- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Normal değil ama "ne hissettiğimi anlasın" diye aynısını yapmak çok tehlikeli. Adamın zaten bu riske girecek kadar salak olduğu ortadaİşte sorun orda kadın annesine bile tekrarını söylemiyor boşan gel der diye... inşallah ölen bir gün kadın olmaz ama adam açık açık şiddet uyguluyor kaçımızın kocası bunu yapıyor ki normal olsun davranışı
Aradığım buydu. Şaka da değil şiddet de değil bu fantazi. Choking olarak geçiyor ve biraz sado mazo ilişkilerde görülüyor genelde. Eşiniz muhtemelen böyle şeyler izlediği için içinde kalmış, size böyle yaklaşmaya çalışıyor. İnternetten araştırın. Belli sınırlar çizin yada ufak çapta sadece yatakta olmak üzere kabul edin. Bu tarz fantazileri kafaya takan adamlar hatundan görmeyince mutlaka dışarı yönelirler çünkü.Cinsel olarak şiddet eğilimi var ama ona da sınır koymaya çalışıyorum elimden geldiğince itiyorum bende onun bana yaptığını yapıyorum rahatsız oluyo oda ama yine tekrarlıyo
Canim sen uyarmayi becerememissin ama. Oyle yaptiginda tut elini ısır ama öyle bir ısır ki canı cıksın. Sonra kalk ayaga avazın cıktıgı kadar bagırarak de ki; Senin psikolojin bozuk. Yemin ederim bosanirim senden. Bir daha bu hareketi yaparsan siddet gerekcesiyle defolur giderim mahkemeye. Senden kurtulana kadar da annemde kalirim. Hic şakam olmadıgını görürsün o zaman" de.Evet el şakaları var şiddetli olmasada üst üste sıklıkla t0ppokat atar gibi yapar bu konuda da çok uyardım aynısını yaptım ama nafile
Nasıl sevildiyse artıkİğrenç. Nefret ederim böyle şeylerden. Adam gibi gelsin öpsün seviyosa.
Manyak bu. Şiddet eğilimini bastırıyorum demesi zaten itiraf.Ah ah sebebimi bende merak ediyorum neymiş içindeki şiddet eğilimini böyle bastırıyomuş bana çok inandırıcı gelmedi öyle malım mülküm de yoktur yani
Ya cok uzuldum inanamiyorum resmen kadini ölduruyormus. Ve hals ayni igrenc hareketlere devam etmis. Kalbiniz yeterince kırilmis kötü konusmak istemiyorum ama igrenc gercekten annenize cok cok cok uzuldum.Şiddet konusunda çok vukuatli bir babam var. Yaşlılıkla birlikte azalsa da hala güzel güzel otururken bir anda anneme olanca gucuyle tokat atar. Kalcasina, dizine ya da omzuna. Annem çığlık atip kizar, babam keyifle gulerdi şaka diye. Gerçekten bu onun için bir sakaydi. Gencliginde yaptığı bir şakayı hala ağlayarak anlatır annem. Babam sarhoş geliyor eve, annemin korkmasindan haz duyduğu için aklı hiç başında değil numarası yapıyor bıyık altından gulerek. Annem durumun farkında ama farkında olduğunu anlatamadan babam annemi komurluge çekip boğazına sariliyor. Sarhoş oldugu için sakanin dozunu ayarlayamiyor, gülerek boğazını sıkmaya devam ederken annemin gözleri kayip dili dışına sarkiyor. Allah ömür vermiş olacak ki babam şakayı sonlandırıyor. Annem gözlerinin karardigini ve hiç nefes alamadığını anlatıyor. Babamın sevgisi de nefreti de hastaliklidir. Sanmayin ki bu şiddeti sadece annem yaşadı. Babam bana bir tokat bile atmadi, bir kaç kez dışında sesini de yukseltmedi ama psikolojisini alt üst ettiği bir kadının anneligine maruz birakti cocuklarini da, korkuyla büyüttü.
Esinizde devam etmek için yeterli buldugunuz iyi yonler muhakkak goruyorsunuzdur ama unutmayin cok az insan yuzde yuz kotu olabilir. Babamin da gercekten cok iyi yönleri vardir, ailesini kimseye muhtaç birakmaz örneğin, yardıma ihtiyacı olduğunu duyduğu biri için gerçekten tüm imkanlarini zorlayabilir, iş ahlakı çok düzgündür, calisanlarinin hakkini bir kuruşuna kadar gözetir vs vs. Fakat ne en mukemmel iyi huy bir evliligi surdurmek icin yeterlidir ne de bir tane diye bir kötü huy görmezden gelinebilir. O bir tane kotu huyun nelere mal olabileceginin hesabini iyi yapmak gerekir. Gerekirse o bir tane kotu huy icin bitirmek evliligi. Annem geri donecegi bir baba evi olmadigi icin babamın iyi yonlerini görmeye çalıştı ama ben anne ve babamın simdiye kadar defalarca boşanmış olmasını dilerdim. Şu an gencligine göre epeyce duruldu fakat annemin koca bir ömrü ve ruh sağlığı, bizlerinse cocuklugumuz kayboldu gitti o evde. Beni sevdigini biliyorum. Ama hala ofkesinden korktugum bu adamın, ruh sagligi bozuk o kadının kızı olmamayı dilerdim.
Nefesim kesiliyo sizce bu alınganlıkmı
Odaya gizli kamera yerlestirebilirmisiniz? Görüntülü olarak sikayet edebilirsiniz ozaman.Bu durumu abartırsa me şekilde şikayet ederim kanıtlı olarak nasıl ispat edebilirim ?
Yanağımı ısırır sıklıklaYa bazı erkeklerde oluyor galiba böyle dengesizlikler kabul edilir şey değil tabi benim eşimde olanca gücüyle ısırıyor yüzümü yada kolumu defalarca uyardığım halde böyle canımı sıkıyor ..
Ay saçmalaöayın ne alınganlığı ,hatta o evden ayrılın böyle şey mi olur ?Nefesim kesiliyo sizce bu alınganlıkmı
Cinsel olarak şiddet eğilimi var ama ona da sınır koymaya çalışıyorum elimden geldiğince itiyorum bende onun bana yaptığını yapıyorum rahatsız oluyo oda ama yine tekrarlıyo
Tam anlamıyla eşimi tasvir ettinizEşiniz ruhsal olarak sağlıklı birisi değil.Buyuk olasılıkla dışarıdan "Aşırı efendi,mülayim ,ağzı var/dili yok" şeklinde tanımlanabilecek ama hayvanlara gizli ortamlarda turlu işkenceler uygulayan ,şiddete çok eğilimli ,dürtü kontrolü olmayan birisi.Sizin nefesinizi kestiği süreler giderek artacak ve bir gün sizi öldürecek.Bu sürece kadar da sizin ruhsal dunyanizi yavaş yavaş zaten ölüme hazırlamış olacak.
ayyy evet haklısınız.. Allah korusunBence nefessiz kalmis gibi yapmasin adam daha birakmazsa bisey olur korktum ben
Ben buralarda "canım,güzelim ,tatlım " modunda kız kıza sohbet ediyorum ama mezuniyet unvanim "psikolojik danışmanlik".Bu adamın ciddi bir ruhsal bozukluğu var ve sonsuza kadar dürtülerini bastırmayacak (pek bastiramiyor da zaten).Lütfen güvende olacağın bir yere git ve evliliğini sonlandir.Bu seni ondan korur mu bundan da emin degilimTam anlamıyla eşimi tasvir ettiniz
Direk ağız burun kapatıyoNasıl yani ya yüzünüzü sever gibi eli suratınızdamı geziniyor veya nereye denk gelecegini bilmeden eliyle tutup cekip öpme sevme vs mi yapıyor
direk agız burnunuzu mu kapatıyor
Çocuk yokTabiki normal değil,buradan ben korktum.
Çocuk falan var mı açıkçası ben onun için varsa daha çok tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?