- Konu Sahibi buzkutlesi
-
canım yanlış anlama ama çok sadistce geldi bana karşıdakine acı vermekten zevk alıyor galibaHafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
O zman gitsin kendini tokatlasın boğazlasın delilidir nedirAh ah sebebimi bende merak ediyorum neymiş içindeki şiddet eğilimini böyle bastırıyomuş bana çok inandırıcı gelmedi öyle malım mülküm de yoktur yani
Salak mısınız. Ordaki sevmeyi bilemedik va dalga amaçlı yani. Ayrıca meslekle ne alakası var bunun. Is yerinde birine bunu mu yapicam allahim ya.Ooo bir de nefes kesici bir kadın
Allahım nasıl ailelerde büyüdünüz,yeminle kimlerle içiçe yaşıyoruz acaba korkuyorum artık
Ayy bir de hemşireymiş nolur doğru olmasın
Bu ne Allahaşkına korktum gece geceEşiniz ruhsal olarak sağlıklı birisi değil.Buyuk olasılıkla dışarıdan "Aşırı efendi,mülayim ,ağzı var/dili yok" şeklinde tanımlanabilecek ama hayvanlara gizli ortamlarda turlu işkenceler uygulayan ,şiddete çok eğilimli ,dürtü kontrolü olmayan birisi.Sizin nefesinizi kestiği süreler giderek artacak ve bir gün sizi öldürecek.Bu sürece kadar da sizin ruhsal dunyanizi yavaş yavaş zaten ölüme hazırlamış olacak.
Siz anlamiyor musunu esinizin saka mi yaptigini ciddi mi oldugunu? Acikcasi ben boyle iliskileri cok severim:) esime yaparim bazen, ayi yavrusunu severken oldurur misali durup dururken saaaaap diye saplatirim sirtina bacagina yanagina nereyi bulursam:) agzini yuzunu elimle kapatir nefessiz birakirim:) tabiki tamamen oyun benimkisi. Hatta askim kabardiginda yaparim boyle. O da bilir sevesin mi geldi beni der:)
Yahu adam aman dışarı gitmesin diye kadın kendini boğdurtsun mu ?
Giderse gitsin böyle fanteziden kim hoşlanıyorsa onu bulsun o zaman
Hayır her türlü fantezi tamamdır ama iki taraf da isteyince
Adam dışarı başkasına gitmesin diye konu sahibi istemediği halde azıcık azıcık boğmasına izin mi versin
oyyyhh okuyunca bile kalbim sıkıştıişte o kişi ben olabilirim yakındaÇok gülüyorum gülmekten katılıyorum artık, boğazlarım ağrıyo heryerim ağrıyo sonra yarım saat
Valla ben bilmem artık gülmekten öldü dersinizoyyyhh okuyunca bile kalbim sıkıştızayıf noktam
Senin gibi bir dengesizin sussun diye kreşte nefessiz bıraktığı ana kuzusu yavruyu izliyorum şu anda,dilerim layık olmayanlar bu görevlere gelemesin,1001 elemeden geçsin,öfke kontrolü bile yok verdiği cevaptan belli..Salak mısınız. Ordaki sevmeyi bilemedik va dalga amaçlı yani. Ayrıca meslekle ne alakası var bunun. Is yerinde birine bunu mu yapicam allahim ya.
Adam şiddet eğilimini bastırıyorms böyle öyle demişBizde boğuşuruz eşimle ama karşılıklı olur herşey, eskiden abimlede yapardik oda şimdi karısına yapıyo...garip olabilir ama ilişkiden ilişkiye değişir
yani olmaz diye bişey yokta,
hep aynı şekilde nefessiz bırakmak saçma geldi. Şaka boyutunu aşmış gibi... kavga çıkartıp sevmedigi seyleri ona yap bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?