- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Çok teşekkür ederim. Çok ilerde bir gun belki :)Kalemin çok güçlü, yaz yaşadıklarını yardım eder şans bayağı. Geçmiş olsun sadece.
Tabi ki boğdurmasın kendini, söylemek istediğim o değildi. Belli sınırlar çizin dememdeki amaç şuydu, sen bundan hoşlanabilirsin ama ben hoşlanmıyorum, bitti gibi. Yada ufak çapta kabul edin dediğimde hani ne bilim tüylü kelepçe olur, seksi kıyafet olur falan. Adam çünkü bu tarzın peşinde. Yoksa boğulmanın nesi tahrik edici asla anlamış değilim. Ama yazmanız iyi olmuş, sizden sonra okuyunca kendimi cidden git boğdur kendini bacım demişim gibi olmuşYahu adam aman dışarı gitmesin diye kadın kendini boğdurtsun mu ?
Giderse gitsin böyle fanteziden kim hoşlanıyorsa onu bulsun o zaman
Hayır her türlü fantezi tamamdır ama iki taraf da isteyince
Adam dışarı başkasına gitmesin diye konu sahibi istemediği halde azıcık azıcık boğmasına izin mi versin
Billurruh hastası mı o ya öyle şaka mı olurmuş. siz de durup dururken billurlarını sıkıverin tüm gücünüzle o zaman görsün nefes kesmeli şaka nasıl yapılıyormuş.
PişmanlıkBoğaz sıkmak gibi daha uç hataları için pisman. Yaşanan yaşanmış, ortalama koşullara sahip ortalama hayat süren bir insanın tadini çıkara çıkara yasayacagi yıllar geçmiş gitmiş. Pişman olmasa her şey daha kotu olabilirdi evet ama artık gerek kalmadiginda duyulan pismanligin da çok önemi olmuyor. Annem için onemlidir ama tabi, birlikte yaşıyorlar hala. Benim için her şeyi affedip unutma rahatligini duyabilmek adına önemli olabilirdi belki ama kendimi dinliyorum da hiç önemli olmadigini hissediyorum. Anne ve babam zor koşullardan geçti, özellikle annem çok zor sınavlar verdi onun için üzülüyorum fakat çocuk sahibi olmama gibi bir seçeneği de vardı kullanmadığı, daha az çocuk sahibi olma ya da. Hangi zorlukları yaşamis olursa olsun aklı başında hicbir yetişkinin dünyaya getirmeyi tercih ettiği bir çocuga yasadigi zorluklarin magduriyetini yaşatmaya hakkı olmamalı. Çocuk dedim ama cocuklukta alınan yaralar da yetiskin olunca hop kapaniverse de mutlu yetiskinler olunabilse keşke. Haftada bir, ayda bir, yılda bir ansizin tek tek hatirlayip o yaralari yeniden yeniden kanatirken buluyorsunuz kendinizi.
Uzattim, konu dagilmasin, son mesajım olsun. Begonfil size de tekrar teşekkür ederim ilginiz için.
Eşinizin aklından zoru var galiba normal olmadığı kesinİyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Kafadan kontak heralde.Hafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
canim bi günde sen yapsana hafif mafif değil iyice çirpindir anlasın. Mal mıdır nedir adam..Hafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
Gayet nefesimi tuttum ciddi ciddi konuyu okuyordum taaa ki bu yoruma kadarBebekken 5 kere havaya atıp 3 kere tutmuşlar belki
Birgün ölmüş numarası yapİyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Başkasina bu sebeplerden yönlenmeyeceğıni nerden biliyorsun bu dürtü sadece eşıne karşı olmayabilir ayrica böyle bi psikopatligi çektiğine degmez gerçektenAradığım buydu. Şaka da değil şiddet de değil bu fantazi. Choking olarak geçiyor ve biraz sado mazo ilişkilerde görülüyor genelde. Eşiniz muhtemelen böyle şeyler izlediği için içinde kalmış, size böyle yaklaşmaya çalışıyor. İnternetten araştırın. Belli sınırlar çizin yada ufak çapta sadece yatakta olmak üzere kabul edin. Bu tarz fantazileri kafaya takan adamlar hatundan görmeyince mutlaka dışarı yönelirler çünkü.
Yo hayır hakkini yiyemem, babam kısmen akillandigi için gerçekten pişmanlık yaşıyor ama bu pismanlik vicdan azabı boyutunda degildir. Yapmasaymisim iyi olurmuş, bu kadın da çok çekti zamanında ama şimdi her seyi telafi ediyorum neyseki, diye düşünüp geçiyordur, durmuyordur öyle üstünde. Vicdan, merhamet de var aslında babamda. Sadece öfkesi diğer tüm duygularina hukmedecek kadar büyük. Delikanlı çağlar en öfkeli olduğu zamanlar olduğu için en çok şiddet gösterdiği zamanlar. Öfkesi dindikce şiddet içerikli sakalari da azaldi. Karisina kanı kaynadigi ya da ortamı hareketlendirmek istedigi zaman tum gucuyle karisina tokat atip saka yaptigini sanan biri. Diyorum ya sevgiyi de nefreti de hastalık boyutunda yasiyor. Yani oradan mantıklı çıkarımlar yaparak bu adamı analiz etmeniz çok zor, ben yazdıklarım için 28 yıl verdim düşünün :)Pişmanlık
Süngüler düşünce baltalar gömülüyor,çünki o "şaka"larını çekenlere muhtaç olunacak günler yakındır.
Allah insaf,merhamet ve insanlıktan kimseyi ayırmasın.
Haklısınız,her durum kendine özel.Yo hayır hakkini yiyemem, babam kısmen akillandigi için gerçekten pişmanlık yaşıyor ama bu pismanlik vicdan azabı boyutunda degildir. Yapmasaymisim iyi olurmuş, bu kadın da çok çekti zamanında ama şimdi her seyi telafi ediyorum neyseki, diye düşünüp geçiyordur, durmuyordur öyle üstünde. Vicdan, merhamet de var aslında babamda. Sadece öfkesi diğer tüm duygularina hukmedecek kadar büyük. Delikanlı çağlar en öfkeli olduğu zamanlar olduğu için en çok şiddet gösterdiği zamanlar. Öfkesi dindikce şiddet içerikli sakalari da azaldi. Karisina kanı kaynadigi ya da ortamı hareketlendirmek istedigi zaman tum gucuyle karisina tokat atip saka yaptigini sanan biri. Diyorum ya sevgiyi de nefreti de hastalık boyutunda yasiyor. Yani oradan mantıklı çıkarımlar yaparak bu adamı analiz etmeniz çok zor, ben yazdıklarım için 28 yıl verdim düşünün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?