- 19 Ağustos 2017
- 315
- 469
- 18
- 30
- Konu Sahibi Ragve_anyela
Ya bunları böyle okuyunca düşünüyorum da, ben mesela yapı gereği biraz böyleyim hani merak vardır bende. Kötü bir merak değil ama bu. Benim bazen seneler önce tanıdığım insanlar aklıma gelir bakarım, bu eski sevgili de olabilir ama o kişiyi bilinçli düşünür müyüm, hislerim var Mıdır? Hayır asla. Genel bir merak sadece anlık.
ne bileyim şöyle düşünelim bi, örneğin 3 sene bir ilişkiniz vardı. Ve sonrA ayrıldınız. Siz o kişi hayatınızda hiç olmamış gibi yapamazsınız ki, uzun bir zaman geçirdiniz birlikte. Ya da eski sevgiliniz bunu yapsa. Bir zamanlar onun için dünyanın en değerli insanıydınız belki, bunu inkar etse aslında ayıp etmez mi size, emeğinize, yaşadığınız o duygulara? Sonuçta bu duygular bitti gitti ama o dönem vardı. Bence bunlarıda düşünmek lazım, illaki anlam yüklemek değil ama sonuçta hepimizin bir geçmişi var, acısıyla tatlısıyla yaşadıklarımız, bizi biz yapan, bunları hiçe saymamalıyız.
Yani özetle, geçmişini arattı diye kötü düşünme hemen.
Bende baktım önceden dediğiniz doğru ama açıklaması ikinci kere bakması savunması üzdü beni. İkinci kere ben bakmam bide yani bana onca kızıp gizli gizli bakması insanı kuskulandiriyo kırıyor.

Kendi bekar mı hala