- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Çocuk yok
Normal gibiBence psikolojik bir sorun bu esiniz bi gorunsun. Bunun disinda gunluk hayattaki davranislari falan her sey normalmi
Valla karisi olarak en iyi sen anlarsin psikolojik bi sorunu var mi nedir diye . Bi tek bu davranisindan rahatsizsan yapma dedigin halde yapiyosa hemen bosanmak yerine ciddi bi tepki ver bakalim bi sure ayri yasamak falan gibi.Normal gibi
Peki baska asırı buldugunuz hareketleri var mıDirek ağız burun kapatıyo
Dışarıya karşı gayet normal doğal fakat evde bana hep ruh hastası der ve küçüklüğünde sürekli dayak yemiş bir çocukmuş ve abileri de var ezik bir yanı var maalesefValla karisi olarak en iyi sen anlarsin psikolojik bi sorunu var mi nedir diye . Bi tek bu davranisindan rahatsizsan yapma dedigin halde yapiyosa hemen bosanmak yerine ciddi bi tepki ver bakalim bi sure ayri yasamak falan gibi.
Iste ortaya cikti cnm derler ya cocukluguna inmek gerek diye bence bi psikolog icin sende destek ol tedavi olsun.Dışarıya karşı gayet normal doğal fakat evde bana hep ruh hastası der ve küçüklüğünde sürekli dayak yemiş bir çocukmuş ve abileri de var ezik bir yanı var maalesef
bende diyecektim aile büyüklerine söyleyin diye kp e abilere söyleyin olmazsaKv böyle nir durumda beni suçlar hiçbir şekilde inanmıyo daha önce başka şikayette bulundum belki yardım eder diye flat durum böyle babama söylesem kıyamet kopar ve boşatır
Teşekkür ederim. Üçüncü kisilerden duymaya bile dayanamadigimiz hikayeler ne yazık ki birilerinin hayatinin gerçekleri olabiliyor. En kötüsü çocuklar yasiyor çoğu yetiskinin duymayı kaldiramayacagi hayatları. İmkanı varken bırakıp gitmeyen anneler de imkani olmadigi icin kalip fakat durumu degistirmek icin hiçbir sey yapmayan anneler de güya çocukları için katlandiklarini dusundukleri berbat hayatlariyla çocuklarının ruhuna onarılması guc yaralar açıyorlar. Baba ruh hastası, anne bir psikolojik şiddet magduru olarak psikolojik şiddet uyguluyor ya da ihmalde bulunuyor. Gerçekten konuşurken bile ruhumu daraltan bir konu.Ya cok uzuldum inanamiyorum resmen kadini ölduruyormus. Ve hals ayni igrenc hareketlere devam etmis. Kalbiniz yeterince kırilmis kötü konusmak istemiyorum ama igrenc gercekten annenize cok cok cok uzuldum.
Çocuklar böyle şakalar yapmaz mı işte buna daha çok güldüm gerçekten komikti. Yıllarca kolejlerde çalışan biri olarak neler gördüm anlatamam . Farklı gezegenlerde yaşıyoruz sanırım.Çocuklar böyle şakalar yapmaz.
Yılların okul öncesi öğretmeniyim,arkadaşının ağzını,burnunu kapatıp onu nefessiz bırakarak korkutan ve bundan keyif alan bir çocuk görmedim.
'Çocuk gibi' benzetmeniz yerinde olmamış, söylemeden geçemeyeceğim.
Ayrıca böyle bir hareket şaka değildir,karşı taraf gülüp eğlenmediği gibi durumdan rahatsız.
Adam patolojik olarak hasta,açık,net.
İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Ben bu olay özelinde, böyle bir şaka görmediğimi ifade etmek istedim.Çocuklar böyle şakalar yapmaz mı işte buna daha çok güldüm gerçekten komikti. Yıllarca kolejlerde çalışan biri olarak neler gördüm anlatamam . Farklı gezegenlerde yaşıyoruz sanırım.
Yani bu durumdan sonra bile hala pisman olmamis mi yani ?Teşekkür ederim. Üçüncü kisilerden duymaya bile dayanamadigimiz hikayeler ne yazık ki birilerinin hayatinin gerçekleri olabiliyor. En kötüsü çocuklar yasiyor çoğu yetiskinin duymayı kaldiramayacagi hayatları. İmkanı varken bırakıp gitmeyen anneler de imkani olmadigi icin kalip fakat durumu degistirmek icin hiçbir sey yapmayan anneler de güya çocukları için katlandiklarini dusundukleri berbat hayatlariyla çocuklarının ruhuna onarılması guc yaralar açıyorlar. Baba ruh hastası, anne bir psikolojik şiddet magduru olarak psikolojik şiddet uyguluyor ya da ihmalde bulunuyor. Gerçekten konuşurken bile ruhumu daraltan bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?