Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Bakın seven insan sevgidini gözünden sakinir kıyamaz ona size yaptığı şaka değil seven insan hele ki eşine boyle şeyler yapar mi? Size değer veren insan böyle yapmaz evlenirken insan 1000 kere düşünmeli Zaten bu dünyada seni seveni değer vereni sen sevmezsin senin sevdiklerinde seni sevmez deger vermez...evlilerin sorunlarının temel nedeni de budur...Allah yardımcınız olsun...

Kafasına bir şey geçirin şaka yaptım diyin bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
Akşam çorba yap
Kendine de koy ona da
Geç karşısına o yemeye başlasın sen yeme
5-10 dk sonra neden yemediğini sorunca kalk yerinden çorbanı lavaboya dök
Merak etme kocacım 1 saat içinde etkisini gösterir, maddeyi çorbaya kattığım için kana karışması daha kolay olur, ellerinde ayaklarında uyuşma hissedersen panik yapma bu normal de.
Öyle bön bön baksın yusuf yusuf olsun sonra gülmeye başla şaka yaptım hani senin şu berbat şakaların gibi de
Ve onla da aynı yatakta yatma bence
Sağı solu belli olmaz bu tiplerin

Valla karisi olarak en iyi sen anlarsin psikolojik bi sorunu var mi nedir diye . Bi tek bu davranisindan rahatsizsan yapma dedigin halde yapiyosa hemen bosanmak yerine ciddi bi tepki ver bakalim bi sure ayri yasamak falan gibi.
Dışarıya karşı gayet normal doğal fakat evde bana hep ruh hastası der ve küçüklüğünde sürekli dayak yemiş bir çocukmuş ve abileri de var ezik bir yanı var maalesef

Dışarıya karşı gayet normal doğal fakat evde bana hep ruh hastası der ve küçüklüğünde sürekli dayak yemiş bir çocukmuş ve abileri de var ezik bir yanı var maalesef
Iste ortaya cikti cnm derler ya cocukluguna inmek gerek diye bence bi psikolog icin sende destek ol tedavi olsun.

Ben boyle bir durumu şaka olarak düsunmezdim ve cok kizardim boyle seylerin sakasi mi olur nasil şaka anlayisi varmis farkli bir amacla yapiyor olabilir daha dikkatli her an tetikte olun eşinize karşi bence o evde durmasaniz daha iyi. Uyurken falan nebiliyim asla rahat edemezdim

Kv böyle nir durumda beni suçlar hiçbir şekilde inanmıyo daha önce başka şikayette bulundum belki yardım eder diye flat durum böyle babama söylesem kıyamet kopar ve boşatır
bende diyecektim aile büyüklerine söyleyin diye kp e abilere söyleyin olmazsa
can güvenliğim yok diye

yaa çok ayıptır sorması cinsel hayatta nasıl şiddet Allah korusun vurma vs gibi mi
öyleyse kendini ya düzeltecek ya da siz gidin ailenizin yanına

Ya cok uzuldum inanamiyorum resmen kadini ölduruyormus. Ve hals ayni igrenc hareketlere devam etmis. Kalbiniz yeterince kırilmis kötü konusmak istemiyorum ama igrenc gercekten annenize cok cok cok uzuldum.
Teşekkür ederim. Üçüncü kisilerden duymaya bile dayanamadigimiz hikayeler ne yazık ki birilerinin hayatinin gerçekleri olabiliyor. En kötüsü çocuklar yasiyor çoğu yetiskinin duymayı kaldiramayacagi hayatları. İmkanı varken bırakıp gitmeyen anneler de imkani olmadigi icin kalip fakat durumu degistirmek icin hiçbir sey yapmayan anneler de güya çocukları için katlandiklarini dusundukleri berbat hayatlariyla çocuklarının ruhuna onarılması guc yaralar açıyorlar. Baba ruh hastası, anne bir psikolojik şiddet magduru olarak psikolojik şiddet uyguluyor ya da ihmalde bulunuyor. Gerçekten konuşurken bile ruhumu daraltan bir konu.

Çocuklar böyle şakalar yapmaz mı işte buna daha çok güldüm gerçekten komikti. Yıllarca kolejlerde çalışan biri olarak neler gördüm anlatamam . Farklı gezegenlerde yaşıyoruz sanırım.

Güzel bi köpürte köpürte fenalaşmış numarası yap bakim bi daha şakanın 'ş' sini yapıyor mu sana

Okurken nefesim daraldı cidden kötü durum boşan demek kolay geliyor yuva bozmak vu kadar kolaymı diye düşünüyorum eğer sana zarar veriyorsa evet kolay olmalı diyorum nedemek yastık kapat nefessiz bırak niye böyle birşey yapıyor coo korktum bn rahat olamazdım böyle bir adamla yan yana banın olurdum hep ben olsam avazın çıktığı kadar bağırır ona haddini bildirim ya düzelir yada ayrıl gitsin yani bu ne canım ya uykudayken yapsa nasıl rahat uyuyorsun bbm pskolojim bozulurdu

aa deli mi ne ?
ne sakası bu dupeduz sızı bogmaya calısıp cırpınmanızdan keyıf alıyor
saka ıkı tarafın gulecegı bır seydır
bu saka falan degıl sıze zarar vermeyecek kadar nefessız bırakıp acı cekmenızden keyıf alan bır psikopat ben olsam bosardım bu adamı

Çocuklar böyle şakalar yapmaz mı işte buna daha çok güldüm gerçekten komikti. Yıllarca kolejlerde çalışan biri olarak neler gördüm anlatamam . Farklı gezegenlerde yaşıyoruz sanırım.
Ben bu olay özelinde, böyle bir şaka görmediğimi ifade etmek istedim.
Çocuklar elbette bize tuhaf gelen şeylere de güler şaka da yapar.
Bana itirazınızı beni uzaya göndermeden de yapabilirdiniz,sağlık olsun.
Bu arada gülmeyi çok seviyorsunuz sanırım,konu sahibinin eşine de gülmüştünüz,
ne güzel ben de sizi güldürmüşüm.

Yani bu durumdan sonra bile hala pisman olmamis mi yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…