- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Gülesim geldi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giriş güzel, tam ciddi ciddi okuyordum buraya gelince sebepsiz güldüm. Neden naci ya :dddEşimin adı naci
Iyi de yanınızda gelmesi için onun tuvalete gitmesine gerek yok ki.hele ki 3 aylik evlisiniz size eşlik edebilirdi normal olarak. Herseye küsmeyin zorla ilişki durumu olmamış siz de istemişsiniz ee niye adama tecavüz etmiş muamelesi yapıyorsunuz.haklisiniz özür dileme falan olmamış ama zaten eşinize bu imkanı siz veriyorsunuz.madem özür bekliyorsunuz, gönlümü alsın diyorsunuz sınırlarınızı net çizin. Zaten eşiniz terbiyesiz ama siz de çok hatalisiniz.ya olur olmadık herşeye trip atıp küsmeyin yada özür dilemeden, gönlünüzü almadan en ufak bir ilgide gidip sarılmayın.sonrada sana küstüm diye uzatmayın.O tuvalete gitmicekti. Bende çantayı yanında bıraktım telefonda çantadaydı.
Bir öyle bir böyle davranırsanız eşinizin gözünde saygınlığınız kalmaz.
Eşiniz kaba ve çirkin şeyler söylemiş o ayrı ama siz de kendinizi düzeltin.
Defaatle 'gönlümü almadı' demişsiniz ama gönlünüz alınmamasına rağmen birlikte de olmuşsunuz, gitmiş sarılmışsınız da.
Demekki ille özürlerle gönül almak gerekmiyor.
Bir sarılma, arkasından gelen bir birliktelik ee barışmışsınız işte.
Hala 'ben sana küsüm' triplerine gerek yoktu.
Ailesinin yanında kendi ailenize gitmekle ilgili kurduğunuz cümleler de yanlış.
Çok taze evlilik. Henüz ikiniz de olgunlaşmamışsınız.
Zamanla rayına oturur.
Herkes kendini bi düzeltsin önce.
Birbirinize saygı duymayı öğrenmelisiniz.
Siz tutarlı olun, eşiniz de kibar.
Barışmaya gitmiyorsunuz, bir adım atıp "ben adım attım ama hala küsüm" diyorsunuz, tam olarak ne yaptığınız belli olmuyor böyle olunca da.Ama hep ben gidiyorum barışmaya. Onda inat var. Bağırma konusu da karakteri öyle annesine aşırı düşkün sinirlenince ona bile ses yükseltir.
Hergün sofrayı hazırlar işten gelmesini beklerdim kapıda. Sırf mutlu olsun diye zili çalmadan açardım kapıyı. Şimdi bugün ne yapayım ben. Yemek var dolapta tek kişilik tencerelere koydum gelince görüp kendi ısıtıp yesin diye. Yada budamı yanlış
Bana hiç akıl veren öğreten olmadıki oluşam karakterim çevremden izlediğim kadar sadece. annem sadece baba güvenmemeyi öğretti. Gece ağlayıp sabah şiş gözlerle odadan çıkardım. Bi neyin var kızım bile demezdi. Şu dünyada annem bile beni anlamadı başkası anlasın. Belkide bu yüzden karşıma ilk çıkanı sevdim bırakmadım. Aldatmazdı inançlıydı. Detayları umursamadım bile. Her kavgamızda babam annem sevgisiz bıraktı diye kızıyorum onlara seslerini bile duymak istemiyorum. Annemle babamın tek derdi karanlıkkta sokakta olmayım, gece yada gündüz bi arkadaş evine gitmeyim yeterliyydi.
Derdim neydi neye döndüm![]()
Tabi sana tecavuz etmesinden daha onemli gonlunu almasi ...Birnde iş arkadaşına laf ettim diye şanssızım dedi. O kızı savunur gibi. Diğeride ses yükseltti. Sonrada gönlümü almadı zatwn
Öncesinde geçen 6 yılımız var yontulur muki cidden. Tabi o zaman yaptığı en ağır şey bile "ben işimi gördüm" lafından daha hafifmiş.. O zaman lan bile demezdi. Evlenince eklemeler oldu Konuşma tarzında bi iki argo var herkese kullandığını daha yeni öğrendim.Barışmaya gitmiyorsunuz, bir adım atıp "ben adım attım ama hala küsüm" diyorsunuz, tam olarak ne yaptığınız belli olmuyor böyle olunca da.
Madem kendi ailenizde de çok sevgi dolu bir ortam yoktu şimdi kurduğunuz ailede bu hatalara düşmeyin.
Sevin, sevilin inşallah
Üzüldüm bak şimdi.
Çok yenisiniz, oturtacaksınızdır.
Konuşun derim, insanlar konuşa konuşa.
Beklentilerinizi, rahatsızlıklarınızı anlatın.
O da yontulacaktır af buyurun.
Ben çok ciddi meseleler görmedim.
Düzelir öğrenirsiniz birbirinizin dilini.
Bence önce neye kime kırıldığınızı netleştirin.Kendi iç hesaplaşmalarınızı geçmişin sevgisizliğini,ilgisizliğini başkalarına yüklemeyin.(sevgiye ilgiye açım diye de kimsenin sizi aşağılamasına izin vermeyin naçizane fikrim)Siz kendinize saygı duymazsanız eşiniz ya da bir başkası kesinlikle bu saygıyı göstermez.Eşinizin yaptığı hataları belli ki ifade etmeniz gerekiyor tavrınız net olsun ki sonuç alabilin yoksa yılan hikayesine döner bu küslük.Umarım iletişim kurmayı başarabilirsiniz.Ama hep ben gidiyorum barışmaya. Onda inat var. Bağırma konusu da karakteri öyle annesine aşırı düşkün sinirlenince ona bile ses yükseltir.
Hergün sofrayı hazırlar işten gelmesini beklerdim kapıda. Sırf mutlu olsun diye zili çalmadan açardım kapıyı. Şimdi bugün ne yapayım ben. Yemek var dolapta tek kişilik tencerelere koydum gelince görüp kendi ısıtıp yesin diye. Yada budamı yanlış![]()
Bana hiç akıl veren öğreten olmadıki oluşam karakterim çevremden izlediğim kadar sadece. annem sadece baba güvenmemeyi öğretti. Gece ağlayıp sabah şiş gözlerle odadan çıkardım. Bi neyin var kızım bile demezdi. Şu dünyada annem bile beni anlamadı başkası anlasın. Belkide bu yüzden karşıma ilk çıkanı sevdim bırakmadım. Aldatmazdı inançlıydı. Detayları umursamadım bile. Her kavgamızda babam annem sevgisiz bıraktı diye kızıyorum onlara seslerini bile duymak istemiyorum. Annemle babamın tek derdi karanlıkkta sokakta olmayım, gece yada gündüz bi arkadaş evine gitmeyim yeterliyydi.
Derdim neydi neye döndüm![]()
Bence önce neye kime kırıldığınızı netleştirin.Kendi iç hesaplaşmalarınızı geçmişin sevgisizliğini,ilgisizliğini başkalarına yüklemeyin.(sevgiye ilgiye açım diye de kimsenin sizi aşağılamasına izin vermeyin naçizane fikrim)Siz kendinize saygı duymazsanız eşiniz ya da bir başkası kesinlikle bu saygıyı göstermez.Eşinizin yaptığı hataları belli ki ifade etmeniz gerekiyor tavrınız net olsun ki sonuç alabilin yoksa yılan hikayesine döner bu küslük.Umarım iletişim kurmayı başarabilirsiniz.
Adımı atsam o yumuşamadıysa tersler. Git başımdan der. Ben konuşamayıp adım attığımla kalırım yada bilmiyorum...
[/QUOTE
Adım atın diye bi tavsiye de bulunmadım iletişim kurmanızda fayda var diye düşünüyorum.Çünkü eşiniz saygı sınırlarını zorlayan bi üslupta bu da hiç hoş değil ve giderek artabilir.Saygının kalmadığı bi evlilikte ne kadar yürür tartışılır.Olaylar kontrolden çıkmadan üslubunun yanlış olduğu konusunda uygun bi dille uyarmanız gerek.Eşinizi biz tanıyacağız sonuçta 6 yıl boyunca nasıl anlaştıysanız kendinizi nasıl ifade ettiyseniz tekrar o yolları deneyin.Ama kendinizi ezdirerek küçümseterek değil.
"ben işimi gördüm" ne demek ya. nasıl bir çirkinliktir bu ? siz karısısınız f.... bodysi değil.