- 19 Ağustos 2017
- 315
- 469
- 18
- 30
- Konu Sahibi Ragve_anyela
-
Evet affettim ama sözel çok canım sıkıldıKeske hemen barismasaydiniz. Olan olmus afetmisiniz sizde.
Abatiyorum bencede bende baktım. Ama çok çok önceden bu arada bu ikinci bakması oluyoMerak edip bakmıştır çok abartmayın bence. Kimleri kimleri merak edip bakıyoruz. Sosyal medya böyle bir şey. Siz hiç eski sevgilinizi merak edip bakmadınız mı yani?
Ben de mesajlaşma vs gördünüz sandım.
Neden eski sevgililerine bakma ihtiyacı duyduğu konusunda sakince konuşun. Bunun sizi ne kadar incittiğini, biraz empati yaparsa bunun hiç hoş bir duygu olmadığını söyleyin. Şuan için bu konuyu uzatmayacağınızı ama bu durumun biraz güveninizi sarstığını ve herzaman böyle sakin tepkiler veremeyeceğinizi anlatın. Yani bu konuyu sakince konuşmadan ve karşılıklı duygu paylaşımı yapmadan kapatmayın. Sonra içinizde büyümesin.
Demekki merakına yeniliyor. Neden baktığını sorabilirsiniz.Abatiyorum bencede bende baktım. Ama çok çok önceden bu arada bu ikinci bakması oluyo
Keşke hemen barışmasayDN. .. Belki sadece öylesine meraktan bakmistir biraz trip yapp burnunu sürtebilirsin canım... eşinİ en iyi sen tanirsin ne amaçla baktığını bilirsin istersen biraz daha çaktırmadan ara sıra takip et bakalım. ..
İlk başta merak dedi sonra ee sende uzak durmasaydin benden dedi ne için uzak duruyorum çocuk rahatmisin veriyo sen biliyosun dedim pişman oldu bir sürü özür diledi açıklaması ayrı bı sinirimi bozdu baştaEsin açıklama olarak ne yaptı? Yani neyi merak ediyor,resmini mi görmek istiyor,evlenip evlenmedigini mi merakediyor eski sevgilisinin?
Ya bence burada soyle bir fark var. Normalde ikiniz de sosyal medyayi kullanıyor olsaniz, birbirinize karismasaniz, o zaman bakmis olmasi sorun degil derdim. Herkes bakar çünkü. Ama hem size fb kullandirtmayıp hem kendi açtığını hesabi soylemeyip hem de orda eski sevgililerine bakmasi bence hic masum bir mesele degil. Niye gizli sakli yapıyorsun diye sorardim ben? Niye benim haberim yok fb kullandigindan derdim. Bu yuzden yerinizde olsam daha büyük bir tepki verirdim. Bence abartmiyorsunuz yani.
İlk başta merak dedi sonra ee sende uzak durmasaydin benden dedi ne için uzak duruyorum çocuk rahatmisin veriyo sen biliyosun dedim pişman oldu bir sürü özür diledi açıklaması ayrı bı sinirimi bozdu başta
Sen uzak durunca eski sevgiliye mi sardiracakmis? Açıklaması da ayrı güzel.İlk başta merak dedi sonra ee sende uzak durmasaydin benden dedi ne için uzak duruyorum çocuk rahatmisin veriyo sen biliyosun dedim pişman oldu bir sürü özür diledi açıklaması ayrı bı sinirimi bozdu başta
Abartmayin bence. Merak etmeyen mi var gercekci olalim. Bu onlari hala sevdigi anlamina gelmiyor. Son durumlarini bilmek istemis sadece.
Ama kendi kiziyorsa bunu siz yaparsaniz verecegi tepkiye gore diz de tepki verin madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?