Arkadaşlar esimle bir sorunumuz olduğunda bunu en yakın arkadaşımla paylasmama eşim kızıyor çünkü oda kimseye anlatmiyormus bende bu yüzden anlatmayacakmisim ama kadınlar daha çok konuşur ki böyle seyleri. Mesela yemeğe misafir gelecek ne yemek yapacağımı ona da sormami istiyor bence bu konu sadece beni ilgilendirir cunku ben bu evin kadınıyım dedim ortak karar vermemiz gerekiyor diyor bu o kadar önemli bir konu değil ki birlikte karar verelim. Sizin esleriniz de böyle mi? Birde biz kavga ettiğimizde her kavgada değil ama biraz büyük kavgalarda eşim evden gidiyor gece arabada kalıyor bir kerede kayinvalideme gitmişti. O evden gittiğinde ben evde kalıyorum bir yere gitmeyecegimi biliyor. Ve ertesi gün o geceyi dışarıda geçirdikten sonra siniri geçince geliyor eve. Böyle canı istediginde gidip istediğinde gelmesi beni üzüyor. Ona bu durumu söyledim ya tamam bir daha yapmayacağım diyor yada kavga daha da büyümesin diye gittim diyor. Ben kavga zamanlarında da olsa eşimin evden gitmemesi işin ne yapmalıyım?