Eşimin yaptığına şok oldum

Sizin gibilere ayrıca ayar oluyorum.Boşanmayacaksanız ne demeye herşeyi kurcalıyorsunuz.
Yok akşam evde büyük kavga olurmuş.Olsa ne olacak?!
Adam size iki yalan atacak ,sizde iki gün surat yapıp,kıracak dizinizi oturacaksınız.
Zaten vaktinde aldatmış.Potansiyel var yani.
Siz söyledikten sonra daha dikkatli hareket edecek,iyice gizleyecek.
Bence en acısı sizi kaybetme korkusu yok .

Hazır olun yine onedioya çıkacağız kızlar, düzeltin profil resimlerinizi falan.
Konuya gelirsek adamın aldatma sabıkası varmış zaten, seviye atlayarak şimdi de cansız bir kadınla aldatmayı planlıyor işte.
Bunun iki sebebi olabilir, birincisi sizle yapamadığı şeyleri onla yapmayı planlıyor. İkincisi ise artık canlı kadınlar ona bakmadığı için cansız mankene kalmıştır.
Ben olsam ne mi yapardım, valla püskürürdüm üzerine kasırga çıkardı evde. Ne faydası olacak diyenler olacaktır valla fayda mayda düşünmem önce yolarım iyice bir, sonrasını sonra düşünürdüm.
Delirtmek için de ben şişme erkek ya da vibratör alsam sen napardın diye de sorardım.

sizin gibiler derken neyi kast ediyorsun? sen kimsinki burnun kaf dağında dolaşıyorsun. o kadar sinir oluyorsan yorum yapma.

hemen oyle uzulmeyin. belki merak etmistir :) yani ben bile bir ara ne bu realistik zimbirti diye nette aramis insanim ;D

Merak edip bakmıştır canım. Tabi cinsel hayatınızda problemler varsa başka sebeple de bakmış olabilir.

Meraktan bakmis olabilir biz bile kadin halimizle reklamlara girip ordan oraya geciyim ay bu neymis derken cok farkli sitelere girebiliyoruz. Sadece takipte kalin derim

Bence birşey soylemeden takipe devam edin. Eğer söylerseniz kavga edip tartışıp sonunda tekrar barışacaksınız. Eline koz vermeyin bu konuda derim. Barışacağınız için level atlayabilir çünkü gördü ıkı gün küstü ama bişey olmadı deyip dahada rahat edebilir.

ama zorla incelettiriyor bazıları geçmişi,telefonu,ne kadar sanal şey varsa ..Sonra sürpriz olmuyor zaten mutlaka altından pis bir şeyler çıkıyor ..Sağ olsunlar hiç yanıltmıyorlar Velhasılı kelam baya acıtıcı oluyor

Ben de siteyi açıp baktım sadece şişme bebek yok,penis büyütücü geciktirici vs. de var sitede. Belki eşinizin bu yönde bir arayışı vardır?

Senin başına gelsin de bi an önce defol git boşan o zaman. Yoruma bak bosanmayacaksak herşeyi görmezden mi gelelim yuva yıkmak kolay kurtarmak zor hatalar yapılır affedilir tekrarı olmaz çoğu zaman. Ne Boşanma meraklısı insanlarımız be

yoldayım ben otobüste rezil olurum diye bakamıyorum
ama eve gidince hemen bakıcam ya :)
Ben de şimdi baktım süpermiş ya çeşit çeşit, hem de indirim var
Vee erkekleri de varmış. 210-230 lira bir şey. Ben kendime erkek arkadaş olarak alıcam, derdi tasası yok mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…