Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Ah ah sebebimi bende merak ediyorum neymiş içindeki şiddet eğilimini böyle bastırıyomuş bana çok inandırıcı gelmedi öyle malım mülküm de yoktur yani
Şiddet eğilimini böyle bastırıyorum dedi ve size inandırıcı gelmedi? Şaka mı bu adam resmen şiddet uyguladığını söylemiş içimden daha çok şey yapmak istiyorum ama şimdilik bu var gibi. Ne demesi gerekiyor size acaba? Adam normal değil şiddet eğilimi var ve bu şakalar yerini yarın kazalara bırakacak. Ve sadece şakalaştık deyip çıkıcak işin içinden bunun ciddi bir durum olduğunu farkedin ve lütfen uzaklaşın o adamdan

Hafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo

Bu hareketi yaparken tavrı, gözlerindeki ifade falan nasıl, vücut dili niyetini ele verir sonuçta. Durup durup mu yapıyor birden, sürekli yanyana mı oturuyorsunuz?

Bunu gece uyurken eşine yapan bir akrabam vardı, adamın psikolojik problemleri vardı, bir süre sonra kadını uykudan uyanıp boğmaya çalışmış..Adam askerdeyken en yakın arkadaşı yanıbaşında şehit olmuş onun etkisiyle psikolojisi bozulmuş dediler çok ayrıntı bilmiyorum.

Eşinizde bir sıkıntı var ...

Her normal insan böyle şaka olmayacağını bilir, altta yatan bi neden olmalı,hiç zaman kaybetmeden eşine psikiyatr desteği alın.

Bence nefessiz kalmis gibi yapmasin adam daha birakmazsa bisey olur korktum ben

Ben ne gülünecek birşey gördüm nede rengarenk bi fantezi. Ciddi soruyorum okuyorum yorumları bulamadım. Nedir sizi keyiflendiren?
Aynı şeyi bende düşündüm..
Konu sahibi nefessiz kaldığını söylüyor, gayet ciddi bir durum..
B buzkutlesi lütfen bu konuyu çok ciddiye alın, eşinizin hareketleri hiç normal değil,
Eşinizde sadistlik sezdim..sakın yanlış anlamayın bu bir tanı değil. Mutlaka psikiyatriye gitmeli ve gerekirse psikolog desteği de almalı.
Eğer almıyorsa.. böyle bir durumda ayrılmayı seçerdim, çünkü bu korkuyla yaşamak istemezdim hiç

Bence psikolojik bir sorun bu esiniz bi gorunsun. Bunun disinda gunluk hayattaki davranislari falan her sey normalmi

2,5 yıldır bu deliyle aynı evde yaşamanda normal değil ki konuyu nerden tutsam elimde kalıyor yanında kendini en güvenli hissetmen gereken kişi kocan farkında mısın acaba annem boşan der diyorsun bir de aklı başında olan herkes öyle der zaten boşan o deliden. Şiddet eğilimi var madem dövüş sporlarına başvursun ama ezik işte evde karısını boğmaya çalışarak tatmin ediyor kendisini ruh hastası.

Kadına yapmış diye aynısını yapsa adam kalp krizi geçirip ölse ne olacak diyorum.
Her bünyenin tepkisi bir olmaz.
Hoşuna gitmiyorsa ve düzelmiyorsa ayrılsın yani.
İşte sorun orda kadın annesine bile tekrarını söylemiyor boşan gel der diye... inşallah ölen bir gün kadın olmaz ama adam açık açık şiddet uyguluyor kaçımızın kocası bunu yapıyor ki normal olsun davranışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…