esimin yazismalarina bir goz atin, bir akil verin

bende üşenmedim hepsini okudum

evet eşiniz bilerek açık bırakmış olabilir, fakat tehdit amaçlı olduğunu düşünmüyorum, bence kararını vermiş...

ikiniz de kendinize göre haklısınız ama anladığım kadarıyla aranızda aşk sevgi anlayış vs sıfır... ve sürekli geçmiş konuları açmak da nedir? yani kusura bakmayın ama adamla evlenmişsiniz onu hayatına kabul etmişsin daha neyin eskisi neyin tartışması?

bence ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz ve birbirinize katlanamıyorsunuz, ya tekrar aşkınızı alevlendirmeye çalışın anlayışlı olun eskiyi kapatın birbirinizi sevmeye anlamaya çalışın ya da yol yakınken boşanın

birbirinize eziyet ediyorsunuz resmen

Eger olay esinin yazdigi gibiyse. Tabiki 2 tarafida dinlemek lazim...
Nisanlilik donemin cok kötu gectiyse sana zulüm ettiyse neden EVLENDIN. ...
Hadi evlendin , adam yazisinda 100 kere ayrilmak istedigini dile getirmis neden AYRILMIYORSUN...
Seni tutan nedir ?? Madem arada saygi sevgi kalmamis ayrilun ozaman...
Madem hergun tartisiyosunuz duzelmek icinde adim atmiyosunuz ikinizede hayati zehir etmeyin bence biyerde noktalayin.

Son düzenleme:
Canim esimin konusmayi koyaladim ki hani isime gelmeyen kismi silmemis olmayim, cabuk bitiyor okuyunca, rica etsem bir okuyup da, doner misin bana lutfen ??

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Üşenmeden okudum ben de hepsini
Dünkü konuya bakarsak eşin asla ama aslaaaaa açık bırakacak biri değilll.
Sana göz dağı veriyor
Boşanma davası sayfalarına bakmış msn açık falan...
Komik yani seni korkutmaya çalışıyor
Görümcene bu kadar özelinizi anlatmasına da şaşırdırm...
Sizi eleştirmişler ama dünkü konuda anlattığınız şekilde aşırı şüpheci paranoyak herşeyden nem kapan bir insansa eğer sizin tepkileriniz çok anormal değil bence..

ya eski haline hic donmeyecek yeni haliyle yasamayi ogrenecek
ya benden ayrilcak
ya eskileri bir daha acmayacak benimle yasayacak
ya da benden ayrilacak

zaten bu kısımdan belli sana bu laflar senin okuman için bilerek açık bırakılmış....
Ben olsam açık açık sorardım bu konuşmayı...Niyeti boşanmaksa da önce görümcen değil senin bilmen lazımdı...

Son düzenleme:
banada istikrarlı bi şekilde boşanacağını söylemeye çekindiğinden açık bıraktı gibi geldi..yani tamamen ayrılmak istiyo sizinde bunu kabullenmenizi istiyomuş gibi..hayırlısı olsun.

Canim esimin konusmayi koyaladim ki hani isime gelmeyen kismi silmemis olmayim, cabuk bitiyor okuyunca, rica etsem bir okuyup da, doner misin bana lutfen ??

yani konuşmalara eşinin tarafından bakınca haklı gibi..her konuşma kavgaya dönüşüyorsa kötü..ve senin mutsuz olduğunu kem konuştuğunu yazmış

Cunku bosanmak kolay degil hem Ben yurtdisindayim, gidecek yerim yok, Ailem tr de, okulum var burada be tr de isim yok, okulu birakamam, yoksa cok tazminat oderim.

yani o zaman adamı küçümseyip durmayı bırak da geçinmeye bak azıcık..bu ne burnu büyüklük..boyu , posu yok, karizması yok, sonradan görme demişsiniz önceki konularınızda ...madem neden evlendiniz...yurt dışındasın..bırakıp gidersen tazminat ödersin de nedir bu kadar seni konuşturan bilemedim..Adama yazık yani.
ayrılsak bile annesi gelir kalır yanında demiş..öyle yapın bari..ayrılın anneniz gelsin.

kimseninin, kimsenin bu denli özelini dökmeye hakkı yok, benim haytımdaki insan benim kardeşimle konuşmalarımı bir dünya insanın okudugu bir mecraya koyamaz, haklı mısın haksız mısın bilmem ama üzgünüm bencilsin.

eşin kesinlikle bilerek bırakmış canım bu yazışmaları.
ve inan bana aslında bunu yapması kesinlikle boşanmak istememesinden.
benim eşimde on kere boşanalım evi terkedicem dedi.
noldu gitti bir gün. hiç aramadım. hiç sormadım. sonra tıpış tıpış geldi.
birbirimizi seviyoruz ayrılmayalım diye resmen yalvardı. şimdi kavga olmasın diye sürekli alttan alıyor. maşallah diyim de nazar değmesin.
bak canım o blöf yapıyor ama sen yapma.
boşanmaya gücün varsa, "boşanalım tamam" de.
eşyalarını alıp gidebilir.
ama erkeklerin %99 u pişman olup dönüyor. onu görüyorum.
dönmezse de umrumda olmasın.
yuvayı dişi kuş yapar ama yuvanın devamlılığını da erkek kuş sağlar.
biz kadınları anlamak zor değil.
işlerine egolarına gelmiyor.

senin yapacağın tek şey güçlü olduğunu, boşanırsan da yıkılmayacağını bundan daha mutsuz olmayacağını ona göstermek!

ne demek "boşanınca dul olacak bunu kaldıramaz bir sürü laflar söylerler" falan diye yorum yapmış.
ona ne?
sırf sen oku diye bırakmış bunları canım.

hiç dert etme. güçlü ol. Allah'tan yardım iste. inan içindeki gücü ortaya çıkartıyor. ben hamile ve aşırı duygusal olduğum halde o kadar badire atlattım. bir kere ağlamadım. rabbime şükürler olsun. boşanırsak da boşanırız dedim. anladı. önceden olsa yalvarırdım. peeehhh...
nietzchenin şahane bir lafı var. "seni öldürmeyen şey güçlendirir". aynen öyle.

bu seni öldürmez. akıllı olursan güçlendirir.

İşte sorun kaynağı. Herkes kendini haklı görürse insan gibi konuşup orta yola gelmeye çalışmazsa böyle olur. Bu adam gelip vurup kırmak yerine böyle anlatsa sen dinlesen... Adam derdini anlatmaya hasret kalmış yazmış da yazmış. Kurtarılabilir bir evlilik. Bilerek açık bıraktıysa da onu anlaman için bırakmıştır. Doğru düzgün yapıcı bir şekilde konuşmayı deneyin.

Çok uzundu hepsini okuyamadım ama açık kaldığı ki eğer öyleyse bence eşinizi analiz etmeniz için iyi bir imkan olmuş çünkü dökmüş içini siz sürekli kavga ettiğiniz için size söyleyemediklerini ya da söyleyip sizin göz ardı ettiklerinizi anlatmış. Bakın beni kandırdı işimden istifa ettim kpss çalıştım atanamadım diyorsunuz neden sizin işten çıkmanızı istedi kendisi mi istedi halbuki ayrılırsak işe girer çalışırsın demiş ya da işe gir oyalan demiş aöa icraat yok diyor o da istiyor aslında işe girip oyalanmanı ve kafanı takmamanı bazı şeylere. Onun demesiyle istifa edecek kadar küçük müydünüz evlenirken de beni kandırdı diyorsunuz kpss yi kazanamamanız da onun suçu değil. Ayrıca ayrılırsam dul olurum baba evine dönerim o yüzden ayrılamam demişsiniz eşinize sanırım ki bu sizi özgüvensiz biri yapar öncelikle özgüveninizi kazanmanız lazım hem memnun değilsiniz hem boşanamam diyorsunuz ya eşinizle konuşup orta yolu bulacaksınız anlaşmanın yollarını arayacaksınız ya da ayrılmayı göze alacaksınız çünkü böyle yürümeyeceği açık bu adam boşanmayı kafasına koymuş. Ve hatalar tek taraflı değil demek ki.

Erkek kavgaya gelemez esin seni apaçık dirdirci gibi görüyor ve bence dr amacı korkutmak değil, bıkmış ve vermiş kararını.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım önceki konunda boşan demiştim boşanmak kolay değil demiştin
Eşin seni sevmio istemîo apaçık ortada sen daha neyi uzatıosun?

eşin bilerek yada bilmeden açık bırakmış olabilir..
mevzu bu değil..yazdıklarını okuyupta sen hala kendinde hata görmüyorsan..diyecek birşey yok.
adamda huzur bırakmamışsın..sevgi saygı aşkı geçtim...huzuru kalmamış.
hep erkekleri suçlamak işin kolay tarafı..yuvayı dişi kuş yapar sözünü çok hafife alıyoruz ya da espri sanıyoruz.
eşinin yerinde olsam anlaşmalı olarak tek celsede boşanırdım.
yani adam şu durumda seni aldatsa hakkı..

nişanlıyken o kadar kan kusturmuş sana niye evlendin o adamla?
Hani eşine de hak veriyorum bir yandan yanlış anlama ama.
O kadar lafı etmesi tabi ki haksızlık sana,terbiyesizlik. Ama onları kabul etmişsin sen,evlenmişsin adamla.
Hiç evlenmeyecektin.
Şimdi o konuları açmanın size bir faydansı yok ki.
Eşin de bile bile açık bırakmış o sayfaları.
Sen seviyor musun eşini onu düşün. Eşin pişman olmuş gibi geldi bana.
İki güler yüz göstersen,kurtarmaya çalışsan evliliğini?

Benim anladığım eşinde sana karşı hiç bir şey kalmamış. Yani bir evliliği arada tutacak hiç bir bağ göremedim ben. Diğer konunda sana hak verdiğim yerlerde olmuştu ama böyle hayat gitmez demiştim. Sen boşanma taraftarı değilsin anladığım kadarıyla. Dört duvar arasında karşılıklı hayatı birbirinize zindan etmekte kararlısınız. Yani ya bu deveyi güdeceksiniz (belki kurtarılabilecek kenar da kıyıda köşede bir şey kalmıştır) yada bu diyardan gideceksiniz.

siz okuyun diye açık bırakmış çok net. konusmanın diyalog halinde olmaması da bundan dolayı, kardesin verdiği cevaplar yok, onun verdiği cevapları görüp kardese de tavır olusturmayın diye. ayrıca sadece konusmaları değil, bosanma davalarına baktığı sayfaları da açık unutması tesadüf olamaz herhalde, resmen göz dagı vermek istemiş.

sizin anlayıssız olusunuzdan sikayetci olması dısında baska bir sorun yok gibi. konusmalara bakınca tek sorun sizmişsiniz gibi duruyor. yani sanki eşini seven, evliliğni kurtarmaya calısan bir adam ama karsısında bi türlü laf anlatamadığı eften püften sebeplerden kavga cııkaran biri var gibi.

aranızda aldatma, yalan, siddet vs. gibi büyük sorunlar yoksa bi süre alttan almayı deneyin ben eşinizin su an gercekten ayrılmak istedğini sanmıyorum ama bi gün gercekten bosanma davalarını araştırmaması için biraz ılımlı olmayı deneyin.

Aldatsa son noktayi koyariz iste, Hic korkmuyorum boyle birseyden.

Aslinda inanin Ben de boyle bir insan degildim, neleri kimleri gorup sukunetini korumus bir insanim. Ama esim o kadar detayci, o kadar vicik vicik ince ince dusunen biri ki Ben artik kayisi kopardim ona karsi. Ben de Biktim, Ben de yoruldum onun datayciligndan en ufak seyleri sorun etmesinden artik inadina inadina gidiyorum sanki. Gecen gun bayramlik keten gomlek ve pantalon utuledim, inatla giymiyor, bagiriyor cagiriyor, inatla Ben de bagirdim bunlari giyeceksin diye. Inanin kesinlikle boyle biri degilim, Ben de biliyorum tamam sen ne istersen giy demeyi ama bir defacik da beni dinlese ne olur, ne diye bagiriyor ki inatla??? Yani o kadar gicigim ki artik Ben alttan Alan Ben ezilen olmaktan biktim.

Aslinda Ben esimi cok sevdim, ona asik oldum, onunla birlikte herseyi asabilecegimi dusundum. Yani gercekten o kadar cok fedakarlik yaptim ki o benim icin binde birini bile yapmamistir. Bir annesini, bir kardesini bile hep bana tercih etmistir, annesinin dedikodusu yuzunden gunlerce beni aglatmistir, kardesinin ustun terbiyesi ve ahlakini overek benj asagilamistir. Bunlar Hic de gorundugu kadar kolay asilacak sorunlar degil, en buyuk asklar bile ustesinden gelemez ustesinden gelemez. Sevsem bile cok yoruldum artik sanki.

sen geçmiş konunda dul olacağım eşimi bırakamam derken eşin seni bırakacak gibi korunmanı öneririm çocuk için doğru zaman olmayabilir. Eşine de hak verdim burada eşine hak veren kim olsa ama eşim böyledir şöyledir diyorsun bu evlilik böyle kurtulmaz ne istediğine karar vermelisin? davranışlarınla bitiriyorsun evliliğini sonra dul kalamam olmaz diyorsun ee kusura bakma da kimse mutsuz olduğu evliliği sürdürmek zorunda değil yani eşin de değil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…