• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı normal mi

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Eşim haftada 1 gün dışarı çıkıp gece 11 12 de geliyor. Ben de yalnız oturuyorum evde. Yalnız oturmak istemediğimi belirtiyorum o zaman teyzenlere bırakayım beni orda bekle diyor. Gidecegi yere ikimiz de gidebiliyoruz. Ama o arkadaşlarıyla gitmeyi istiyor beni her zaman goturemezmis arkadaşları çağırınca ne dermis..

Ben gece evde yalnız oturmak istemiyorum. Haksız mıyım ? Çıksın ama erken gelsin istiyorum. Arkadaşları erkek gittigi yer belli diğer günler evde. Haksız mıyım ?

Eşim haftada 1 gün dışarı çıkıp gece 11 12 de geliyor. Ben de yalnız oturuyorum evde. Yalnız oturmak istemediğimi belirtiyorum o zaman teyzenlere bırakayım beni orda bekle diyor. Gidecegi yere ikimiz de gidebiliyoruz. Ama o arkadaşlarıyla gitmeyi istiyor beni her zaman goturemezmis arkadaşları çağırınca ne dermis..

Ben gece evde yalnız oturmak istemiyorum. Haksız mıyım ? Çıksın ama erken gelsin istiyorum. Arkadaşları erkek gittigi yer belli diğer günler evde. Haksız mıyım ?
Evlılik esaret degıldir eslerın kendı yasam alanlarıda olmalı. Dipdıbe oturmak sürekli sızıde köreltır kendınıze bır ıyılık yapın hobı edının o gıdınce kendı Zaman'ınızın tadını cıkarın

aslında haklısın ama haftada bir kere gidiyorsa sıkıntı yapma derim yinede senin kararın sürekli gidiyorsa alıştırma sen yinede bende alıştırdım bi ara sürekli gider oldu sonradan değişti tabi:63:çok abartoyorsa konuş tabiki

bence haklısın arkadaşlarıyla tabiki buluşacak ama bence keyfi için seni gece yanlız bırakması hiç doğru değil erken buluşsunlar eve de erken gelsin korkuyorum yanlız kalmaktan de uydur bişeyler

Bence haksızsınız.
Eş olmak, birbirinize yapışık olmak, sürekli birlikte bir şeyler yapmak vb. demek değil.
İlişkilerde kişilerin "Biz" alanının dışında, "sen ve ben" alanları olmalı ayrı ayrı.
11 ve 12 geç saatler değil, haftada bir de çok değil.
Eşimi zorla halı saha maçlarına yollardım arkadaşlarıyla haftada 1, gece 11-12 arası oynarlardı.
O da sürekli yanımda olsun, evde benle otursun vs ister... E onu gönderip ben de tek başıma çizim yapardım evde.
Kendinize alanlar yaratın, siz de arkadaşlarınızla takılın, keyif aldığınız şeyleri yapın vs.

Eşler haftada 1 2 free takılabilmeli diyorum ben de. Her gün olsa başka da, haftada 1den ne olacak?

Arkadaşları eşsiz geliyorsa o da eşsiz gider ki aksi durum daha sıkıcı olur.

12 falan da geç saatler değil ki, insanlar bi çay içmeye çıksa zaten 12den önce gelinmiyor eve.

Bir de lütfen gece yalnız kalamıyorum demeyin kızlar ya. Kapa balkonu kapıyı falan otur, nolacak evde? Allah korusun en kötü doğal afet olsa eşimin bana ne faydası olacak?

Bence haksızsınız.
Eş olmak, birbirinize yapışık olmak, sürekli birlikte bir şeyler yapmak vb. demek değil.
İlişkilerde kişilerin "Biz" alanının dışında, "sen ve ben" alanları olmalı ayrı ayrı.
11 ve 12 geç saatler de değil, haftada bir de çok değil.
Eşimi zorla halı saha maçlarına yollardım arkadaşlarıyla haftada 1, gece 11-12 arası oynarlardı.
O da sürekli yanımda olsun, evde benle otursun vs ister... E onu gönderip ben de tek başıma çizim yapardım evde.
Siz de kendinize alanlar yaratın, siz de arkadaşlarınızla takılın.
12 bana göre gec ama. Evlenmeden önce sensiz gitmem demisti. yalnız olmam ona da mantıklı gelmiyor ailenle bekle diyor her hafta gidip beklemek hoş bir sey mi orada?

Ne kadar karı kocada olsanız ikinizde ayrı bireysiniz.
Kendine vakit ayırmak istemesi gayet doğal birşey.
Üstelik haftada bir diyorsunuz.
Adamı bunaltmayın. Sonra haftada bir evde oturur.

12 bana göre gec ama. Evlenmeden önce sensiz gitmem demisti. yalnız olmam ona da mantıklı gelmiyor ailenle bekle diyor her hafta gidip beklemek hoş bir sey mi orada?

Ailenle niçin bekliyorsun ki?
Sizin önce bunu bi konuşmanız lazım bence.
Yani eşiniz eğlenirken, siz onun eğlencesini bekliyorsanız bu adil olmaz.
Siz de bir şeyler bulun vakit geçirecek, mesela arkadaşlarınızla kız kıza takılın siz de, ya da ne bileyim evde yapmaktan hoşlandığınız şeyler olmalı, onları yapın. 12 geç bir saat değil cidden, hele ki gittiği yeri de biliyorsanız, hiç sıkmayın birbirinizi.

Sen de dışarı çık tek çevren teyzen ve ev oturması mı yani

Eşinizden önce hiç haftanın bir günü 12ye kadar yalnız kalmadınız mı sanki de adamı sıkboğaz ediyonuz?
Ben eşime haftada 2 gün verdim o şekilde gidip maç yapıp çay içtiği 2 akşam.
Yazık gün boyu işte daralıyo, iki stres atsın nolcakki.
O da bana izin verir, 1-2 akşam çıksam sorun etmez.
Biraz anlayışlı olmak lazım.
Bara kulübe gitse kızarım ama halısaha çaya kahveye ok.
Eşisiniz onun velisi değil, biraz özel zamanı olmalı eşlerin evi dışında.
Ama tabiki dozunda.
Haftada bir gayet ideal, rahat bırakın adamcağzı.

Ailenle niçin bekliyorsun ki?
Sizin önce bunu bi konuşmanız lazım bence.
Yani eşiniz eğlenirken, siz onun eğlencesini bekliyorsanız bu adil olmaz.
Siz de bir şeyler bulun vakit geçirecek, mesela arkadaşlarınızla kız kıza takılın siz de, ya da ne bileyim evde yapmaktan hoşlandığınız şeyler olmalı, onları yapın. 12 geç bir saat değil cidden, hele ki gittiği yeri de biliyorsanız, hiç sıkmayın birbirinizi.

Arkadaşım yok burada. Esimin 2 tatil günü var digerini de bana ayir diyorum seninle ne yapabiliriz ki diyor küçük yerde yaşıyoruz sinema AVM yok

Eşim haftada 1 gün dışarı çıkıp gece 11 12 de geliyor. Ben de yalnız oturuyorum evde. Yalnız oturmak istemediğimi belirtiyorum o zaman teyzenlere bırakayım beni orda bekle diyor. Gidecegi yere ikimiz de gidebiliyoruz. Ama o arkadaşlarıyla gitmeyi istiyor beni her zaman goturemezmis arasıra cıkabilirmisiz. Arkadaşları çağırınca ne dermis..

Ben gece evde yalnız oturmak istemiyorum. Haksız mıyım ? Çıksın ama erken gelsin istiyorum. Arkadaşları erkek gittigi yer belli diğer günler evde. Haksız mıyım ? Çocuk yok yeniyiz.

Evli çiftlerin birbirinden ayrı zaman geçirmesi normal ve gereklidir.

Ancak anlamadığım kısım o gittiğinde siz neden ailenizde ya da evde oturup onu bekliyorsunuz? Siz de kendinize program yapabilirsiniz, hiç arkadaşınız yok mu? Ya da eşiniz sizin çıkmanıza izin vermiyor mu?

Haftada bir akşam eşlerin ayrı ayrı arkadaşlarıyla vakit geçirmesi normaldir ancak sadece erkeğin bunu yapması, kadının kısıtlanması normal değildir. Eğer durum buysa eşit olmayan bir evliliğiniz var ve siz eziliyorsunuz.

Eşinizden önce hiç haftanın bir günü 12ye kadar yalnız kalmadınız mı sanki de adamı sıkboğaz ediyonuz?
Ben eşime haftada 2 gün verdim o şekilde gidip maç yapıp çay içtiği 2 akşam.
Yazık gün boyu işte daralıyo, iki stres atsın nolcakki.
O da bana izin verir, 1-2 akşam çıksam sorun etmez.
Biraz anlayışlı olmak lazım.
Bara kulübe gitse kızarım ama halısaha çaya kahveye ok.
Eşisiniz onun velisi değil, biraz özel zamanı olmalı eşlerin evi dışında.
Ama tabiki dozunda.
Haftada bir gayet ideal, rahat bırakın adamcağzı.

Benim arkadaşım yok burada arkadaşlarım olsa ben de çıkar buluşurum.

Eşim haftada 1 gün dışarı çıkıp gece 11 12 de geliyor. Ben de yalnız oturuyorum evde. Yalnız oturmak istemediğimi belirtiyorum o zaman teyzenlere bırakayım beni orda bekle diyor. Gidecegi yere ikimiz de gidebiliyoruz. Ama o arkadaşlarıyla gitmeyi istiyor beni her zaman goturemezmis arasıra cıkabilirmisiz. Arkadaşları çağırınca ne dermis..

Ben gece evde yalnız oturmak istemiyorum. Haksız mıyım ? Çıksın ama erken gelsin istiyorum. Arkadaşları erkek gittigi yer belli diğer günler evde. Haksız mıyım ? Çocuk yok yeniyiz.

Edit : bir gününü bana ayir dedigimdeyse seninle ne yapabiliriz ki diyip küçük yerde yaşamanızı bahane ediyor.

haftada bir arkadaşlarıyla 11-12 ye kadar takılması gayet normal, sen de kendine başka bir plan yap

Evli çiftlerin birbirinden ayrı zaman geçirmesi normal ve gereklidir.

Ancak anlamadığım kısım o gittiğinde siz neden ailenizde ya da evde oturup onu bekliyorsunuz? Siz de kendinize program yapabilirsiniz, hiç arkadaşınız yok mu? Ya da eşiniz sizin çıkmanıza izin vermiyor mu?

Haftada bir akşam eşlerin ayrı ayrı arkadaşlarıyla vakit geçirmesi normaldir ancak sadece erkeğin bunu yapması, kadının kısıtlanması normal değildir. Eğer durum buysa eşit olmayan bir evliliğiniz var ve siz eziliyorsunuz.

Yaşadığım yer küçük ve tekin bi yer degil. Burada hic arkadaşım yok. Kız arkadaşım olsa bile anca evde takılırız yani sosyal aktivite yok. beraber çıkalım o zaman tekin bi yer degilse diyorum ciksak anca bir cay icebiliriz diyor.

belki erkek erkeğe takılıyorlardır eğer böyleyse gitmeyi istemen saçma bence. hafta da 1 kerede çıkması en doğal hakkı üstelik saat 11 geç bir saat değil

Arkadaşım yok burada. Esimin 2 tatil günü var digerini de bana ayir diyorum seninle ne yapabiliriz ki diyor küçük yerde yaşıyoruz sinema AVM yok

Konuşarak anlaşın, ne hep arkadaşlarla tek takılmak doğru, ne de sürekli dip dibe vakit geçirmek...
Bir gün tek takılın, arkadaş edinin, bir gün birlikte takılın. Sadece AVM gezmek, sinemaya gitmek de değil olay, kaliteli zaman geçirmek.
Evde koca bi çanak mısır patlatıp, battaniyenin altında film izleyin, birlikte ortak izleyebileceğiniz bir tv dizisine başlayın ve onu bitirin, bir haftasonu dört dörtlük bir kahvaltıyı birlikte hazırlayın ve yayıla yayıla yiyin, giyin eşofmanları yollar boyu sohbet ederek yürüyün, bi kafede kahve için-tavla oynayın vs vs... Yapacak çok şey var.

Back
X