramıyorlar tabi karşısındaki kadın yanlış anlar hanımı olduğunda

Aynen öyle bide yan yana falan calisio olsalar belki dicem iş yerinde bahsettiği bildiğim kişiler var arkadaşı bayan onlar olsa gene belki ama bu hiç kimse yani ya
Sen sessizce izle bir müddet. Heyecan yapma. Düşündüğün gibi de olmayabilir.

Farkında mısınız bilmiyorum ama işe gitmesi gereken insanlar işe gitmez yahut geç giderlerse problem yaşanıyor. Şu ekonomide iş arkadaşımın başı belaya girsin istemem. Gayet ararım modern sosyal hayatın gereği olarak. Not: Aynı işyerinde aynı servisteler, adamın evli olduğunu bilmemesi çok düşük ihtimal. Kocanızla flört etmek için yanınızda yatarken aramaz kimse.

Aynen öyle aynı görüşe sahibiz ben de senelerce çalıştım ama asla evli bı adamı sabahın 6sinda aramadım kadın mi çok seviyesiz eşimin niyeti mi başka bilmiom ama bı türlü kafamdan atamıyorum
Esiminde isyerinde dul bayanlar var evli çocuklu erkek arkadaşı ile dışarıda rakı , alkol içiyorlar.. esimde bende hoş karşılamiyoruz, eşimle olan sohbeti hep gözümün onunde çok sıkmadan ara ara iş yerini soruyorum , suphelenmiyorum ama kimseyde güvenmiyorum.

Farkında mısınız bilmiyorum ama işe gitmesi gereken insanlar işe gitmez yahut geç giderlerse problem yaşanıyor. Şu ekonomide iş arkadaşımın başı belaya girsin istemem. Gayet ararım modern sosyal hayatın gereği olarak. Not: Aynı işyerinde aynı servisteler, adamın evli olduğunu bilmemesi çok düşük ihtimal. Kocanızla flört etmek için yanınızda yatarken aramaz kimse.
Valla bazıları o kadar arsız ki her şeyi beklerim yani. Umarım sizin dediğiniz gibidir. Bir yuva durduk yere dağılmaz .

Esiminde isyerinde dul bayanlar var evli çocuklu erkek arkadaşı ile dışarıda rakı , alkol içiyorlar.. esimde bende hoş karşılamiyoruz, eşimle olan sohbeti hep gözümün onunde çok sıkmadan ara ara iş yerini soruyorum , suphelenmiyorum ama kimseyde güvenmiyorum.
Bu kadın da evli iki tane çocuğu var hiç de rol yapamıyorum kafamda bişi olunca buz gibiyim caktirmamak da hiç bana olmuo beceremiyorum ya

İyi akşamlar eşimi tüm işyerinin nerdeyse hepsinin izinli olduğu bir sabah aynı duraktan binen o gün de mesaiye giden bir kadın aradı işe gitmio musun servisi kaçırma diye numara telefona kayıtlı değildi telefon çalınca eşim de balkona gidip aşağı durağa baktı ve telefonu kapattı sonra da durumu bana anlattı numaranı nerden buldu dediğinde işyerinde ortak bı gruba ekli olduklarını ordan almış olabileceğini söyledi öyle bir grubta da ekliler gerçekten ama kadınla aynı bölümde bile değiller ortak alanlarda bı kaç kere karşılaştık falan dedi geçen gün de oğlum aşağı fırına inicekti eşimi ise gecirdim arkasından oğlum fırına iniodu balkondan baktım ve aynı kadınla gülerek konusuo olduklarını gördüm sonra oğlumla konuştular yukarı bana bakıp el salladı kadın bı adım one doğru çıktı.Bilmiyorum napio ama hiç gözümün önünden gitmio kendime de yediremiyorum.Aradi diye de çok kızmıştım bunun üzerine hala gülerek konuşması...
Bir kere o şüphe düştüyse, bunu sana hissettirdiyse altında bisey vardı. İzlemeye devam et gizli gizli. Kesin bir kanıt olmadan sakın sen beni aldatıyor musun falan deme. Sakince izle. Belki de oyle bir durum yoktur sadece senin kurulmandır. Biz kadınlar bazen kıskançlık yapabiliyoruz.

Ben de çok gördüm hanfendi evli olan erkekleri kafaya takan kadınlar özellikle mutlu olan kadınlara düşman olanlar evli olunca iki çift laf edince daha çok tatmin olanlar

Back
X