- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
ciddi bi tartışma anında bu herif öldürür sizi Allah muhafaza. Cinsellikte de şiddet eğilimliymiş. Çocuk olmadan bi hal çaresine bakın böyle ömür mü geçer. Böyle şaka mı olur? Hele cinsellik??? Sevişmek adı üstünde, tepişmek denmemiş. Nefretlik ya..
Galiba sizi Mazlum olarak görüyorİyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Bende ewden gittim diye şaka yapmıştımBirgün kendinizi atin yere acmayin gözünüzü falan .
Bilerek yaptığınızı söylemeyin sonrasinda da.
Birakirsa iyi , birakmazsa adamin caniniza cidden kasti var.
Banada eve saklanip saka yapıyordu korkarim da böyle seylerden. Birgün de dolaba saklanmis o cussesiyle nasil girmisse..
Cidden ruhumu teslim ediyordum korktum ama üstüne abarttim o kadr korkmamistim o günden beri birakti.
Siz ne diyosunuz??Bende ewden gittim diye şaka yapmıştım
Balkona saklanmıştım
Akşam saatinde otobüs bulamaz bu kesin bi adamla kaçtı düşüncesi oluşmuş sewgili eşimde
Ewe gelip beni bulamayınca bagırdı cagırdı
Bende balkondan cıktım sewimli bi sekilde askım burdayıııım dedim,demez olaydım
Şuan gülüyorum ama o an ruhumu teslim etmek üzereydim cünkü sacımdan tutup beni yere yatırdı ve silahı başıma dayadı
Neyse gerisini anlatmıyım uzun hikaye
Bi daha şaka yapmamaya yemin ettim
İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan
Sizde kafasina merdane ile vurup saka yapiyorum askim deyin manyak mi ole saka mi olur
Bende ewden gittim diye şaka yapmıştım
Balkona saklanmıştım
Akşam saatinde otobüs bulamaz bu kesin bi adamla kaçtı düşüncesi oluşmuş sewgili eşimde
Şuan gülüyorum ama o an ruhumu teslim etmek üzereydim cünkü sacımdan tutup beni yere yatırdı ve silahı başıma dayadı
Ne okudum ben yaa? Şoktayım... Halen aynı kişiyle evli misiniz merak ettimBende ewden gittim diye şaka yapmıştım
Balkona saklanmıştım
Evet yok. Sizin gibileri folklorik olarak bir süre izliyorum, sonra gına geliyor. Onun yaptığı işkence bense bunu tek eski sevgilime yapmisimdir. Kime ne anlatıyorsam.Senin gibi bir dengesizin sussun diye kreşte nefessiz bıraktığı ana kuzusu yavruyu izliyorum şu anda,dilerim layık olmayanlar bu görevlere gelemesin,1001 elemeden geçsin,öfke kontrolü bile yok verdiği cevaptan belli..
Aynen,gözü dönmüştü ve beni duymuyoduCok kötü olmuş, tepkisi ağır .
Saka baska birşeye dönmuş. Allah korusun tutup tetigi falan cekmemis.
Ne cabuk gözü dönmüş ya
Ewet evliyimNe okudum ben yaa? Şoktayım... Halen aynı kişiyle evli misiniz merak ettim
Ne kadar da sevimli bi hikaye içimiz ısındı gerçekten deBende ewden gittim diye şaka yapmıştım
Balkona saklanmıştım
Ne hayatlar var yaNe kadar da sevimli bi hikaye içimiz ısındı gerçekten de
Delirmiş milletNe hayatlar var ya
Zaten ben sewimli diye belirtmemiştimNe kadar da sevimli bi hikaye içimiz ısındı gerçekten de
Bu msjı üzerime alındım silah deyinceDelirmiş millet
Anaları babaları gözlerine bakmaya kıyamıyo elin dangozu silah dayıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?