- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Diğerleri direk ipte sallandırıyo o zamanAilesinin gözünde en uslu efendi olanı
Okurken birden yaşadım sanki :)) ben şarkılarda bile nefes aldıklarını duymazsam şarkıyı kapatır pencereye koşarım öyle bi tikim var düşünBu konuda beni kahkahaya boğdun " vurup depiği attırın öteki tarafa " :)))
Sorma ya, kız çırpınıyor adam gülüyor, sadizm eğilimi var, cinsellikte bile karşı tarafa acı verince haz duyuyor demek ki. Allahım bır de saka sanmış, arkasına bakmadan kaçması lazım halbukı
bir gun yakandan nefesin kesilmis gibi saka yap tepki verme bak bakalim yapack miİyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Ay nefesim kesildi bi an okurken.
Vurup depiği attırın öteki tarafa, psikopatlık bu başka bişey değil.
Kendi ağzını burnunu kapatsın içinden her geldiğinde madem.
Diğerleri direk ipte sallandırıyo o zaman
Ben de eşim uyurken gider pijamasından içeri sırtına dogru 2 tane buz atarım , yüzüne soguk su dökerim, altta kalanın canı çıksın diye boğazına atlarım falan :) Adamı görünce kendimi düşündüm ama adam benım gibi şaka amaçlı yapmıyor bildiğin içinde şiddet isteği var. Allah korusun kadını yanlışlıkla boğabilir bir anlık boşluk yani.Bu bendede var. Sevgiden ama çok sağlıksız bir durum. Insana atak geçirtebilir. Esinisi bir ben anlayabilirim heral :/
Bumu yapmakta amaç şaka değil. Icten gelen sevgi patlamasi gibi. Zamanında sevmeyi iyo ogretemediler bize galiba böyle olduk. Ben tergedim şükür bu huyumu. Hoş zaten yapacak kimsemde kalmadı. Ama bazen tatli biri görünce yapasim gelir, içim kıpır kıpır olur. Ama sağlıksız bir durum aşamıyorsa psikologa gitmeli.Ben de eşim uyurken gider pijamasından içeri sırtına dogru 2 tane buz atarım , yüzüne soguk su dökerim, altta kalanın canı çıksın diye boğazına atlarım falan :) Adamı görünce kendimi düşündüm ama adam benım gibi şaka amaçlı yapmıyor bildiğin içinde şiddet isteği var. Allah korusun kadını yanlışlıkla boğabilir bir anlık boşluk yani.
Eşinizin kendi saka gibi bence bir daha yaptığında hafifcirpinip bayilmis gibi yapin bakalim ne tepki verecekİyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Aynen öyle bazı şakaların sonu kötü bitiyor maalesef. Daha geçen okudum kız istemeye giden damadın kahvesıne tuz yumurta bal domates yağ daha aklına ne gelirse koymuşlar adamcagız zehırlenerek ölmüş. Allah korusun tehlikeli şakalar yapmamak lazım. Şakayı başka şeye çevirmek olur.Bumu yapmakta amaç şaka değil. Icten gelen sevgi patlamasi gibi. Zamanında sevmeyi iyo ogretemediler bize galiba böyle olduk. Ben tergedim şükür bu huyumu. Hoş zaten yapacak kimsemde kalmadı. Ama bazen tatli biri görünce yapasim gelir, içim kıpır kıpır olur. Ama sağlıksız bir durum aşamıyorsa psikologa gitmeli.
İnanmayın şu haberlere ama yaaAynen öyle bazı şakaların sonu kötü bitiyor maalesef. Daha geçen okudum kız istemeye giden damadın kahvesıne tuz yumurta bal domates yağ daha aklına ne gelirse koymuşlar adamcagız zehırlenerek ölmüş. Allah korusun tehlikeli şakalar yapmamak lazım. Şakayı başka şeye çevirmek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?