- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Tövbe tövbe manyak mi ne,ilk defa duydum böylesiniHafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
Kusura bakmayın istemsizce kahkaha attım.Sozleriniz çok komik geldiBirgün kendinizi atin yere acmayin gözünüzü falan .
Bilerek yaptığınızı söylemeyin sonrasinda da.
Birakirsa iyi , birakmazsa adamin caniniza cidden kasti var.
Banada eve saklanip saka yapıyordu korkarim da böyle seylerden. Birgün de dolaba saklanmis o cussesiyle nasil girmisse..
Cidden ruhumu teslim ediyordum korktum ama üstüne abarttim o kadr korkmamistim o günden beri birakti.
Tabiki normal değil,buradan ben korktum.İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
O haberi bende izlemiştim. Ve konu sahibinin yazdıklarını okuyunca direkt aklıma o görüntüler geldi. Allah korusunSiz böyle anlatınca geçmiş yıllarda tvde gördüğüm bir haber geldi aklıma. Bi kadın aynı şeyi çocuklarına yapıyordu. Hastane odasında kamera sayesinde fark edilip yakalanmıştı. Daha öncesinde de 2 çocuğu vefat etmiş. Kadın ağır bir psikolojik rahatsızlık geçiriyor muş. Sizi korkutmak gibi olmasın ama ciddiye alın bence normal bi hareket değil eşinizin yaptığı.
Aynı benYoo çoğunda yok,örneğin ben ani sesten çok korkarım,arkamı dönüp eşimi birden görsem de korkarım,o yüzden yanıma şakadan öksürerek gelir.
Korku filmi çevirmeye evlenmiyoruz ki
Bnm eşimde öyle bian uyanınca falan baya panikliyor . Demekki normal bişy sanırımBugün bile kapıyı açtım eşim kapıda, nasıl irkldim birden.Yarım saat erken gelmiş.
İnsan birbirinin hassasiyetlerine göre davranmalı.
Eşim de aniden uyandırılınca birden panikler,sebebini bilmiyorum,çocukluktan gelen br şey sanırım,ben de onu çok sakince uyandırırım.
nefesim kesildi okurken ne biçim şaka bu!!Hafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
Öyle şaka olmaz.İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Her akşam yemeğe oturduğunuzda tam kaşığı ağzına götürdüğünde bi osmanlı tokadı yapıştır pardon kendime engel olamıyorum içimden bi ses yap diyor de
Adam şakacı şakayı seviyor ciddiye alıp aa eşimde şaka yapıyo diye düşünüp abartıp daha beter şeylerde yapabilir :/Her akşam yemeğe oturduğunuzda tam kaşığı ağzına götürdüğünde bi osmanlı tokadı yapıştır pardon kendime engel olamıyorum içimden bi ses yap diyor de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?