esimin yazismalarina bir goz atin, bir akil verin

bunları okudugunuzda utandıgınızı dusunuyorum
biz ne yorumu yapalım ki?
ben eşim için değil, sonucta o istiyor diye birlikte olmuyoruz bizim için istanbulun göbeğinden herhangi bir köyede yerleşebilirim
farklı taraflarınıda sevebilirim . sizin geçmiş konularınızı okumadımda kendinize biraz çeki düzen verin , bi silkelenin bir kendinize gelin.
işle alakalı bişey diyemiyorum çok idealist olabilirsiniz ben şuanda evli mutlu cocuklu olarak benim için önemli ilk 3 sıralamaya işim giremez

senin yazını okuyunca ne biçim adam diyorum.eşinin yazısına bakınca ne biçim kadın diyorum..

Evet nişanlıyken burnundan getirmiş ama yine de evlenmişsin..düzelir demişsin,düzelmiş de zaten (okuduğum kadarıyla)
Olaylar ne olsa da, "sen bıktım diyorsun,o bıktım diyor.."
Bence radikal kararlar alma zamanı gelmiş.soğukkanlı olun.eşine de sana da yazık.evlilik terapisine gidin.olmazsa hayırlısı yolları ayırmak gibi..dul olmak da ölüm değil... lütfen saygıyı yitirmeyin...

Usenmedim hepsini okudum. Ve önceki konunuzda beyefendi hakkında deli olduguna kanaat getirdiğim icin cok üzüldüm.

Bence adam gayet mantıklı konuşmuş. Sanırım olay kişilerin bize yansıtma şekliyle alakalı. Cogu erkegin yapmayacağı sabri göstermiş kendisi. Anlattıkları hayal degilse tabi.

Bence siz aynen onun dediği gibi ablasiyla konusup bir karara varın. Ya gecmisi silin ya da ayrılın. Annenize bile her gün gecmiste yaptıgı bir hatayı söyleseniz kendi öz annenizden bahsediyorum o bile bir müddet sonra yeter der emin olun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başka bi konuda yorumuma tepkiler gelince bahsetmiştim tarafları tanımıyoruz yorum yaparken diye aynen o olay olmuş valla

başka bi konuda yorumuma tepkiler gelince bahsetmiştim tarafları tanımıyoruz yorum yaparken diye aynen o olay olmuş valla

adama acıdım biraz resmen, inş düzeltirler sorunlarını, işte tek taraflı dinlemek demek ki yanlışmış,iki tarafıda dinlemek gerekirmiş haklısınız

Ben cidden anlayamiyorum. Tamam mutsuzsunuz, tamam bosanmak zor, tamam ABD' desiniz ve kimseniz yok, tamam bosanirsaniz her seyin daha kotu olacagini dusunuyorsunuz. Eeee o zaman? Cozumunuz var mi?

Eger bosanmayacaksaniz hayati kendinize zehir etmenin bi anlami var mi? Nisanlilikta ne yasandiysa yasandi eger sineye cekip evlendiyseniz unutun yasananlari. Hayati kendinize de esinize de zehir ediyorsunuz boyle. Bunu benim anneannem de cok yapar ve inanilmaz kizarim bu huyuna. Size cicek almamis istemede, simdi siz defalarca bunu onune surup kavga cikarinca ne degisecek, ne gececek elinize, o zamana donup cicegi mi aldirabileceksiniz?
Sizi nisanliyken cok aglatmis. Tamam ama sonunda evlenmeyi secmissiniz ama degil mi bu sizin seciminiz, simdi tekrar tekrar o gunleri acmak size huzursuzluktan baska bir sey getirdi mi?

Hem bosanamam diyorsunuz hem de kendi kendinize hayati zehir ediyorsunuz. Eger evlilige devam etmeyi dusunuyorsaniz biraz huzurlu olmayi deneyin. Inanin hic zor degil.

Mutsuzsun ,pişmansın ,geri dönüşün yok, Bunuda kocandan çıkarıyorsun ..
Bu şekilde devam edemezsin. Ya radikal bir karar alıp boşanacaksın yada geçmişine bir sünger çekip mutlu olmaya çalışacaksın.Adamda bunalmış artık ve bence haklı ...bu konuşmaların her satırını oku bence..
Eski konularınıza da bir göz attım. Evleneli uzun bir zaman olmuş ve konularınız hep düğgün zamanı olan şeyler..Kayınvalideden binlerce km uzaktasın ama hala ondan şikayetleniyorsun.. Bırak artık bunları ve bence bir uzmandan yardım al. seninde pskikolojik destege acil ihtiyacan var bence..

geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe bakmanız gerekiyor hergün kavga gürültü bir evlilik yaşanmaz ona evlilikte denmez zaten..
eşiniz siz görün diye bilerek açık bırakmış yazdıklarını okudunuz en azından eşinizin ne düşündüğünü biliyorsunuz.
karşınıza alın eşinizi ne yapmak istiyorsunuz, ne istemiyorsunuz eşinizin düzeltmesini istediği davranışı, tutumu vs. ne varsa hepsini söyleyin inanın eşiniz çok mantıklı bir adama benziyor yazdıklarından..

sizin eşinizle iletişim probleminiz var aslında kavga etmeden sesinizi yükseltmeden konuşursanız inanın herşeyi halledersiniz...

ne yalan söyleyim ben de adama acıdım. Çok iyi niyetli.başka işler peşinde değil.salla gitsin demiyor.üzülüyor.kendince çaba harcıyor...

3günlük dünyada biraz mutlu olmaya çalışmak zor olmasa gerek

Bu konuşmaları sanki sen gör diye, bilerek kasıtlı açık bırakmış gibi geldi, hayali de yazmış olabilir çünkü, senin anlattığın mantelitede ki küfürbaz bi adam bu konuları konuşurken bol küfür savururdu bence, hiç küfür yok gayet mantıklı,olgun, anlayışlı biri gibi gördüm konuşmalarından..Belki böyle bir konuşmada geçmedi, bunu ancak şöyle anlarsın, görümcen şayet senle konuşursa, bil ki bu diyaloglar gerçekten geçmiş.

Herneyse kasıtlı hayali bir diyalogta olsa, sana burdan ders çıkarmanı öneririm. geçmiş geçmişte kalmış, nişanlılık dönemine bir perde çekeceksin, biz bayanlar olayları ısıtıp ısıtıp gündeme tekrar taşımayı çok seviyoruz, bunu bende çok yaparımama bu çok büyük hata, geçmiş zehir olmuş, bu günüde böyle yaparak zehrediyoruz.sana zeytin dalı uzatmaya hazır bir adam var karşında.Kendini topla ve ilişkiye yeniden başlıyormuşun gibi beynini sıfırla, sen bir adım at, eminim sana beş adım atacaktır eşin...Yüksek lisansını bitirdikten sonra türkiyeye mi döneceksiniz bilmiyorum..Dönersenizde istediğin hayallerini gene gerçekeleştirir, gerekirse kpss ye hazırlanır, istediğin işe gene girersin, hiç bir şey için geç değil, hiçbir şey imkansız değil...

Siz önceki konunuzda eşinizden şu şekilde bahsetmişsiniz:

Artik Onu kaybetmek Hic umrumda degil, agzima geleni sayiyorum artik, bagiriyor cagiriyor gel haydi gel gel dov diyorum. Aglasin, sizlasin umrumda degil. Benden kacsin, nefret etsin umrumda degil. Benden sogusun, gozu disarilara kaysin umrumda degil. Hatta aldatsa aninda bosayacak cok guzel bir bahanem olur. Boncuk bulmus gibi bu adamla yalvar yakar evlendim, gorgusuz bir ailenin cocugu, asla kucumsemiyorum ama fakir ve ezik buyumus, univ okuyup parayi bulunca sonradan gorme olmus, dunyanin hakimiyeti elinde sananlardan. Ne yakisikliligi var, ne karizmasi, ne aile asaleti, ne boyu posu.

Eşinizse sizi hiç küçümsemeden yaşadığınız sıkıntılardan bahsetmiş.
Sizin ona adım atmanızı beklediğini,geçmişi sürekli kavga ederek yüzüne vurmanızdan bunaldığını söylemiş hep. Sıkılmadan da okudum tüm yazıyı.
Benim şahsi fikrim, eşinizin ruhsal problemleri varmı yokmu bilemem ama sizden daha yapıcı.
Yani o yazdıklarından biraz ders alsanız,siz de onun gibi yapıcı konuşsanız ya da siz de yazsanız dertlerinizi
Ama yukarıdaki gibi onu küçümsemeden,yada eşinizin en büyük şikayetini yapmadan yani kavga etmeden
Sadece sorunları belirtseniz
Ama siz de boşanmayı kafaya koyduysanız bişe diyemem tabi.
Hayırlısı olsun hakkınızda

Göresin diye açık bıraktığını düşünüyorum.
Ki bu onun senden vazgeçmediği anlamına gelir.

Ya sen..
Sen ondan vazgeçtin mi?

Eğer hayır diyorsan çabalaman gerek. Aslında yapman gereken çok da zor değil.
Geçmişi geride bırakıp bugüne dönersen ..
Bir de çıkan her problemde mantığını kızgınlığının, kırgınlığının önüne koyarak, çözüm üreterek, genelleme yapmadan, o an yaşadığın soruna odaklanarak konuşmayı başarırsan..

Herşey çok farklı olabilir..

Sanki bu yazılanların bir çoğu eşimin kaleminden çıkmış gibi.
Bende evliliğimde bir dönüm noktasından sonra değiştim ve eşinizin sizi anlattığı gibi oldum.
Düşünüyorum şimdi, ben ona ceza vermek için ona bu kadar kötü davranırken bu benim karakterim olmuş.
Benim eşimde yazmış olsa sanırım bir çok yaşanılanın aynını yazardı.
Bence bitirme taraftarı değilsen kendini toplamaya bak.
Ben bir türlü ısınamıyorum artık eşime ve uzmandan yardım almaya başlıyorum.
Bu işi eşimden gizli yapıcam.
Yazınız sanki beni biraz kendime getirdi, ben onun yaptığı iğne ucu hataları kafasına kakmak için aslında ne hatalar yapıyormuşum.

Az cok hatırlıyorum sizi.
simdi bunlari okuyunca esiniz yuzde yuz hakli gorunuyor.
Adam hic huzur bulmamis ki evliliginde, mutlu ani yok gibi.
siz anlasilan surekli dirdir halindesiniz.
bu yazismalara bakarak esinize uzulmemek elde degil.
bir de ayrilmayi kafasina koymus ama size de üzülüyor.
Ve sanki siz kendinizi biraz toparlasaniz o zaten iyi olmak istiyor gibi.
Aci cekmek ve cektirmekten hoslaniyor olabilir misiniz?

Onceki konularida okumustum, kendince haklu yonlerin var belki ama o kadar olaya ragmen evlendigine gore artik bu evliligi yurutmeye bakmalisin ya da ayrilacaksin. Esinin hakli yonu cok cunku sorunlariniz hep gecmise yonelik. Sen onlari gecmiste birakmadigin surece sorun bitmez. Adamda bikmis, sana bosanalimda demis e buna da yanasmiyorsun. Zaten istemiyorsunda anladigim kadariyla. Yalnizlikta tamamen esine sarmissin, hergun isitip isitip eskileri kavga cikarmanin alemi yok ki. Evet kotu seyler yasanmis ama gecmiste kalmis artik. Yurutmek istiyorsan bir cizgi cek herseye, gerekirse destek al, kafandan su eskileri bir cikar. Bugune onunuzdeki hayata odaklan. Disardan mudahale edecek herkese uzaksiniz zaten bu buyuk sans bir yerde, basbasa omuz omuza vermek neden olmasin. Devam etmek istiyorsan kendi hatalarina bir cizgi cekmen lazim. Esin yaziyi bilerek acik birakmis gibi o da mutsuz ve caresiz aslinda. Birbirinize care olmak hic de zor degil. Yoksa diger secenegin tabii ki bosanmak.

Boşanma ile ilgili sayfalar açık kalmış
Skype konuşmaları olduğu gibi duruyo
Bana eşin bilerek yapmış gibi geldi, görmeni istemiş
Zaten konuşmalarda o yönde,sürekli sıkıldığı noktaları ve bir boşanırsam görür kısmını okuduk
Sen dul olurmuşsun da, ona bişey olmazmış tek yaşarmış ta, sen baba evine dönermişsin de vs.

Kusura bakma ama ikinizde boşanmış oluyosunuz, sen kendin gidip adama ayrılsak ne olacak dul mu olayım demişsin, onu bu havaya sen sokmuşsun
Aileler desen o biçim zaten
Pek olumlu yan yok cidden ilişkinizde
Düşün kararını ver, ya eskileri açmayacaksın hatta onarmaya çalışacaksınız ya da böyle didişe didişe sonunda ayrılacaksınız

Arkadasim inan mutlu olmak mutsuz olmaktan kolaydir. Bir tatli dil guler yuze bakar.
Butun arkadaslar hemen hemen ayni seyleri yazmisiz. Sen gor diye yazmasi bile bir caba aslinda, dile getiremediklerini yazmis. Onu tipiyle giynisiyle asagilaman fln da hic hos degil. Sende cok kabahatlisin. Umarim sende ve evliliginizde bir donun noktasina sebep olur bu yazi :)

evde huzur yoksa iki taraf içinde çekilecek dert değil yani...ne erkek kadının dırdırına dayanabilir ne de kadın erkeğinkine....sürekli kavga gürültü kim olsa orda yaşamak istemez...tamamını okuyamadım.....siz haklısınız yada eşiniz haklı onuda bilemicem.....sağlıksız bir birlikteliktense sağlıklı tek yaşamayı tercih edrim....resmen zehir ediyor insanlar birbirlerinin yaşantılarını..pofff

Son düzenleme:
Eşini sewiyosan düzelmeye bak..
Sewmiyosan artık ikinizde kendi yolunuzu çizin uzatmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…