Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Galiba sizi Mazlum olarak görüyorBöyle durumlarda bunun reçetesi seninde depiği vurman olaca

Bende ewden gittim diye şaka yapmıştım
Balkona saklanmıştım
Akşam saatinde otobüs bulamaz bu kesin bi adamla kaçtı düşüncesi oluşmuş sewgili eşimde
Ewe gelip beni bulamayınca bagırdı cagırdı
Bende balkondan cıktım sewimli bi sekilde askım burdayıııım dedim,demez olaydım
Şuan gülüyorum ama o an ruhumu teslim etmek üzereydim cünkü sacımdan tutup beni yere yatırdı ve silahı başıma dayadı
Neyse gerisini anlatmıyım uzun hikaye
Bi daha şaka yapmamaya yemin ettim

Siz ne diyosunuz??

Cok kötü olmuş, tepkisi ağır .
Saka baska birşeye dönmuş. Allah korusun tutup tetigi falan cekmemis.
Ne cabuk gözü dönmüş ya

Ne okudum ben yaa? Şoktayım... Halen aynı kişiyle evli misiniz merak ettim

Bence eşinizin cinsel sorunu var. Nefessiz kalarak seksten zevk alan insanlar var. Cinsel bir sapkınlık türü. Bence eşinizde de bundan var. Siz ona yapın diye sizi yönlendirmeye çalışıyor. Tutkularının esiri oluyor sanırım. Yani aklıma mantıklı açıklama olarak bir bu geldi. Kesinlikle normal değil. Çok ciddi bir şekilde konuşun. Bir daha yaparsan polise beni öldürmeye çalışıyor diye şikayet edeceğim deyin. Ben olsam hemen kaçardım o ayrı. Böyle bir adamla evli kalamazdım

Evet yok. Sizin gibileri folklorik olarak bir süre izliyorum, sonra gına geliyor. Onun yaptığı işkence bense bunu tek eski sevgilime yapmisimdir. Kime ne anlatıyorsam.

Cok kötü olmuş, tepkisi ağır .
Saka baska birşeye dönmuş. Allah korusun tutup tetigi falan cekmemis.
Ne cabuk gözü dönmüş ya
Aynen,gözü dönmüştü ve beni duymuyodu
Ben burdayım bi yere gitmedim diyorum defalarca ama banamısın demedi
En son şöyle bi dondu kaldı
O sıra kaçıp banyoya kitledim kendimi
Güven konusunda malesef sorunlu
Anneme babama bile güvenmem ben der

Ne yazacağımı bilemedim ilk kez böyle bi konuyu okuyunca kızdım . Eşinizin yaptığı şaka falan değil oturup şakamı diye düşünülecek bişey de değil bu hatta başka türlü şiddetlerde uyguladığını söylüyorsun eşiniz hiç normal değil uzak durun ailenize de söyleyin tekrarlandığını . Esiniz gitsin tedavi görsün kesinlikle . üzüldüm

Ben bayılırdım sanırım korkudan.

Habersiz, sıkıştırarak , aniden sarılıp 20-30 saniye tutunca çığlık atmaktan sesim kısılmıştı bir defa.

O kadar korkup tepki vereceğimi beklemiyordu çok korkmuştu eşim ama en büyük fobilerimdendir.

Otururken kafasına bir tane patlatın küt diye. Şaka diyin.

Gıcık oldum.

Ne kadar da sevimli bi hikaye içimiz ısındı gerçekten de

Eşinizinki benimle aynı durumu bilemem bende eşimi sıka sıka severim ama nefessiz bırakmak nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…