Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o birazda erkekten erkeğe değişiyor. mesela ben iş yaparsam eşim oğlanla ilgilenir. ya da oğlanı ben yatırmaya gidersem o çayı demler. uyuya kalan beni kaldırır çaya. ya da dün çamaşırı attım çayı demledim oğlanı uyuturken uyuyakaldım. eşimde gece kalkıp çamaşırı serdi sen uyu dedi. napalım hayat müşterek. bir de ben bazen izin kullanıyorum evde olunca bol bol zaman oluyor. yetişmiyor diyen ev hanımlarını anlamaya çalışıyorum yok anlamıyorum. oturup tv izlemeye, dışarda gezmeye, alışverişe herşeye zaman kalıyor. yani ya ben de durum garip ya onlarda.
Çok iyi niyetli değilim de, kendimi düşünüyorum neden her gün kocamla olayım ki, en yakın arkadaşım var kahve içebilirriizz kız günü yapabiliriz alışverişe çıkabilir yemeğe gidebiliriz. Kocam gelip ancak beraber görüşürüz yada evli değilse olmaz dese ay ne biçim adam hiç kendine güveni yok, yada beni boğuyorsun benim de bir hayatım var derdim. Hem yapacak adam erkek erkeğe çıkmasa da iş yerinde vakit bulur yine yapar önüne geçemeyiz. Bu kadar onlarla bir hayat yaşamak isteyince bir gün ayrılsak yada boşansak kimsesiz kalıyoruz. Biz herşeyden önce bir bireyiz. Birinin eşi, çocuğumuzun annesi olmadan önce de bir kimliğimiz vardı ve daha mutlu olmak bir hayatı paylaşmak için evleniyoruz bir hayatı yapışık yaşamak için değil.İ
istisnalara diyecek bişeyim yok zaten.Ben arkadaş çevremi kasdetmedim sadece.Allah ıslah etsin ben bu kadar önyargılı olmayayım peki ama siz de bu kadar iyi niyetli olmayın ummadık taş baş yarıyor.
Çalışmadığım dönemde , evde çıldırmak üzereydim. Hiçbir işi yetistiremiyordum. Tam bitti isim derken ,Akşam oluyordu , yemeğe girisiyordum. Sonra yemek ye, çay iç, meyve , çocuk uykusu , sonra etrafı topla uyu. Sabah yeniden aynı şeyler.
Gerçekten bende de bir anormallik olabilir. :)
Birde çalıştığımda yorgun olsamda , dışarıda deşarj oluyorum. Eve geldiğimde yorgunluğum görünüyor en azından.
Ve en önemlisi yaptığın şeyin kıymeti var .
Maalesef ki , kadınlar içinde bile " ev hanımı evde dinleniyor zaten " deniliyorsa erkekler ne demesin.
Bir komşumuz var , eşi ( erkek ) , dünyada ki en nankör meslektir ev hanımı. Çalışırsın çalışırsın kıymeti yoktur ama gidip dışarıda çalışırsın ve hatta bazen kadının maaşı eksiye düşse bile kıymetli olur demişti.
Kesinlikle katılıyorum.
iyi de çalışan kadın da ev hanımlığı yapıyor zaten. ben aslında ayrıştırmak için demedim. ev hanımı gündüz işlerini halledince akşama eşiyle zaman geçirir, çalışan hanım ise geçiremez. o yüzden de eşi hafta da bir arkadaşlarıyla buluşuyorsa iki duruma göre değerlendirilir dedim. ve hala da aynı düşüncedeyim.
Tabi Can'ım herkesin anlayışı farklı benim eşim Deniz subayı olduğu için yanıma geldiğinde yapışık gibi geziyoruz hergün beraber olsak o da sıkılır ben de sıkılırım Herkesin yaşayışı farklı. Ben 45 gündür kocamdan ayrıyım E haliyle dipsize oluyoruz seyir haricindeÇok iyi niyetli değilim de, kendimi düşünüyorum neden her gün kocamla olayım ki, en yakın arkadaşım var kahve içebilirriizz kız günü yapabiliriz alışverişe çıkabilir yemeğe gidebiliriz. Kocam gelip ancak beraber görüşürüz yada evli değilse olmaz dese ay ne biçim adam hiç kendine güveni yok, yada beni boğuyorsun benim de bir hayatım var derdim. Hem yapacak adam erkek erkeğe çıkmasa da iş yerinde vakit bulur yine yapar önüne geçemeyiz. Bu kadar onlarla bir hayat yaşamak isteyince bir gün ayrılsak yada boşansak kimsesiz kalıyoruz. Biz herşeyden önce bir bireyiz. Birinin eşi, çocuğumuzun annesi olmadan önce de bir kimliğimiz vardı ve daha mutlu olmak bir hayatı paylaşmak için evleniyoruz bir hayatı yapışık yaşamak için değil.
Eşler ayrı ayrı takılabilir ama bu haftada bir değildir.Zaman zaman olabilir ayda bir olabilir ama haftada bir olmaz.O da gittiği yeri tabiki bileceksin.Eşim haftada 1 gün dışarı çıkıp gece 11 12 de geliyor. Ben de yalnız oturuyorum evde. Yalnız oturmak istemediğimi belirtiyorum o zaman teyzenlere bırakayım beni orda bekle diyor. Gidecegi yere ikimiz de gidebiliyoruz. Ama o arkadaşlarıyla gitmeyi istiyor beni her zaman goturemezmis arasıra cıkabilirmisiz. Arkadaşları çağırınca ne dermis..
Ben gece evde yalnız oturmak istemiyorum. Haksız mıyım ? Çıksın ama erken gelsin istiyorum. Arkadaşları erkek gittigi yer belli diğer günler evde. Haksız mıyım ? Çocuk yok yeniyiz.
Edit : bir gününü bana ayir dedigimdeyse seninle ne yapabiliriz ki diyip küçük yerde yaşamanızı bahane ediyor.
Evet ben eşimle hafta ici zaten bir şey yapamıyorum çünkü adam çalışıyor dinleniyor eve gelince. 2 gün tatili var. Cok mantıklı dediginiz ama sinema tiyatro yok yaşadığımız yerdeEşler ayrı ayrı takılabilir ama bu haftada bir değildir.Zaman zaman olabilir ayda bir olabilir ama haftada bir olmaz.O da gittiği yeri tabiki bileceksin.
Eşinin düşünce yapısı çok cahilce.Seninle ne yapabilirz ki ne demek.Küçük yer olunca ne oluyor.Gizli aşk mı yaşıyorsunuz.Bir de daha yeni evlisiniz.Birlikte sinemaya gitmek,tiyatroya gitmek film izlemek,yemek yemek çay bahçesine gitmek ortak arkadaşlarla buluşmak küçük yerde yapılınca utanılacak bir durum mu oluyor.Eşin evliliğin ne demek olduğunu idrak edememiş ve sen tavır koymalısın.
EDIT:Herkes herkesin kendi hayatı var haftada bir dışarı çıkabilir demişte,insanlar sapla samanı ayıramıyor.Çalışan birinin haftada bir gün zaten boş akşamı var.Onu da her hafta arkadaşlarına ayıramaz.Hele ki evliyse.
Evdede film izleyebilirsiniz.Çıkıp yürüyüş yapabilirsiniz.Birlikte tanıdıklarınıza gidebilirsiniz.Dışarıda çay içebilirsiniz.Yakın ilçeye gidebilirsiniz......Evet ben eşimle hafta ici zaten bir şey yapamıyorum çünkü adam çalışıyor dinleniyor eve gelince. 2 gün tatili var. Cok mantıklı dediginiz ama sinema tiyatro yok yaşadığımız yerde![]()
Evdede film izleyebilirsiniz.Çıkıp yürüyüş yapabilirsiniz.Birlikte tanıdıklarınıza gidebilirsiniz.Dışarıda çay içebilirsiniz.Yakın ilçeye gidebilirsiniz......
Sizinki farklı bir örnek sizin yerinizde olsam ben de öyle isterdim tabiki. Ben normal sabah işe gidip akşam gelen eşleri kastediyorum.Tabi Can'ım herkesin anlayışı farklı benim eşim Deniz subayı olduğu için yanıma geldiğinde yapışık gibi geziyoruz hergün beraber olsak o da sıkılır ben de sıkılırım Herkesin yaşayışı farklı. Ben 45 gündür kocamdan ayrıyım E haliyle dipsize oluyoruz seyir haricinde
Karşılıklı anlayışa bağlı o da kendisi gezip karısı evde beklesin diyen eşler de var.Karşılıklı olursa bazı günler normal haliyle ben ve ben gibiler istisna oluyor bu durumda tabi kiSizinki farklı bir örnek sizin yerinizde olsam ben de öyle isterdim tabiki. Ben normal sabah işe gidip akşam gelen eşleri kastediyorum.
Ha size sen çıkamazsın mı diyor?Karşılıklı anlayışa bağlı o da kendisi gezip karısı evde beklesin diyen eşler de var.Karşılıklı olursa bazı günler normal haliyle ben ve ben gibiler istisna oluyor bu durumda tabi ki