- 16 Mart 2015
- 586
- 406
- 103
- 36
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Şiddet eğilimini böyle bastırıyorum dedi ve size inandırıcı gelmedi? Şaka mı bu adam resmen şiddet uyguladığını söylemiş içimden daha çok şey yapmak istiyorum ama şimdilik bu var gibi. Ne demesi gerekiyor size acaba? Adam normal değil şiddet eğilimi var ve bu şakalar yerini yarın kazalara bırakacak. Ve sadece şakalaştık deyip çıkıcak işin içinden bunun ciddi bir durum olduğunu farkedin ve lütfen uzaklaşın o adamdanAh ah sebebimi bende merak ediyorum neymiş içindeki şiddet eğilimini böyle bastırıyomuş bana çok inandırıcı gelmedi öyle malım mülküm de yoktur yani
Hafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
Her normal insan böyle şaka olmayacağını bilir, altta yatan bi neden olmalı,hiç zaman kaybetmeden eşine psikiyatr desteği alın.İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Bence nefessiz kalmis gibi yapmasin adam daha birakmazsa bisey olur korktum bennefesim kesildi okurken ne biçim şaka bu!!
bigün yaptığında bayağı nefessiz kalmış gibi yapın öksürün hani fenalaşın
camı açıp nefes alın verin korkutun yani
sonra da bir daha yanına yakınına oturmayın bir müddet korkuyorum senden diyin
hele yastığı okuyunca içime fenalık geldi
Aynısını sizde yapın hatta uyurken üzerine oturup yastıkla kapatın ve deli gibi gülün şaka öyle yapılmaz böyle yapılır diyeHafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
Benim eşimde sert sever ama öyle yastıkla filan yapmaz hemen elini çeker ağzımdan yüzümü filanda yapar ama ayda bir belki...Bende çözemedim
İnanın bilmiyorum ben ısırmayı çok severim diyorAmacı nedir?
Bazı erkeklerde değil de bazı insanlarda oluyor böyle. Normal olmayanlarda...
Evet, en fazla ölür.Aynısını sizde yapın hatta uyurken üzerine oturup yastıkla kapatın ve deli gibi gülün şaka öyle yapılmaz böyle yapılır diye
Aynı şeyi bende düşündüm..Ben ne gülünecek birşey gördüm nede rengarenk bi fantezi. Ciddi soruyorum okuyorum yorumları bulamadım. Nedir sizi keyiflendiren?
Eee kadına yapıyor ama bak yaşıyor yastıkla da zamanın da çok yapmış..Evet, en fazla ölür.
İyi misiniz yahu o an insan kalp krizi bile geçirebilir.
Kadına yapmış diye aynısını yapsa adam kalp krizi geçirip ölse ne olacak diyorum.Eee kadına yapıyor ama bak yaşıyor yastıkla da zamanın da çok yapmış..
İşte sorun orda kadın annesine bile tekrarını söylemiyor boşan gel der diye... inşallah ölen bir gün kadın olmaz ama adam açık açık şiddet uyguluyor kaçımızın kocası bunu yapıyor ki normal olsun davranışıKadına yapmış diye aynısını yapsa adam kalp krizi geçirip ölse ne olacak diyorum.
Her bünyenin tepkisi bir olmaz.
Hoşuna gitmiyorsa ve düzelmiyorsa ayrılsın yani.
Eşiniz sadist galiba. Pek normal değil anlattığınız durum. Hadi bir kez yaptı anlarım. Uyarırsınız biter. Ama ısrarla yapıyor. Siz de ona benzeri bir şaka yapın görsün gününü.Hafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?