Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Ya konuyu okuyunca amcam geldi aklıma.Dünya iyisi bir insan bizide kucuklugumuzden beri severken bu şekilde yapardı.kendi çocuklarınada yapıyor.ama asla şiddet olayı falan yoktur.adam böyle seviyor kizdirarak.sanki eşinizde öyle gibi geldi bana ama yinede siz tavrından ne amaçla yaptıgını daha iyi anlarsınız.

Siz anlamiyor musunu esinizin saka mi yaptigini ciddi mi oldugunu? Acikcasi ben boyle iliskileri cok severim:) esime yaparim bazen, ayi yavrusunu severken oldurur misali durup dururken saaaaap diye saplatirim sirtina bacagina yanagina nereyi bulursam:) agzini yuzunu elimle kapatir nefessiz birakirim:) tabiki tamamen oyun benimkisi. Hatta askim kabardiginda yaparim boyle. O da bilir sevesin mi geldi beni der:)

Uyardigin halde yapiyorsa ben bunda oek iyi niyet aramam.
Anlamiyorsa siz de bir kez ona yapin nasil hissediliyormus gorsun. Belki o zaman yapmayi birakir.

Ooo bir de nefes kesici bir kadın
Allahım nasıl ailelerde büyüdünüz,yeminle kimlerle içiçe yaşıyoruz acaba korkuyorum artık
Ayy bir de hemşireymiş nolur doğru olmasın
Salak mısınız. Ordaki sevmeyi bilemedik va dalga amaçlı yani. Ayrıca meslekle ne alakası var bunun. Is yerinde birine bunu mu yapicam allahim ya.

Bu ne Allahaşkına korktum gece gece

Eşiniz normal değil. Tavsiyem şu, psikiyatri doktoruna gitmeli.
şiddet eğilimimi bastırıyorum demesi ne demek? Seni boğmak istiyorum ama bastırıyorum demek.
Belki o an sizi başka bir şey/biri gibi gören şizofreni hastası. Belki de bipolar. Belki de şakanın dozunu kaçıran sağlıklı biri.Bunu bilemeyiz. Doktor kontrolü şart.

Cinsellikte de şiddet içeren hareketleri var demişsiniz bilemiyorum bana normal gelmedi, ben olsam onunla yaşamaya korkardım.

Tovbe estf
Yani birini nefessiz birakmsyi sevimli bulani ilk defa gorup duyuyorum.

deli gibi güldürdün

Ay hadi siz karsi koyuyosunuz bunu bir de cocucgunza yapsa karsi koydugunuz icin birakiyo cocuk nasil karsi koyacak Allahim sen koru..

Bazen bende icimden coglik atasim.gelir hoplarim ziplarim icimdeki emerjiyi atmak icin ama agiz burun kapamak nedir yaaaaaaa

Salak mısınız. Ordaki sevmeyi bilemedik va dalga amaçlı yani. Ayrıca meslekle ne alakası var bunun. Is yerinde birine bunu mu yapicam allahim ya.
Senin gibi bir dengesizin sussun diye kreşte nefessiz bıraktığı ana kuzusu yavruyu izliyorum şu anda,dilerim layık olmayanlar bu görevlere gelemesin,1001 elemeden geçsin,öfke kontrolü bile yok verdiği cevaptan belli..

Adam şiddet eğilimini bastırıyorms böyle öyle demiş bnm eşimde çok şakalasmayı sever hatta bazen kedi köpek gibi dalaşırız ama bu biraz farklı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…