Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Okurken birden yaşadım sanki :)) ben şarkılarda bile nefes aldıklarını duymazsam şarkıyı kapatır pencereye koşarım öyle bi tikim var düşün

bir gun yakandan nefesin kesilmis gibi saka yap tepki verme bak bakalim yapack mi

Ne kadarlık evlisiniz?
Normal değil tabiki

Sadece öyle otururken mi yapiyor, yoksa daha yakin oldugunuz durumlarda buna benzer hareketleri var mi(mesela bogaz sıkma)? Acı cektirmesini (ve çekmesini) seven piskopatlar var.

Diğer yorumları okudum. Senin kocan bir SADIST. Bu kelimeyi arastirin. "Sadist, başkalarına acı çektirerek zihnen doyum sağlayan kimse anlamına gelir."

Son düzenleme:
Ay nefesim kesildi bi an okurken.

Vurup depiği attırın öteki tarafa, psikopatlık bu başka bişey değil.

Gece gece kahkaha attım resmen
Şimdi eşim uyanıp depiği vuracak

Ama cidden bana yapılsa ben de direkt vururum net.

Eşim uyardığım halde istemediğim bir şeyi yaparsa bana karşı ben direkt vuruyorum nasıl denk gelirse
Hatta ısırdığım bile olmuştur
Öyle her şey şaka olmaz

Anası babası buna işkence mı etmiş küçükken? Şiddet eğilimi ve psikolojik problemleri var .. Insan yanında yattığına güvenemeyecekse. . . Nefes bu nefes. Ne demek bi insanın nefesini kesmek. Nasil uyuyorsun yanında?

Bu bendede var. Sevgiden ama çok sağlıksız bir durum. Insana atak geçirtebilir. Esinisi bir ben anlayabilirim heral :/

Bu bendede var. Sevgiden ama çok sağlıksız bir durum. Insana atak geçirtebilir. Esinisi bir ben anlayabilirim heral :/
Ben de eşim uyurken gider pijamasından içeri sırtına dogru 2 tane buz atarım , yüzüne soguk su dökerim, altta kalanın canı çıksın diye boğazına atlarım falan :) Adamı görünce kendimi düşündüm ama adam benım gibi şaka amaçlı yapmıyor bildiğin içinde şiddet isteği var. Allah korusun kadını yanlışlıkla boğabilir bir anlık boşluk yani.

Bumu yapmakta amaç şaka değil. Icten gelen sevgi patlamasi gibi. Zamanında sevmeyi iyo ogretemediler bize galiba böyle olduk. Ben tergedim şükür bu huyumu. Hoş zaten yapacak kimsemde kalmadı. Ama bazen tatli biri görünce yapasim gelir, içim kıpır kıpır olur. Ama sağlıksız bir durum aşamıyorsa psikologa gitmeli.

Eşinizin kendi saka gibi bence bir daha yaptığında hafifcirpinip bayilmis gibi yapin bakalim ne tepki verecek

Aynen öyle bazı şakaların sonu kötü bitiyor maalesef. Daha geçen okudum kız istemeye giden damadın kahvesıne tuz yumurta bal domates yağ daha aklına ne gelirse koymuşlar adamcagız zehırlenerek ölmüş. Allah korusun tehlikeli şakalar yapmamak lazım. Şakayı başka şeye çevirmek olur.

Kocanızın ruh sağlığı yerinde değil bence. Korkunç ve tehlikeli bir hasta hem de.
Onun yeri ruh hastalıkları hastanesi.
Gitsin tedavi olsun.
Böyle bir insanın yanında göz bile kırpmaya gelmez. Kaldı ki aynı yatağa girmek...
Kaçın canınızı kurtarın.

İnanmayın şu haberlere ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…