• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı normal mi

Evli bir eşin bekar arkadaşlarla takılması bana göre normal değil.Beraber gezmeniz ve ya bir aile dostuna gidersiniz onlar ayrı konuşur siz ayrı konuşursunuz.Demek duyulmasını istemedikleri şeyler var ki ayrı takılıyorlar.Gidecekseniz her yere beraber gidin.Haftada 1 bile olsa gezen erkeği kimi kabul eder kimi kabul etmez.Ben de hergün iş çıkışı koşa koşa bana gelmeyi sabırsızlıkla bekleyen eş isterim.:) Konuşursun sen de hallolur inşallah.
Ben evli değilim, en yakın kız arkadaşım evlense yüzünü bir daha eşi olmadan göremeyecek miym?

Ya adamı bi rahat bırakın.
Makul sınırlar içinde adam haftada bir bikaç saat arkadaşları ile dışarı çıksın inan evliliğinize zararı deil faydası olur.
Erkekler ,erkek erkeğe takılınca acaip motive oluyorlar.12geç bi saat deil.benim eşimde aynen haftada bir bikaç saat arkadaşları ile dışarda takılır laklak edip eve gelir.hiç sorun yapmadım.o gidince bende ev keyfi yapıodum cilt bakımı saç maskesi ,kahvemi yapıodum kitabımı alıodum oh miiis.....

seninle ne yapabiliriz ki diyorsa esim bunu sorun ederim arkadaslariyla ne yapiyor nereye gidiyormus

siz de çalışıyor musunuz??
mesela ev hanımıysanız adam haklı. zaten her akşam bişeyler yapıyorsunuzdur. ama çalışıyorsanız sizinde hayatınız koşturmalıdır ve bu yaptığı normal olmaz o zaman.

Esiniz sizinle dışarıda yapacak bişey yok küçük yer diyor siz fikir sunsaniz ne yapabilirsiniz dışarıda mesela?

Haksızsın bu kadar sıkma

Ben evli değilim, en yakın kız arkadaşım evlense yüzünü bir daha eşi olmadan göremeyecek miym?
Ben bekar erkeklerden bahsediyorum :) biliyorsunuzdur erkeklerin aklı ve fikri biz kadınlar gibi çalışmıyor.Gittikleri yerler bir kafeyle sınırlı kalmıyor.

Ben bekar erkeklerden bahsediyorum :) biliyorsunuzdur erkeklerin aklı ve fikri biz kadınlar gibi çalışmıyor.Gittikleri yerler bir kafeyle sınırlı kalmıyor.
Büyük bir şehirde yaşıyorum, eşlerinden yemek için izin alıp yemeğini aynı yerde yiyip sohbet muhabbet rakı balık falan sonra paşa paşa evine dönen çok arkadaşım var. Bence ön yargılı olmayın..

her gün olsa neysede haftada 1 bari adam kendi başına takılabilmeli. sizde kendniz plan yapıp onu uydurun plana diğer günlerden biri

İ
Büyük bir şehirde yaşıyorum, eşlerinden yemek için izin alıp yemeğini aynı yerde yiyip sohbet muhabbet rakı balık falan sonra paşa paşa evine dönen çok arkadaşım var. Bence ön yargılı olmayın..
istisnalara diyecek bişeyim yok zaten.Ben arkadaş çevremi kasdetmedim sadece.Allah ıslah etsin ben bu kadar önyargılı olmayayım peki ama siz de bu kadar iyi niyetli olmayın ummadık taş baş yarıyor.

11, 12 hiç geç bir vakit değil. Eğer imkanınız varsa sizde arkadaşlarınızla buluşun , yok olmuyorsa , duş alın, girin battaniyenizin altına , kitabınızı okuyun, kahvenizi yudumlayıp,film takın v.s .
3 4 saat yalnız başınıza takılmak size de iyi gelecektir , eşinize de.
Haftada 1 gün elbetteki kendi özel günü olacaktir eşlerin.

Yorumları okudumda , ciddi soruyorum, bir kadın yalnız olarak gece evde kalamaz mi ? Şaşırıyorum cidden.
Yalnız yaşayan insanlar nasıl yaşıyor ? Eşi gececi olanlar ?
" Ben gece yalnız kalamam " diyenlere diyecek söz bulamıyorum. Bu gereksiz bir naz mi adı herneyse işte , saçma geliyor bana. Bu kadar bağımlı olmak bana göre değil. ( tabi psikolojik veya bedensel bir rahatsızlığı yoksa )

siz de çalışıyor musunuz??
mesela ev hanımıysanız adam haklı. zaten her akşam bişeyler yapıyorsunuzdur. ama çalışıyorsanız sizinde hayatınız koşturmalıdır ve bu yaptığı normal olmaz o zaman.

Çalışan insanlarda her akşam birlikteler. Bunun çalışıp calismamakla ilgisi yok ki..

Eşler haftada 1 2 free takılabilmeli diyorum ben de. Her gün olsa başka da, haftada 1den ne olacak?

Arkadaşları eşsiz geliyorsa o da eşsiz gider ki aksi durum daha sıkıcı olur.

12 falan da geç saatler değil ki, insanlar bi çay içmeye çıksa zaten 12den önce gelinmiyor eve.

Bir de lütfen gece yalnız kalamıyorum demeyin kızlar ya. Kapa balkonu kapıyı falan otur, nolacak evde? Allah korusun en kötü doğal afet olsa eşimin bana ne faydası olacak?
Ben tek yaşadım 6sene,aklıma bile gelmedi korkmak:)
Eşler 24 saat yapışık olacak diye bişey olmamalı..

Çalışan insanlarda her akşam birlikteler. Bunun çalışıp calismamakla ilgisi yok ki..

ben değilim de ondan dedim. ha bu arada evde olan hatun günboyu dinlenir , enerjisi kalır yemek yapar hersey hazırdır eşi eve geldiğinde. ben de öyle olmuyor. eve git yemek yap ye kaldır, çamaşır, bulaşık derken eşimde çocukla ilgilenirken saat oluyor 23. yani vakit geçiremiyoruz hep. üstelik dediğim gibi her akşam evde de olmuyor eşim. olsa da rutin böyle.

normal.

sakat kısım şurası.
evde onu 'beklemek' siz ev kedisi filan değilsiniz evde sahibinizi bekleyesiniz... kendinize bi çevre edinip dışarı çıkın.

ben değilim de ondan dedim. ha bu arada evde olan hatun günboyu dinlenir , enerjisi kalır yemek yapar hersey hazırdır eşi eve geldiğinde. ben de öyle olmuyor. eve git yemek yap ye kaldır, çamaşır, bulaşık derken eşimde çocukla ilgilenirken saat oluyor 23. yani vakit geçiremiyoruz hep. üstelik dediğim gibi her akşam evde de olmuyor eşim. olsa da rutin böyle.

Tamam bende çalışıyorum. Mevzu bu değil ki, ister çalışan olsun ister olmasın kadının mesaisi hiç bitmiyor. Gece yarısına kadar devam ediyor. Bunun sebebi ise dinlenmeyi kendine reva gören erkekler.
Evdeki kadın dinlemiyor bu aradada hele çocuk varsa. Akşama kadar çocuk + iş. Sonra akşam yemek, çocuk uyutmak , uyuduktan sonra kalan işler.
Yani kastettiğim çalışan , çalışmayan kadın değil mesele, erkekler.

Tamam bende çalışıyorum. Mevzu bu değil ki, ister çalışan olsun ister olmasın kadının mesaisi hiç bitmiyor. Gece yarısına kadar devam ediyor. Bunun sebebi ise dinlenmeyi kendine reva gören erkekler.
Evdeki kadın dinlemiyor bu aradada hele çocuk varsa. Akşama kadar çocuk + iş. Sonra akşam yemek, çocuk uyutmak , uyuduktan sonra kalan işler.
Yani kastettiğim çalışan , çalışmayan kadın değil mesele, erkekler.

o birazda erkekten erkeğe değişiyor. mesela ben iş yaparsam eşim oğlanla ilgilenir. ya da oğlanı ben yatırmaya gidersem o çayı demler. uyuya kalan beni kaldırır çaya. ya da dün çamaşırı attım çayı demledim oğlanı uyuturken uyuyakaldım. eşimde gece kalkıp çamaşırı serdi sen uyu dedi. napalım hayat müşterek. bir de ben bazen izin kullanıyorum evde olunca bol bol zaman oluyor. yetişmiyor diyen ev hanımlarını anlamaya çalışıyorum yok anlamıyorum. oturup tv izlemeye, dışarda gezmeye, alışverişe herşeye zaman kalıyor. yani ya ben de durum garip ya onlarda.

diğer arkadaların evlimi

acıkcası ben sevmiyorum böyle evlendikten sonra arkadalarla her hafta her hafta madem öyle evlenmeseydi ,

maça gider yada 3-4 ayda bir seni yalnız bıraksa tamam diyecem ama ne bu böyle

eşimde böyle şeyler bekarlar için der hep oda gitmekten yana degildir.

Eşim haftada 1 gün dışarı çıkıp gece 11 12 de geliyor. Ben de yalnız oturuyorum evde. Yalnız oturmak istemediğimi belirtiyorum o zaman teyzenlere bırakayım beni orda bekle diyor. Gidecegi yere ikimiz de gidebiliyoruz. Ama o arkadaşlarıyla gitmeyi istiyor beni her zaman goturemezmis arasıra cıkabilirmisiz. Arkadaşları çağırınca ne dermis..

Ben gece evde yalnız oturmak istemiyorum. Haksız mıyım ? Çıksın ama erken gelsin istiyorum. Arkadaşları erkek gittigi yer belli diğer günler evde. Haksız mıyım ? Çocuk yok yeniyiz.

Edit : bir gününü bana ayir dedigimdeyse seninle ne yapabiliriz ki diyip küçük yerde yaşamanızı bahane ediyor.
haftada bir gün arkadaşları ile buluşması anormal değil.
evet sık biraz gerçi:))
ancak 11 12 makul saatler.
yeni mi evlisiniz siz:))
gitsin kafasını dağıtsın işte.
napacan eşini hergün heran dizinin dibinde:))
beraber gezin diğer günler de.
öyle olmuyor mu:))?

Back
X