Bu konuşmaları sanki sen gör diye, bilerek kasıtlı açık bırakmış gibi geldi, hayali de yazmış olabilir
çünkü, senin anlattığın mantelitede ki küfürbaz bi adam bu konuları konuşurken bol küfür savururdu bence, hiç küfür yok gayet mantıklı,olgun, anlayışlı biri gibi gördüm konuşmalarından..Belki böyle bir konuşmada geçmedi, bunu ancak şöyle anlarsın, görümcen şayet senle konuşursa, bil ki bu diyaloglar gerçekten geçmiş.
Herneyse kasıtlı hayali bir diyalogta olsa, sana burdan ders çıkarmanı öneririm. geçmiş geçmişte kalmış, nişanlılık dönemine bir perde çekeceksin, biz bayanlar olayları ısıtıp ısıtıp gündeme tekrar taşımayı çok seviyoruz, bunu bende çok yaparım
ama bu çok büyük hata, geçmiş zehir olmuş, bu günüde böyle yaparak zehrediyoruz.sana zeytin dalı uzatmaya hazır bir adam var karşında.Kendini topla ve ilişkiye yeniden başlıyormuşun gibi beynini sıfırla, sen bir adım at, eminim sana beş adım atacaktır eşin...Yüksek lisansını bitirdikten sonra türkiyeye mi döneceksiniz bilmiyorum..Dönersenizde istediğin hayallerini gene gerçekeleştirir, gerekirse kpss ye hazırlanır, istediğin işe gene girersin, hiç bir şey için geç değil, hiçbir şey imkansız değil...