- Konu Sahibi karatalihim
-
O zaman arkadaşım sizinle aynı şeyi aynı şekilde aynı detaylarla yaşayan bir arkadaş daha var.
Bizde tekrar yorum yazmayalım siz o arkadaşa yapılan yorumları okuyun.
Orada bir tek babanın uygunsuz sitelere girmesi ve bilgisayarın kırılması detayı yoktu.
Bu arada sizin aileniz 20 gün sonra gidip , kv gelecekse paralel evren kuramına inanacam bu kadar olur yani
hala bekliyorum bu 2 konu aynı konumu diye
benim kayınvalidemler yurt dışında yaşıyor yazları geliyorlar bir de bayağı yaşlılar çocuk bakamazlar
arkadaşlar ben aynı kişi değilim gerçekten eski konumu bilenler bilir diye başlardım cümleye ve herkesin yorum yapması daha kolay olurdu ben hiçbirinizi tanımıyorum ki sizden mi çekineceğim benim derdim başımdan aşkın hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ben de ANNEMLE BABAMI HATALI BULUYORUM AMA annemler hala eşimi suçluyorlar biz misafiriz çok ayıp etti diyorlar falan filan arada kalmak kadar ok kötü bişey yok Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin düşmanımı bile o kadar kötüyüm ki ölmek istiyorum yemin ederim
arkadaşlar ben aynı kişi değilim gerçekten eski konumu bilenler bilir diye başlardım cümleye ve herkesin yorum yapması daha kolay olurdu ben hiçbirinizi tanımıyorum ki sizden mi çekineceğim benim derdim başımdan aşkın hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ben de ANNEMLE BABAMI HATALI BULUYORUM AMA annemler hala eşimi suçluyorlar biz misafiriz çok ayıp etti diyorlar falan filan arada kalmak kadar ok kötü bişey yok Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin düşmanımı bile o kadar kötüyüm ki ölmek istiyorum yemin ederim
Pardon, evinizdeki misafirin hangi sitelere girdiğini takip edip sonra da kızına ve eşine söylemek ve onu rezil etmek, eşiyle kavga etmesine sebep olmak "sabır" mı?
Sonra da başka yerde yemek yedi, alınganlık yaptı diye tabakları kırıp, kriz geçirip evden kovmak? Türkiye standartlarını bilmiyorum ama bana hiç normal gözükmedi.
Kendi babası o sitelere girseymiş gidip annesine ve kardeşlerine söyleyecek miymiş? Hiç ama hiç sanmam. Eşiniz bunu pekala ortaya çıkarmayabilirdi, sizi de annenizi de babanızı da utandırmayabilirdi. Fırsatı kaçırmamış gibi geldi bana. Ona ne ki adamın girdiği siteden?
Babanızın da başkasının bilgisayarını kırmasını, sonra yenisini almamasını ve hala o evde kalmasını yadırgadım. İnternet faaliyetimi denetleyip oraya buraya anons edenlerin evinde 3 dakika kalmazdım ben olsam.
Bana göre, benim adetime göre ev sahibi alttan alan olmalıdır, misafirperverlik böyle bir şeydir. Senin insanlığına güvenip evine gelen misafirle de kavga, atışma, laf sokma olmaz. Hele anne babayla... Allah korusun diyeyim yani.
Sorunuza gelince, ben olsam evet boşanırdım ya da artık onunla yaşayamayacağım için boşanırdım demek daha doğru.
Benim anne babam dışında gövde gösterisi yapacak yerler bulmalı insanlar... Özür dilerse, gönüllerini alırsa o ayrı.
Keşke iki taraf da bu kadar gerilmeden misafirliği kısa kesseydiniz, çok tatsız olmuş, mesafe kalmamış, herkes de birbirinden sıkılmış, bıkmış. Bundan sonra ne yapacaksınız, işte onu bilemiyorum, sizin konumunuz en zoru...
normal de annemi babamı kimse kovamaz diye yazacaktım ama açıklamalarınızı okuyunca sanırım eşiniz haklı. Babanız evinizin huzurunu kaçırıyor.
eşin daha ne kadar alttan alabilir acaba?
sürekli sorun yaşıyorsunuz ve eşin sabır taşı gibi hep sabrediyor..nereye kadar?
aynı durumu onun ailesiyle sen yaşamış olsaydın onlar cahil ben ünv.te mezunuyum alttan mı alayım derdin? hiç sanmıyorum..
bırak çocuğu öne oturtmayı ki bu çok tehlikeli bir şey aslında,k.valide öne oturdu diye olay çıkaran insanlar var..eşin yine hep alttan almış,sabretmiş,dayanmış..üstelik çocuklara bakma teklifi de onlardan gelmiş,siz çağırmamışsınız..
büyüklere saygım var ama kusura bakma babanın her davranışı bi garip neredeyse.
ölümü düşünmek olayı bu kadar dramatik hale getirmek yerine neden bakıcı ya da kreşi düşünmüyorsun?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?