Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Nasıl yani ya yüzünüzü sever gibi eli suratınızdamı geziniyor veya nereye denk gelecegini bilmeden eliyle tutup cekip öpme sevme vs mi yapıyor
direk agız burnunuzu mu kapatıyor

Bence o anda ani tepkiler verme, hiddetlenebilir karşılık alınca.. şaka kakaya dönebilir.

çok ciddi bi şekilde kendini frenlemesi için konuşmalısın.Empatiden anlayacağını sanmıyorum.

Kusura bakmayın istemsizce kahkaha attım.Sozleriniz çok komik geldi

Tabiki normal değil,buradan ben korktum.
Çocuk falan var mı açıkçası ben onun için varsa daha çok tedirgin oldum

O haberi bende izlemiştim. Ve konu sahibinin yazdıklarını okuyunca direkt aklıma o görüntüler geldi. Allah korusun

Yoo çoğunda yok,örneğin ben ani sesten çok korkarım,arkamı dönüp eşimi birden görsem de korkarım,o yüzden yanıma şakadan öksürerek gelir.
Korku filmi çevirmeye evlenmiyoruz ki
Aynı ben bulaşık falan yıkarken bi anda gelince ödüm patlıyor. Sonra ya öksürerek ya şarkı söyleyerek yada seslenerek geliyor yanıma

Bnm eşimde öyle bian uyanınca falan baya panikliyor . Demekki normal bişy sanırım

Şiddet konusunda çok vukuatli bir babam var. Yaşlılıkla birlikte azalsa da hala güzel güzel otururken bir anda anneme olanca gucuyle tokat atar. Kalcasina, dizine ya da omzuna. Annem çığlık atip kizar, babam keyifle gulerdi şaka diye. Gerçekten bu onun için bir sakaydi. Gencliginde yaptığı bir şakayı hala ağlayarak anlatır annem. Babam sarhoş geliyor eve, annemin korkmasindan haz duyduğu için aklı hiç başında değil numarası yapıyor bıyık altından gulerek. Annem durumun farkında ama farkında olduğunu anlatamadan babam annemi komurluge çekip boğazına sariliyor. Sarhoş oldugu için sakanin dozunu ayarlayamiyor, gülerek boğazını sıkmaya devam ederken annemin gözleri kayip dili dışına sarkiyor. Allah ömür vermiş olacak ki babam şakayı sonlandırıyor. Annem gözlerinin karardigini ve hiç nefes alamadığını anlatıyor. Babamın sevgisi de nefreti de hastaliklidir. Sanmayin ki bu şiddeti sadece annem yaşadı. Babam bana bir tokat bile atmadi, bir kaç kez dışında sesini de yukseltmedi ama psikolojisini alt üst ettiği bir kadının anneligine maruz birakti cocuklarini da, korkuyla büyüttü.

Esinizde devam etmek için yeterli buldugunuz iyi yonler muhakkak goruyorsunuzdur ama unutmayin cok az insan yuzde yuz kotu olabilir. Babamin da gercekten cok iyi yönleri vardir, ailesini kimseye muhtaç birakmaz örneğin, yardıma ihtiyacı olduğunu duyduğu biri için gerçekten tüm imkanlarini zorlayabilir, iş ahlakı çok düzgündür, calisanlarinin hakkini bir kuruşuna kadar gözetir vs vs. Fakat ne en mukemmel iyi huy bir evliligi surdurmek icin yeterlidir ne de bir tane diye bir kötü huy görmezden gelinebilir. O bir tane kotu huyun nelere mal olabileceginin hesabini iyi yapmak gerekir. Gerekirse o bir tane kotu huy icin bitirmek evliligi. Annem geri donecegi bir baba evi olmadigi icin babamın iyi yonlerini görmeye çalıştı ama ben anne ve babamın simdiye kadar defalarca boşanmış olmasını dilerdim. Şu an gencligine göre epeyce duruldu fakat annemin koca bir ömrü ve ruh sağlığı, bizlerinse cocuklugumuz kayboldu gitti o evde. Beni sevdigini biliyorum. Ama hala ofkesinden korktugum bu adamın, ruh sagligi bozuk o kadının kızı olmamayı dilerdim.

Hafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
nefesim kesildi okurken ne biçim şaka bu!!
bigün yaptığında bayağı nefessiz kalmış gibi yapın öksürün hani fenalaşın
camı açıp nefes alın verin korkutun yani

sonra da bir daha yanına yakınına oturmayın bir müddet korkuyorum senden diyin
hele yastığı okuyunca içime fenalık geldi

Öyle şaka olmaz.

benim babamın da şakaları ağırdır. Aklıma o geldi sizin konunuzu okurken. Çocukken mesela sırtıma güm diye vururdu. Baba acıyo desem de gülerdi, sözde şaka ama hiç hoşlanmazdım. Hala daha bazen yapar. Ha bir huyu da kuluçlarımızı sıkmak olurdu.(boyun kısmında bir bölge ve acayip acır. Özellikle güçlü biri yapınca daha çok acıyor)
Neden böyle yaparlar bilmiyorum.

okurken darlandım.
ilk defa bu yorumu yazıyorum, boşan kardeşim ne bu böyle ne tür bir psikopatlık.
hayatta el şakasını sevmem, hele ki kocaman adama böyle abuk sabuk korkutmaya yönelik şaka hiç yakışıyor mu?
annenizin yerinde olsam onun ağzını burnunu dağıtırdım.

Her akşam yemeğe oturduğunuzda tam kaşığı ağzına götürdüğünde bi osmanlı tokadı yapıştır pardon kendime engel olamıyorum içimden bi ses yap diyor de
Adam şakacı şakayı seviyor ciddiye alıp aa eşimde şaka yapıyo diye düşünüp abartıp daha beter şeylerde yapabilir :/

Bazı kişilerin cinsellikte şiddete başvurduğunu ve karşısındakini öldürdüğünü defalarca okudum. Lütfen kendi canını düşün git önce onun babasıyla annesiyle aile büyükleriyle konuş durumu anlat , evet sana inanmayacaklar ama boşver, sonra kendi babana annene anlat ve yardım iste, birgün sen Yanında uyurkende yapabilir aynı şeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…