Eşimin yaptığı:(((

Bende baktım önceden dediğiniz doğru ama açıklaması ikinci kere bakması savunması üzdü beni. İkinci kere ben bakmam bide yani bana onca kızıp gizli gizli bakması insanı kuskulandiriyo kırıyor.

Benim baktığımda face k
Siz neden baktınız? Eşinize sevgisizliginizden mi? Aldatma ihtiyacı mi? Sirf meraktandir eminim ki.
Düzgünce konuşun ve bir daha yapmaması konusunda uyarın. Tartismaya gerek yok..
Benim baktığımda facelerimiz acıktı gizli saklı bakmadım. Ona gidipte benden uzak durmasaydin demedim ama

Bundan sonra güvenmiyorum her şeyini kontrol edicem. Casus programı arıyorum o kadar güvenini sarstı. Kendide görüyor boş zamanım olmadığını yorulsugumu görmese bilmese tamam dicem
Canım sen neden bu kadar paranoyak olmayı tercıh edıyorsun. Kendi hayatına bak esınle normal bı sekılde ılgılen sadece dikkat et bakalım o senın kadar deger verıyormu. Yanı cocuk olunca erkeklerde tabıkı degısım oluyor diye bılıyorum. Ama bu kadarı bıraz degısık bi durum. Ne yapıcaksan kendını yıpratmadan yap tamam mı

Suçlu olduğu için
sizi suçlu göstermiş
Hoş birşey değil
meraktan bakmıştır
Anne olunca kadın olduğunuzu unutmayın

Benim eşimin facebookunda benden önceki sevgilileri ekli
Benimiçin sakınca yok sonuçta evli olduğu kişi benim
Düğünüme gelen bile var

Merak etmiştir nedurumda diye

Erkeklerin klasik cevabi.
Bu cocugu sanki tek basimiza yapiyoruz.
Sanki kendimize yapiyoruz da cocuk olunca "benle ilgilenmedin, uzak durdun" vs vs bidi bidi..
Klasik yalan elbette.
O vakit cocuk istemeyecekler arkadasim!
Elimizde degil vucudumuz degisiyor, minnacik bir insan minyaturu dunyaya geliyor bakiyoruz, anneyiz; bu donemde sagduyulu davranip yanimizda olmalari lazim, face de eski sevgililerini aratmalari veya ic gecirmeleri degil.
Gecici bir donem de olabilir. Belki yeni bir bebek katildigi icin araniza, duruma alisamamistir vs belki de meraktan aratmistir kim bilir.
Ama dikkatli ol. Surekli gozlemle. Ileriye gidemesin.

Bende baktım önceden dediğiniz doğru ama açıklaması ikinci kere bakması savunması üzdü beni. İkinci kere ben bakmam bide yani bana onca kızıp gizli gizli bakması insanı kuskulandiriyo kırıyor.
Ama şimdi dürüst olalım kim olsa gizli yapar, ben de sevgilime/eşime eski sevgilimi merak ettim dur bi bakayım diyemem :) kötü niyetim olmamasına rağmen sanırım anlayış beklemek olmaz hani ben olsam senşn yerinde benim de hoşuma gitmez evet ama işte objektif baktığında aslında hepimizin de yaptığı bir şey onu demeye çalıştım :)

Benim eşimin facebookunda benden önceki sevgilileri ekli
Benimiçin sakınca yok sonuçta evli olduğu kişi benim
Düğünüme gelen bile var

Merak etmiştir nedurumda diye
Bravo valla nasıl katlanıyorsunuz? Ben olsam yolardım saçlarını başları
Akraba falan oldukları için mi geldiler yoksa bayağı bayağı eşiniz mi davet etmiş?

Bravo valla nasıl katlanıyorsunuz? Ben olsam yolardım saçlarını başları
Akraba falan oldukları için mi geldiler yoksa bayağı bayağı eşiniz mi davet etmiş?

Kv davet etmiş annesi babasıyla arkadaşlar
Mekanın masa paylaşımını yapmıştık o engüzel yeri ( kendinde olan) onlara verdi. Hatta eşim kızlar gelmez yazmıyorum onları dedi benim tepkim korktu heralde ama niye gelmesinler dedim
Kız sitem etmişti düğünde bana ayy kıvın çık hıyırsız çıktı hıç ırımıuo :) Bende benim telimi verdim beni ara kahveye beklerim dedim
5 yıl olucak hala aramasını bekliyorum tek yaptığı foto beğenip durmak hemde sadece benim olmadıklarımı

Allahım ne kadar sinir bozucu bir tip Kendi bekar mı hala

Madem uzaklık istemiyor oda gelsin çocukla ilgilensin her uzak olduğunda eski sevgilisine mi bakacak sizde bakın bahane olarak uzak duruyoruz ya ondan diyin ne saçma şey

Sen Bebek baktığın için uzak duruyorsun yada yoruluyorsun çoook haklı olarak. Eşinde eski sevgililerine bi kaç ayda bir bakıyor. Valla kafamda deli sorular olurdu bunun bi kaç adım ilerisini de düşün ve ciddi ciddi tavrını ve duruşunu koy ortaya derim..

Ben katilmiyorum eski sevgiliye bakmakta amac nedir? Kadin veya erkek. Nedensizce demeyin sakin ama evliyken eskiye bakmak bence kotu bisey eskide kalsaydiniz o zaman. Gecmize mazi derler cok ayip...

Meraktam baksa tamam neyse dicem belki ama..sen uzak duruyorsun..ne demek?

Ne yani uzak duruyorsun diye eski sevgililerinden birsey mi umuyor ki bakiyor?

Pek masum bir aciklama gibi gelmedi bana.

Acikca konusun.

Daha once de yapmis.

Tekrarlanirsa tepkinizn farkli olacagini bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…