- 19 Ağustos 2017
- 315
- 469
- 18
- 30
- Konu Sahibi Ragve_anyela
-
Ya bunları böyle okuyunca düşünüyorum da, ben mesela yapı gereği biraz böyleyim hani merak vardır bende. Kötü bir merak değil ama bu. Benim bazen seneler önce tanıdığım insanlar aklıma gelir bakarım, bu eski sevgili de olabilir ama o kişiyi bilinçli düşünür müyüm, hislerim var Mıdır? Hayır asla. Genel bir merak sadece anlık.
ne bileyim şöyle düşünelim bi, örneğin 3 sene bir ilişkiniz vardı. Ve sonrA ayrıldınız. Siz o kişi hayatınızda hiç olmamış gibi yapamazsınız ki, uzun bir zaman geçirdiniz birlikte. Ya da eski sevgiliniz bunu yapsa. Bir zamanlar onun için dünyanın en değerli insanıydınız belki, bunu inkar etse aslında ayıp etmez mi size, emeğinize, yaşadığınız o duygulara? Sonuçta bu duygular bitti gitti ama o dönem vardı. Bence bunlarıda düşünmek lazım, illaki anlam yüklemek değil ama sonuçta hepimizin bir geçmişi var, acısıyla tatlısıyla yaşadıklarımız, bizi biz yapan, bunları hiçe saymamalıyız.
Yani özetle, geçmişini arattı diye kötü düşünme hemen.
Siz neden baktınız? Eşinize sevgisizliginizden mi? Aldatma ihtiyacı mi? Sirf meraktandir eminim ki.Abatiyorum bencede bende baktım. Ama çok çok önceden bu arada bu ikinci bakması oluyo
Benim baktığımda facelerimiz acıktı gizli saklı bakmadım. Ona gidipte benden uzak durmasaydin demedim amaSiz neden baktınız? Eşinize sevgisizliginizden mi? Aldatma ihtiyacı mi? Sirf meraktandir eminim ki.
Düzgünce konuşun ve bir daha yapmaması konusunda uyarın. Tartismaya gerek yok..
Talihsiz bir cümle olmuş ama sacmalamis bence yani o anda ne diyeceğini bilemeyip zirvalamisBenim baktığımda face k
Benim baktığımda facelerimiz acıktı gizli saklı bakmadım. Ona gidipte benden uzak durmasaydin demedim ama
Talihsiz bir cümle olmuş ama sacmalamis bence yani o anda ne diyeceğini bilemeyip zirvalamis
Canım sen neden bu kadar paranoyak olmayı tercıh edıyorsun. Kendi hayatına bak esınle normal bı sekılde ılgılen sadece dikkat et bakalım o senın kadar deger verıyormu. Yanı cocuk olunca erkeklerde tabıkı degısım oluyor diye bılıyorum. Ama bu kadarı bıraz degısık bi durum. Ne yapıcaksan kendını yıpratmadan yap tamam mıBundan sonra güvenmiyorum her şeyini kontrol edicem. Casus programı arıyorumo kadar güvenini sarstı. Kendide görüyor boş zamanım olmadığını yorulsugumu görmese bilmese tamam dicem
Erkeklerin klasik cevabi.Meraba kızlar gerçekten çok canım sıkkın. Dün eşimin arkadaşları bebeğimizi görmeye geldiler oturdular gittiler eşim duşa girdi bende telefonu yakinimdaydi bebeği emziriyodum aldım Google girer girmez Facebook çıktı. Eşim bana çok kızar kesinlikle acmami istemez kendide açmaz di. Merak edip geçmişine baktım. Eski sevgililerini aratmis baya baya. Çok üzüldüm görünce normalde takmam ama hep onlar yüzünden zamanında çok tartıştık . O tartışma sebebi kızlara bakıyor utanmadan çok üzüldüm.
Esimin yanına gittim telefonu gösterdim . Hemen duştan çıktı. Hiç kavga etmedim susup bebekle ilgilendim geldi özür diledi ama ben çok kırıldım. Uzatmadim baristim ama canım çok sıkkın napcamj bilmiyorum. Sevgiliyken tartıştık onlar yüzünden kaç kere. Sizce ne yapmalıyım((
Not: iki ay öncede bakmisti
Not2: sonradan aklıma geldi kafam dalgın kusura bakmayın uzak durmasaydin benden dedi neden baktığını sorunca sonra çok özür diledi . Uzak durma dedigide bazen çocuk çok yoruyor saat 2 3de çocuk uyuyunca kendimi zor yatağa atıyorum
Ama şimdi dürüst olalım kim olsa gizli yapar, ben de sevgilime/eşime eski sevgilimi merak ettim dur bi bakayım diyemem :) kötü niyetim olmamasına rağmen sanırım anlayış beklemek olmaz hani ben olsam senşn yerinde benim de hoşuma gitmez evet ama işte objektif baktığında aslında hepimizin de yaptığı bir şey onu demeye çalıştım :)Bende baktım önceden dediğiniz doğru ama açıklaması ikinci kere bakması savunması üzdü beni. İkinci kere ben bakmam bide yani bana onca kızıp gizli gizli bakması insanı kuskulandiriyo kırıyor.
Bravo valla nasıl katlanıyorsunuz? Ben olsam yolardım saçlarını başlarıBenim eşimin facebookunda benden önceki sevgilileri ekli
Benimiçin sakınca yok sonuçta evli olduğu kişi benim
Düğünüme gelen bile var
Merak etmiştir nedurumda diye
Bravo valla nasıl katlanıyorsunuz? Ben olsam yolardım saçlarını başları
Akraba falan oldukları için mi geldiler yoksa bayağı bayağı eşiniz mi davet etmiş?
Allahım ne kadar sinir bozucu bir tipKv davet etmiş annesi babasıyla arkadaşlar
Mekanın masa paylaşımını yapmıştık o engüzel yeri ( kendinde olan) onlara verdi. Hatta eşim kızlar gelmez yazmıyorum onları dedi benim tepkim korktu heralde ama niye gelmesinler dedim
Kız sitem etmişti düğünde bana ayy kıvın çık hıyırsız çıktı hıç ırımıuo :) Bende benim telimi verdim beni ara kahveye beklerim dedim
5 yıl olucak hala aramasını bekliyorum tek yaptığı foto beğenip durmak hemde sadece benim olmadıklarımı
Madem uzaklık istemiyor oda gelsin çocukla ilgilensin her uzak olduğunda eski sevgilisine mi bakacak sizde bakın bahane olarak uzak duruyoruz ya ondan diyin ne saçma şeyMeraba kızlar gerçekten çok canım sıkkın. Dün eşimin arkadaşları bebeğimizi görmeye geldiler oturdular gittiler eşim duşa girdi bende telefonu yakinimdaydi bebeği emziriyodum aldım Google girer girmez Facebook çıktı. Eşim bana çok kızar kesinlikle acmami istemez kendide açmaz di. Merak edip geçmişine baktım. Eski sevgililerini aratmis baya baya. Çok üzüldüm görünce normalde takmam ama hep onlar yüzünden zamanında çok tartıştık . O tartışma sebebi kızlara bakıyor utanmadan çok üzüldüm.
Esimin yanına gittim telefonu gösterdim . Hemen duştan çıktı. Hiç kavga etmedim susup bebekle ilgilendim geldi özür diledi ama ben çok kırıldım. Uzatmadim baristim ama canım çok sıkkın napcamj bilmiyorum. Sevgiliyken tartıştık onlar yüzünden kaç kere. Sizce ne yapmalıyım((
Not: iki ay öncede bakmisti
Not2: sonradan aklıma geldi kafam dalgın kusura bakmayın uzak durmasaydin benden dedi neden baktığını sorunca sonra çok özür diledi . Uzak durma dedigide bazen çocuk çok yoruyor saat 2 3de çocuk uyuyunca kendimi zor yatağa atıyorum
Allahım ne kadar sinir bozucu bir tipKendi bekar mı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?