Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Normal değil ama "ne hissettiğimi anlasın" diye aynısını yapmak çok tehlikeli. Adamın zaten bu riske girecek kadar salak olduğu ortada

Cinsel olarak şiddet eğilimi var ama ona da sınır koymaya çalışıyorum elimden geldiğince itiyorum bende onun bana yaptığını yapıyorum rahatsız oluyo oda ama yine tekrarlıyo
Aradığım buydu. Şaka da değil şiddet de değil bu fantazi. Choking olarak geçiyor ve biraz sado mazo ilişkilerde görülüyor genelde. Eşiniz muhtemelen böyle şeyler izlediği için içinde kalmış, size böyle yaklaşmaya çalışıyor. İnternetten araştırın. Belli sınırlar çizin yada ufak çapta sadece yatakta olmak üzere kabul edin. Bu tarz fantazileri kafaya takan adamlar hatundan görmeyince mutlaka dışarı yönelirler çünkü.

Evet el şakaları var şiddetli olmasada üst üste sıklıkla t0ppokat atar gibi yapar bu konuda da çok uyardım aynısını yaptım ama nafile
Canim sen uyarmayi becerememissin ama. Oyle yaptiginda tut elini ısır ama öyle bir ısır ki canı cıksın. Sonra kalk ayaga avazın cıktıgı kadar bagırarak de ki; Senin psikolojin bozuk. Yemin ederim bosanirim senden. Bir daha bu hareketi yaparsan siddet gerekcesiyle defolur giderim mahkemeye. Senden kurtulana kadar da annemde kalirim. Hic şakam olmadıgını görürsün o zaman" de.
Ama pislikmiş gibi bak. Gece oluncada uyurken bas yastıgı yüzüne sende tepesine çık ki seni itemesin. Az sabret sonra in. Ama hiç gülme kaşlarını çat korksun senden. Napıyosun manyak mısın falan derse "Düşündüm ki akşamki konuşmamıza ragmen sen aynı seyi yapıp nefesimi kesebilirsin, bende boşanmak üzere evden çıkıp gidersem aynı seyi sana yapma fırsatm olmayacak. O yüzden bugünden nefesin kesilsin istedim. Şimdi anlıyorsundur beni"
Ama yani iyice çırpınması lazım. Ben olsam yüzüne bütün bedenimle yatarım ki kollarıyla itemesin. Saçlarınıda topla bir yakalarsa boğamazsın :/

Valla benim eşim uykusunda konusur, gezinirdi. Cocukluktan beri varmis. Gecen ggece sirtima vurdu korktum. Bende tedirginim zaten bebegim uyumuyo bide o oyle yapiyo gecelerim zindan. Kendince birsey yok dra da gitmiyor. Hadi bizimki uykusunda yapiyo. Sizinki bile isteye uyanikken. Eger anlamıyorsa iyi bir dersi hakediyor. Dra ggitmesi icin ikna edin. Herkesin dedigi gibi o saniyeler uzadikca uzayabilir kendinizi nasil koruyacaksiniz?

Ya cok uzuldum inanamiyorum resmen kadini ölduruyormus. Ve hals ayni igrenc hareketlere devam etmis. Kalbiniz yeterince kırilmis kötü konusmak istemiyorum ama igrenc gercekten annenize cok cok cok uzuldum.

Nefesim kesiliyo sizce bu alınganlıkmı

Canım ironi yapmıştım. İronim şaka amaçlı olmadığı için ciddi şekilde yazdım. Okurken benim nefesim kesildi seni düşünemiyorum bile, nasıl şakaya yorabiliyorsun. Kocan kılıf bulmuş sadece yaptığı şeye. Direkt ayrıl kurtul demiş herkes ama hiç birimiz eşini tanımıyoruz eğer sen onun özünde iyi biri olduğuna, bu yaptığının onluk bir hareket olmadığını/ona yakışmadığını düşünüyorsan sana mutluluklar yaşatmış ve eğer düzelirse, ileride mutluluklar yaşatabileceğine inanıyorsan eşini ikna et ve psikoloğa/psikiyatrist gidin en iyi teşhisi o koyar. Başka davranışları oluyorsa sana zulm gibi gelen ve altında düzelemeyecek türden bir psikolojik veya başka bir sorun varsa o zaman yolları ayırman en iyi seçenek gibi duruyor... umarım hakkında hayırlısı olur

Cinsel olarak şiddet eğilimi var ama ona da sınır koymaya çalışıyorum elimden geldiğince itiyorum bende onun bana yaptığını yapıyorum rahatsız oluyo oda ama yine tekrarlıyo

Hadi şimdi sınır koymaya çalışıyorsun ya koyamazsan ya bir gün senin dediğin gibi şiddet eğilimini bastiramaz da canına kastederse. Bence tedavi gormeli.

Tam anlamıyla eşimi tasvir ettiniz

Haberlerde izlemiştim.
Adam şifozren evlendirmişler.
Karısının ağzını sizin dediğiniz gibi adam kapatırmış. Sonrada kadını öldürmüş.
Yazdığınız gibi durumu hayatımda kimseden duymadan görmedim ve yaşamadım.
Yaptığı delilik + gülmesi ne nasıl güler böyle bi duruma.
Size bu hareketi yaptığında bayılmış numarası yapsanıza acaba ne tepki verecek.
İnşallah bu adam size zarar vermez.

Tam anlamıyla eşimi tasvir ettiniz
Ben buralarda "canım,güzelim ,tatlım " modunda kız kıza sohbet ediyorum ama mezuniyet unvanim "psikolojik danışmanlik".Bu adamın ciddi bir ruhsal bozukluğu var ve sonsuza kadar dürtülerini bastırmayacak (pek bastiramiyor da zaten).Lütfen güvende olacağın bir yere git ve evliliğini sonlandir.Bu seni ondan korur mu bundan da emin degilim

Son düzenleme:
Çok korkunç gerçekten. Bence şikayet etmelisin. Adamın içinde bir katil ruhu yatıyor. Her an öldürebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…