- 8 Haziran 2010
- 2.801
- 8.288
- 158
- Konu Sahibi Ragve_anyela
-
Evet gizli saklı bakmasida ayrı bişey iskillendiriyo insanı. Face yi görünce meraklandim kullanmıyoruz burda ne geziyo diye(( kızları görünce o aklımdan cikti
Abartmayin bence. Merak etmeyen mi var gercekci olalim. Bu onlari hala sevdigi anlamina gelmiyor. Son durumlarini bilmek istemis sadece.
Ama kendi kiziyorsa bunu siz yaparsaniz verecegi tepkiye gore diz de tepki verin madem.
Baktım da bom boş kimseyle konuşmamışGaza getirmek istemem ama verdiği savunma da igrenc. Mesajlarina filan baktiniz mi?
Çok kırgınım gerçekten çok kötü hissediyorum.a aaa biz burda adami aklamaya çalışıyoruz adamin zihniyetine bak. Aldatsa kılıfı hazir resmen. Pis herif.
Sen uzak durunca eski sevgiliye mi sardiracakmis? Açıklaması da ayrı güzel.
İlk başta merak dedi sonra ee sende uzak durmasaydin benden dedi
Konuştum dedim ben çocukla uğraşmaktan yanasamiyorum kendinde görüyorsun rahatmi veriyo bize sen benle ilgilenmeyince bende mi sağa sola bakiyim . Ver telefonunu bende bakiyim dedim. Kızdı özür diledi ben essegim falan dedi pişman oldu ama bişey fayda etmez daha çok kırıldım. İçimden yüzünü görmek gelmiyoYalnız yaptığı açıklama aşırı itici. Suçu size atarak kendini aklamaya çalışıyorsa orda bir duracak. Böyle bi dünya yok. Bu pişkinlik başka bi şey değil, özrü kabahatinden büyük. Bu açıklaması yaptığı şeyden daha çirkin. Bence asıl konuşmanız gereken nokta burası.
Konuştum dedim ben çocukla uğraşmaktan yanasamiyorum kendinde görüyorsun rahatmi veriyo bize sen benle ilgilenmeyince bende mi sağa sola bakiyim . Ver telefonunu bende bakiyim dedim. Kızdı özür diledi ben essegim falan dedi pişman oldu ama bişey fayda etmez daha çok kırıldım. İçimden yüzünü görmek gelmiyo
Çok kırgınım gerçekten çok kötü hissediyorum.
Yani diyeceğinizi demişsiniz zaten, bu kırgınlık da hemen geçmez sonuçta. Ona bunu da söyleyin, bir anda hemen düzelemeyeceğinizi çünkü düşünce yapısına daha çok kırıldığınızı belirtin. O da biraz kendini sorgulasın bu süreçte, aile olmak nedir diye? Bu düşünce yapısından kurtulmazsa eğer bir diğer boşlukta yine bunu yapabilir. Güvenim sarsıldı, bunu telafi etmesi gereken sensin diyeceksiniz, olayın ciddiyetini kavrasın ki birdaha yapmasın.
Normalde takmazsanız ne zaman takarsınız acaba ?
Çok merak ettim
Adam kendine yol arıyor
Birine ulaşsa ve geri dönüş alsa mercimeği fırına verecek ve sız normalde takmam diyorsunuz
Hayret doğrusu
Büyük konuşmak istemem fakat sadakat benim için çok önemli.haklısınız vallaha ne diyim art diyet aramam takmam dediğim of çok kötüyüm ya bide bu tarafı var dediğiniz gibi cevap alsa yada konuşsa yaparmış yapar herşeyi beklerim. Onca kavgaya rağmen 2. Ye yapabiliyosa
Aynen öyle abarttigimi düşünemiyorum içime çok dert oldu sabahtan beri gitmeyi düşünüyorum. Çok üzüldüm ailesi yuzunden vs çok kavga ettik çok olay oldu ama hiç biseye bu kadar kırılmadim. 16 yaşımda evlendik çok sevdik 4 yıl kadarda filort dönemi oldu beklemezdim bu kadarınıBüyük konuşmak istemem fakat sadakat benim için çok önemli.
Flört durumunda değiliz artık yanlış yapmış denilip geçilebilsin ki ben onu bile geçmem..
Bu boşanma sebebi benim için .
Hayır neyini merak etti acaba
Aynen öyle abarttigimi düşünemiyorum içime çok dert oldu sabahtan beri gitmeyi düşünüyorum. Çok üzüldüm ailesi yuzunden vs çok kavga ettik çok olay oldu ama hiç biseye bu kadar kırılmadim. 16 yaşımda evlendik çok sevdik 4 yıl kadarda filort dönemi oldu beklemezdim bu kadarınısizce napiyim çok konusmaya gelirsek dunde konuştum yok ama gitmiyo içimdeki sıkıntı
ben de 16'nın içindeydim evlendiğimde 8 yıllık evliyim ama hiç bu tür şeylerle karşılaşmadım daha çok kadınlar benim eşime yanaşır , erkektir tepki verir dersin ama ben öyle şeylerle hiç karşılaşmadım. Şimdi bir de bırakın orada burada sosyal medyada aratsın yanlış bir şey bu . Belli ki eşiniz erken evliliğiniz den dolayı sizi küçük görüp bastırmaya çalışıyor , buna izin vermeyin . yani gördüğüm kadarıyla zaten sizden sıkılmış durumda ve siz bu tür sadakatsizlik hatalarını yakaladığınız da size Seni seviyorum bir daha olmayacak gibi bahaneler üreterek bunu tekrarlayacak kendinize Değer verin ve evliliğinizi gözden geçirinAynen öyle abarttigimi düşünemiyorum içime çok dert oldu sabahtan beri gitmeyi düşünüyorum. Çok üzüldüm ailesi yuzunden vs çok kavga ettik çok olay oldu ama hiç biseye bu kadar kırılmadim. 16 yaşımda evlendik çok sevdik 4 yıl kadarda filort dönemi oldu beklemezdim bu kadarınısizce napiyim çok konusmaya gelirsek dunde konuştum yok ama gitmiyo içimdeki sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?