- 22 Aralık 2014
- 5.378
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Kendini tarif etmiş size, hasta olan o maalesefRuh hastası tabirini zar zır bıtaktırdım arada kaçırıyor ağzından
öyle adama böyle şakaBillurKalkavan
Ya bazı erkeklerde oluyor galiba böyle dengesizlikler kabul edilir şey değil tabi benim eşimde olanca gücüyle ısırıyor yüzümü yada kolumu defalarca uyardığım halde böyle canımı sıkıyor ..
İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
OHAAh ah sebebimi bende merak ediyorum neymiş içindeki şiddet eğilimini böyle bastırıyomuş bana çok inandırıcı gelmedi öyle malım mülküm de yoktur yani
ruh hastası mı o ya öyle şaka mı olurmuş. siz de durup dururken billurlarını sıkıverin tüm gücünüzle o zaman görsün nefes kesmeli şaka nasıl yapılıyormuş.
Hani hassaslık bakımından öyle denmiş herhaldebillur mu tahmin ettiğim şey mi acaba ilk kez duydum billur da dendiğini
İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Ilginç bir saka anlayişi ama dikkatli ol sen.İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
billur mu tahmin ettiğim şey mi acaba ilk kez duydum billur da dendiğini
Hani hassaslık bakımından öyle denmiş herhalde
Gerçekten ilk defa duydum çok yaşayın gülmeme sebep oldunuzkibarlık olması açısından dedim onu ya daha naif kullanımlar ve ban yememek için malum
Ayy sesli güldüm buna yaruh hastası mı o ya öyle şaka mı olurmuş. siz de durup dururken billurlarını sıkıverin tüm gücünüzle o zaman görsün nefes kesmeli şaka nasıl yapılıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?