Sizin gibilere ayrıca ayar oluyorum.Boşanmayacaksanız ne demeye herşeyi kurcalıyorsunuz.
Yok akşam evde büyük kavga olurmuş.Olsa ne olacak?!
Adam size iki yalan atacak ,sizde iki gün surat yapıp,kıracak dizinizi oturacaksınız.
Zaten vaktinde aldatmış.Potansiyel var yani.
Siz söyledikten sonra daha dikkatli hareket edecek,iyice gizleyecek.
Bence en acısı sizi kaybetme korkusu yok .
Bence birşey soylemeden takipe devam edin. Eğer söylerseniz kavga edip tartışıp sonunda tekrar barışacaksınız. Eline koz vermeyin bu konuda derim. Barışacağınız için level atlayabilir çünkü gördü ıkı gün küstü ama bişey olmadı deyip dahada rahat edebilir.uzun yıllar süren beraberlik ardından eşimle yaklaşık 1 yıl önce evlendik. çok zor zamanlar geçirdik çok yıprandık ama bunu haketmedim. gururum kırıldı.
15 gün kadar ailemin yanına tatile gittim. dün akşam eve geldim. bu sabahta bilgisayarı açtım ve eşimin mail adresinden geçmişini kontrol ettim. o daha önceden geçmişi kapatmıştı ama ben ara ara açıp kapıyorum onun haberi olmuyor.
geçmişinde birçok saçma sapan siteye girip çıktığını gördüm. En çok zoruma gidende realistikmankeni.net diye bir yere girmiş. satın aldı mı bilmiyorum ama bu sitede ne işi var ve kendimi çok berbat hissediyorum. neden böyle birşeyi yaptı anlam veremiyorum....
sabah işe gitti, akşam gelir kendisiyle konusmayı dusunuyorum ama kesin buyuk kavga cıkacak bu sefer.
Ya o site çok eğlenceli ama. Bir çeşit simulasyonu var istediğin gibi bir hatun yaratıyorsun falan. Muhtemelen eşiniz de eğlencesine takılmıştır.
Geçmiş kurcalamak çok çirkin değil mi? Yani koskoca insanı çocukmuş gibi kontrol etmek falan biraz gereksiz bence. Ne oldu siz yokken iki siteye girdi iki film seyretti diye?
Bende merak ettim baktım sadece ruh yok herşey varrAyy sımdı bende baktım neler var öyleanammm
Senin başına gelsin de bi an önce defol git boşan o zaman. Yoruma bak bosanmayacaksak herşeyi görmezden mi gelelim yuva yıkmak kolay kurtarmak zor hatalar yapılır affedilir tekrarı olmaz çoğu zaman. Ne Boşanma meraklısı insanlarımız beSizin gibilere ayrıca ayar oluyorum.Boşanmayacaksanız ne demeye herşeyi kurcalıyorsunuz.
Yok akşam evde büyük kavga olurmuş.Olsa ne olacak?!
Adam size iki yalan atacak ,sizde iki gün surat yapıp,kıracak dizinizi oturacaksınız.
Zaten vaktinde aldatmış.Potansiyel var yani.
Siz söyledikten sonra daha dikkatli hareket edecek,iyice gizleyecek.
Bence en acısı sizi kaybetme korkusu yok .
Ben de şimdi baktım süpermiş ya çeşit çeşit, hem de indirim varyoldayım ben otobüste rezil olurum diye bakamıyorum
ama eve gidince hemen bakıcam ya :)
Edit: Erkek olanları geçtim, trans olanı bile varmış. Yok yok maşallah.Ben de şimdi baktım süpermiş ya çeşit çeşit, hem de indirim var
Vee erkekleri de varmış. 210-230 lira bir şey. Ben kendime erkek arkadaş olarak alıcam, derdi tasası yok mis gibi
Ben de siteyi açıp baktımsadece şişme bebek yok,penis büyütücü geciktirici vs. de var sitede. Belki eşinizin bu yönde bir arayışı vardır?
Bilmiyorum,bana çok mantıklı geldiHahahaha ay çok alemsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?