Canim esimin konusmayi koyaladim ki hani isime gelmeyen kismi silmemis olmayim, cabuk bitiyor okuyunca, rica etsem bir okuyup da, doner misin bana lutfen ??
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canim esimin konusmayi koyaladim ki hani isime gelmeyen kismi silmemis olmayim, cabuk bitiyor okuyunca, rica etsem bir okuyup da, doner misin bana lutfen ??
Cunku bosanmak kolay degil hem Ben yurtdisindayim, gidecek yerim yok, Ailem tr de, okulum var burada be tr de isim yok, okulu birakamam, yoksa cok tazminat oderim.
eşin bilerek yada bilmeden açık bırakmış olabilir..
mevzu bu değil..yazdıklarını okuyupta sen hala kendinde hata görmüyorsan..diyecek birşey yok.
adamda huzur bırakmamışsın..sevgi saygı aşkı geçtim...huzuru kalmamış.
hep erkekleri suçlamak işin kolay tarafı..yuvayı dişi kuş yapar sözünü çok hafife alıyoruz ya da espri sanıyoruz.
eşinin yerinde olsam anlaşmalı olarak tek celsede boşanırdım.
yani adam şu durumda seni aldatsa hakkı..
siz okuyun diye açık bırakmış çok net. konusmanın diyalog halinde olmaması da bundan dolayı, kardesin verdiği cevaplar yok, onun verdiği cevapları görüp kardese de tavır olusturmayın diye. ayrıca sadece konusmaları değil, bosanma davalarına baktığı sayfaları da açık unutması tesadüf olamaz herhalde, resmen göz dagı vermek istemiş.
sizin anlayıssız olusunuzdan sikayetci olması dısında baska bir sorun yok gibi. konusmalara bakınca tek sorun sizmişsiniz gibi duruyor. yani sanki eşini seven, evliliğni kurtarmaya calısan bir adam ama karsısında bi türlü laf anlatamadığı eften püften sebeplerden kavga cııkaran biri var gibi.
aranızda aldatma, yalan, siddet vs. gibi büyük sorunlar yoksa bi süre alttan almayı deneyin ben eşinizin su an gercekten ayrılmak istedğini sanmıyorum ama bi gün gercekten bosanma davalarını araştırmaması için biraz ılımlı olmayı deneyin.
nişanlıyken o kadar kan kusturmuş sana niye evlendin o adamla?
Hani eşine de hak veriyorum bir yandan yanlış anlama ama.
O kadar lafı etmesi tabi ki haksızlık sana,terbiyesizlik. Ama onları kabul etmişsin sen,evlenmişsin adamla.
Hiç evlenmeyecektin.
Şimdi o konuları açmanın size bir faydansı yok ki.
Eşin de bile bile açık bırakmış o sayfaları.
Sen seviyor musun eşini onu düşün. Eşin pişman olmuş gibi geldi bana.
İki güler yüz göstersen,kurtarmaya çalışsan evliliğini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?