Eşimin yaptıkları...

Bu nedir ya nasıl evlilikler bunlar daha 3 aylık evlilikte adamin ağzından çıkan laflar iğrenç, nerden buluyorsunuz böyle adamları neden evleniyorsuniz be kardeşim kafayı yicem bide çocuk yaparsın sen şimdi bu terbiyesiz herife Allah yardımcınız olsun.

küsmek ne ya. karı koca arasında küsmek mi olur. küsme tepki ver . dile getir rahatsız olduğun şeyleri susmak yerine. baktın anlamıyor tamamen sus. ben işimi gördüm lafının şakasımı olur ne demek o. küsüp küsüp adamın ihtiyacını görmeye devam edersen 23 buçuk saati küs yarım saati barışık geçirmeye devam edersin o yarım saatte de " işini görür ".

Anlayacak tip olsa git konuş diycem de daha çok totosu tavan yapar.
Aha yine geldin işte bile der.
Terbiyesiz çünkü bu adam.
Kusura bakmayın ama..

İstediği kadar kapı çarpsın, yeri göğü inletsin.
Ben olsam tek başıma yer içer.
Onun olduğu odada durmam bile.
Akşam da ayrı yatak yaparım kendime.

Kim geliyormuş görsün.
Bu yüzden bitecekse evlilik bitsin de.

Gönlümü almadan bana dokunması ne pardon? Siz istemiyorum yapma diyip karşı koyduğunuz halde zorla birlikte olduysa bunun adı tecavüz oluyor, yok sırf küssünüz diye ayyy istemiyorum diyip öpüp cilve yaptıysanız ve siz de istediyseniz bunun ‘zorla’ bir yanı olmuyor zira karşı koyma yok karşılık verme var. Önce bunlardan hangisi? Bunu bir netleştirin. Zira bu duruma göre olaya bakış tamamen değişebilir.

Herşeye trip atan küsen birisiniz. Sonrada gönlümü alsin diyorsunuz. Adam sizin kustugunuzu bile bilmiyordur cunku herseye küsmüşsünüz. Diliniz yokmu. Esinize eksi yönlerini kirildiginiz yonlerini söyleyemiyor musunuz. Kusuceginize ben bu tavrını huyunu sevmiyorum dersin olur biter. Beraberlige gelince direnmedim diyorsun sonrada zorla oldu. Neden o an ben sana bu olaylar yüzünden kirildim biraz zaman ver deseydin. Her is bitiyor kusum diye ağlıyorsunuz
Esiniz kadar sizde de suc var
Herseye alinir trip atar kusermi bir insan yahu

Çok açık konuşacağım. Siz, eşinizin "senin ailenin yanına gitmeyeceğim" seklindeki bencil söylemi dışında, gerçekten incir çekirdeğini bile doldurmayacak konularda trip yapmışsınız saçma sapan küslük yapıp uzatmışınız. Ancak eşinizin sizin gönlünüzü almadan siz istemediğiniz halde size yanaşıp sonra da "kocanım mecbursun" demesi eğer şaka yapmadıysa akıl alacak şey değil ve tecavüze girer. Oha diyorum başka şey demiyorum.

Tutarsız davranışlarınız var. Eşiniz böyle devam ederseniz, size hiç saygı duymaz.O da kaba sözler sarfetmiş, bundan dolayı hatalı elbette. Ama, ilişkinizin bu şekilde olmasının ana sebebi, öncelikle sizin tutum ve davranışlarınız.Herşeye küsme ve her söze bir anlam yükleme davranışlarını bir bırakın.Canınızı sıkan konuları, yalnızken, neye niçin kırıldığınızı veya hoşlanmadığınızı, düzgünce ifade edin.Kendinizi ifade ettikten sonra, halen anlamazsa veya kavga ederse, o zaman tavrınızı net ortaya koyup, arkasında durursunuz.
Yaşınızda küçükse, evliliğin ilk zamanları böyle şeyler olabilir. Ama, zamanla oturur. Siz sakin, saygılı, ne istediğinden emin ve neşeli olun.Karşınızdaki de mutlaka size göre şekil alacaktır diye düşünüyorum.

Hep boş yere kusmussun. İş arkadaşınn yakını vefat edince tabiki aranır. Öyle bir durumda eşime keşke arasaymissin bak beklemiş derdim. O da başka zaman akıl danışmak için yine bana gelirdi...
Bir diğer konu asla ama asla kayınvalide ve anne tarafında küslük varsa da asla ama asla hissettirilmez. Hadi çok büyük birşey olsa neyse. Ama daha 3 aylık evlilik muhtemelen ilk kez evlerine gidiyorsunuz evli olarak, bu arada asla hissettirilmez. Zaten lüzumsuz bir küslük olmuş.
Son konuda eşinizi ne zaman arzularsaniz o zaman birlikte olmak istediğinizi hissettirirsiniz. Birlikte olduktan sonra da ben sana küsüm denmez. Ben şuna darilmistim denir en fazla. O da hala kus olmadığınızı ve o yüzden birlikte olduğunuzu düşünür böylece kırgın olduğunuzda birlikte olmayacağınizi anlar. Kiymetinizi bilir.

Ay aman neresinden tutsan elinde kalır... Kaynananizin yanında eşinize laf sokmayın. Daha ne diyeyim bilemedim.

Merhaba.. Okuyan yorum yazanlara şimdiden teşekkürler.. Yazacak anlatcak kimsem yok. Güveneceğim 1 arkadaşım bile kalmadı. Annem beni hiç anlayan biri olmadı zaten.

Küçük şeyler ama anlatması uzun sürecek sanırım. Hakkınızı helal edin.

3 aylık yeni evliyim. Severek evlendik. Kavgalıda olsak eşimi çok seviyorum. Ama gıcık yanları var. 2mizde gurbetteyiz. Eşimin adı naci olsun
1 haftalığına eşimin memleketine gittik. Ordada küslük oldu.
Gece yolculuğunda gittik. Molada lavobaya gittim. Dönünce otobüs yerini değiştirmiş bulamadım boş otobüste vardı onla karıştırdım. Lokanta yerinde bekledim biraz.geldi niye orda bekliyorsun diye bağırdı karıştırmışım uyku sersemi dedim hiç uyanık değilsin diye sesini yükseltti. Neyse uykudan uyandı dedim hiç birşey demedim trip atmadım.

Memleketine vardık. bayan İş arkadaşının dedesi ölmüş. Bu kızda başka kıza nacide beni arayıp baş sağlığı dilemedi demiş. Başka kızda bunu eşime mesaj atmış. Nihali aramamışsın diye. Bende sinir oldum güya acısı var ama kim aramış kim aramamış notunu tutuyor böyleleride hep seni buluyor dedim. Bende şans yok diye bağırdı.

Buna trip attım. Ne oldu diye konuştu ama gönlümü almadı. Kıymetim bilinmez seni çok şımarttım bundan sonra görürsün sen dedi. Küs uyuduk. Gündüz koltukta uyuyakalmışım görümcemi yollayıp üstü açıkmı bak demiş. Bunu duyunca gittim sarıldım.

Gece birlikte olduk. Sonra . Ben sana küsüm dedim. "küs zaten sonra kendin gelirsin ben işimi gördüm" dedi gülerek . O nedemek öyle dedim şaka yaptım dedi.

Annesine 5 saatlik yerde olsak daha sık gelirim dedi. Benm annemler 5 saatlik yerde ama gitmiyoruz sık dedim. Gitmiycem daha oraya diye hem annesinin hem kız kardeşinin yanında bağırdı.

Sonra günü küs geçirdik. Akşamada yola çıkcaktık zaten. Mecburi sorular dışında hiç konuşmadık. 12 saatlik yolda dahil. Sabah gelince uyuduk uyanınca istemediğim halde kullandı beni resmen. Gönlümü almadan o işi yapması çok zoruma gitti. Direnmedim evet ama o niyetle yaklaşma istemiyorum diye 5 6 kere dedim. Sonra arkamı döndün umursamadı. Odadan çıktım gelmedi. Gittim "senden iğreniyorum" dedim. Bi bu kalmıştı demediğin dedi. Zorla yapana başka ne denir dedim. Zorlamı yaptım ben senin neyinim mecbursun dedi kapıyı çarptım çıktım.

Kalktı 3te sofra hazırla bana dedi. Hazırladım konuşmadan yedik. Gitti tv başına. Akşam yemek yaptım bi tabak oturdum yedim çağırmdım. Oda alıp yememiş. Sabah kahvaltı hazırladım. Yemedi. Öğleye evden yemek götürüyor. Kapının önüne koydum almamış. Kapıyı çarpıp gitti.

Bağırdı dediklerim sesini yükseltti işte. . Ama gönlümü almadan bana dokunmasını hazmedemiyorum. Bugün 3 olcak 3gündür konuşmuyoruz. Ben ne yapayım akıl danışcak sizden başka kimsem yok..
Siz eminmisiniz severek evlendiğinize 3 ay canım cicim ayı olur normalde ilk aylar bnmkine otur desen oturur kalk desen kalkardı eve koşa koşa gelirdi esinizinde yaptığı hoş değil ailesine yansitmamaliydi

İkiniz de bir tuhafsınız.
Kocanızı savunmuyorum iğrenç birine benziyor. Ama adam sizi şiddetle bastırmamış sonuçta. İstemiyorum diyip dönüp gidebilirdiniz. Sonra vah kullanıldım ah kullanıldım. Korkmayın kocanıza hayır diyince hemen başka kadına koşmaz.
Ne oldu şimdi sizinle zorla beraber olan biriyle eninde sonunda barışıp tekrar beraber olacaksınız. Mideniz alacak mı? Almayacaksa baştan hayır demek daha kolay değil miydi?

İlk kez eve anahtarıyla girdi. Kapıyı çarparak örttü. ayrı ayrı takılıyoruz. Geldi video izledi kahkaha atarak. Yemekde yemedi. Peynir ekmek atıştırdı. Ne kadar daha böyle olcak

İkiniz de bir tuhafsınız.
Kocanızı savunmuyorum iğrenç birine benziyor. Ama adam sizi şiddetle bastırmamış sonuçta. İstemiyorum diyip dönüp gidebilirdiniz. Sonra vah kullanıldım ah kullanıldım. Korkmayın kocanıza hayır diyince hemen başka kadına koşmaz.
Ne oldu şimdi sizinle zorla beraber olan biriyle eninde sonunda barışıp tekrar beraber olacaksınız. Mideniz alacak mı? Almayacaksa baştan hayır demek daha kolay değil miydi?
Haklısınız. Ama dinimiz diyor yaa kocanızı rwddetmeyin diye o yüzden kendi çekilsin istedim ama olmadı. Daha gönlümü alana kadar dokunmam.

Ben işimi gördüm? Neyinim ben senin mecbursun? Eşinizin yaptığına tecavüz denir. Kendisi evlilikte tecavüzü mubah goruyo sanırım siz isteyin istemeyin onunla birlikte olmaya mecbursun, seks makinesi gibi biseysiniz. Şimdi evlendiniz ya bı havalara girmiş kendince erkekligini kanıtlamaya calisiyo. Zerre saygısı olduğunu düşünmüyorum. Karşınıza alıp bana böyle davranamassin diye ciddi ciddi konuşmadikca, öyle davranmaya devam ettiğinde siz gidip sarılıp birlikte oldukça hicbisey değişmez benden soylemesi

Yavrum evladım, konuna değil durumuna genel bir yorum yapacağım.
Öncelikle geçmişten gelen yaralarını,
çocukken karşılanmayan duygusal ihtiyaçlarını doğru tespit et ve bunların faturasını evliliğine kesme.
Her ikisi de psikiyatrist olan şu iki hanımın kitaplarını, YouTube konuşmalarını, instagram hesaplarını takip et.
Dr.Gülseren Budayıcıoğlu ve Dr.Gülcan Özer

Psikolog Doğan Cüceloğlu Hocamızın web sitesini ve Evlenmeden Önce adlı kitabını hatim et.

Oku, araştır, kendini geliştir.
Eğitimine devam et.
Ayrıca kendine meşguliyet bul.
Tek gündemin ve amacın kocan olmasın.
Allah yardımcın olsun.

Esinin saygisi yok. Ancak onun kicini kaldiran da sen olmussun. Adami hayatinin merkezine koymussun. Kapiyi neyle acarsa acsin. Icerde kahkahalarla gulsun. Sen mutsuzsun diye onun yaslar baglamasink bekleme. Adam seni taksaydi zaten saygisizca davranmazdi. Hoduk biri, ne bekliyorsun ki? Sadece cinsel istekleri karsilansin, yemegimi pisirsin diye evlenmis. Kendi hsline birak. Bana mecbursun tavirlarinda o. Baska da birsey beklenmezdi ondan zaten. Kuserek halledilmez, kirildiysan kirildim demelisin, tavrin net olmali.

Back
X