Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

ruh hastası mı o ya öyle şaka mı olurmuş. siz de durup dururken billurlarını sıkıverin tüm gücünüzle o zaman görsün nefes kesmeli şaka nasıl yapılıyormuş.

İkiside degildir muhtemelen psikolojik bir sikintisi vardir bu durumdan haz aliyor olabilir hatta belki onu cinsellige hazirlayan uyaran olgu korku ofke siddet tir bunu zaten anlamissinizdir az cok ozelimizdede var benzer durumlar diye yazmissiniz

Normal bireylerin koku ten kadinin hatlari veya hareketleri vb dogdultusunda baslattigi cinsel durtuler belki sizin esinizde bu sekildedir

Tehlike boyutu nedir mesela uzatabilirmi kendini kaybedebilirmi bunlarin az cok farkindasinizdir karsilik vermek bu noktada sizi pek feraha cikarirmis gibi gelmiyor belkide o dozu dahada artiracak

Sadizm ve mazosizm kavramlari genel gorulen davranis bozukluklari nette yaziyordur sizin esiniz o tanimlara yakinmi mesela biraz bakin arastirin en temizi yardim almayi onerirsiniz

Belki hic normal degil size cok caktirmadi simdiye kadar belki kendince essek sakasi yapiyor bunu buradan biz nasil anlayalim?durduk yere gece kalkip es bogan bicaklayanlarda okuduk bu siddetmi sakami diye anlamaktan daha ciddi sikintilariniz olabilir
Mesela boyle elinin ayari olmayan bir adama cocuk emanet edip bakkala gidebilecekmisiniz ilerde?
Belkide gercekten onun icin saka anlayisi sizde boyle snine boyuna ciddiye alinca dank edip birakicak toparlanacak
İnsallah cozum bulursunuz

Tabi ki boğdurmasın kendini, söylemek istediğim o değildi. Belli sınırlar çizin dememdeki amaç şuydu, sen bundan hoşlanabilirsin ama ben hoşlanmıyorum, bitti gibi. Yada ufak çapta kabul edin dediğimde hani ne bilim tüylü kelepçe olur, seksi kıyafet olur falan. Adam çünkü bu tarzın peşinde. Yoksa boğulmanın nesi tahrik edici asla anlamış değilim. Ama yazmanız iyi olmuş, sizden sonra okuyunca kendimi cidden git boğdur kendini bacım demişim gibi olmuş

Pişmanlık
Süngüler düşünce baltalar gömülüyor,çünki o "şaka"larını çekenlere muhtaç olunacak günler yakındır.
Allah insaf,merhamet ve insanlıktan kimseyi ayırmasın.

Eşinizin aklından zoru var galiba normal olmadığı kesin

Hafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
Kafadan kontak heralde.

Canini seviyorsan kac kurtul. Birgun bir kac saniye uzun tutmasina bakar canindan olman. Annecigine de acidim. Askindan ölmuyorsan, kac bosan. Bunu evli bi kadin olarak yaziyorum. (Bekara koca bosamak kolay gelirmis deme diye belirttim :)) )

Bizde boğuşuruz eşimle ama karşılıklı olur herşey, eskiden abimlede yapardik oda şimdi karısına yapıyo... garip olabilir ama ilişkiden ilişkiye değişir
yani olmaz diye bişey yokta,
hep aynı şekilde nefessiz bırakmak saçma geldi. Şaka boyutunu aşmış gibi... kavga çıkartıp sevmedigi seyleri ona yap bence.

Bu ne ya !! Şiddet bu , el şakası diye bir şey yok zaten , bence el şakalarının hepsi şiddet içeriyor.El şakası yapılan hiç kimse gülmüyor nedende , hatta aksine sinirleniyor.Şiddet bu.Eşine söyle yapmasın.Annene üzüldüm soruyormuş ya yapıyor mu hâlâ diye? Ne tür adamlarla evleniyorsunuz ya?!

Şaka adı altında size neler yapabileceğini gösteriyor gücünü deniyor ...bu bir şekilde otorite kurma ,size ayar verme şekli çok acı

Birgün ölmüş numarası yap

Başkasina bu sebeplerden yönlenmeyeceğıni nerden biliyorsun bu dürtü sadece eşıne karşı olmayabilir ayrica böyle bi psikopatligi çektiğine degmez gerçekten

Pişmanlık
Süngüler düşünce baltalar gömülüyor,çünki o "şaka"larını çekenlere muhtaç olunacak günler yakındır.
Allah insaf,merhamet ve insanlıktan kimseyi ayırmasın.
Yo hayır hakkini yiyemem, babam kısmen akillandigi için gerçekten pişmanlık yaşıyor ama bu pismanlik vicdan azabı boyutunda degildir. Yapmasaymisim iyi olurmuş, bu kadın da çok çekti zamanında ama şimdi her seyi telafi ediyorum neyseki, diye düşünüp geçiyordur, durmuyordur öyle üstünde. Vicdan, merhamet de var aslında babamda. Sadece öfkesi diğer tüm duygularina hukmedecek kadar büyük. Delikanlı çağlar en öfkeli olduğu zamanlar olduğu için en çok şiddet gösterdiği zamanlar. Öfkesi dindikce şiddet içerikli sakalari da azaldi. Karisina kanı kaynadigi ya da ortamı hareketlendirmek istedigi zaman tum gucuyle karisina tokat atip saka yaptigini sanan biri. Diyorum ya sevgiyi de nefreti de hastalık boyutunda yasiyor. Yani oradan mantıklı çıkarımlar yaparak bu adamı analiz etmeniz çok zor, ben yazdıklarım için 28 yıl verdim düşünün :)

Haklısınız,her durum kendine özel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…