öğretmenim mi demiştiniz?
yazınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor arkanızdan atlı kovalar gibi yazmışsınız her şey karman çorman
evet öğretmenim kucağımda bebeğim vardı o yüzden!
acı konuşacağım biraz ama kusura bakma
kız ya hiç bir şey bilmiyor yada
biliyor ama işe gelmiyor
köyden gelen kızları ben dershanede görüyordum
biz makyajla gelirken kızlar saçlarını bile taramadan derse koyuluyorlardı ne telefon ne bilgisayar ne başka birşey ve
dershanecek yardım topluyorduk onlar için haberleri olmadan ama o 3 kuruş paranın altında bile ezilip büzülüyorlardı mahçupluklarından
en azında sana yardımcı olabilir azcık süslenmeyipte bulaşık yıkaya bilir ne biliyim en azındn evi toplar küçük kız değil ya ki günsanra daha farklı olacak herşey ben bazen 7. sınıfa giden kardeşime tahammul edemiyorum öyle değişti öyle gamsız olduki anlatamam sana
senın yeğen birde liseye gidiyormuş daha bunun üniverstesi var ileride sizden daha çok beklentiye girecek peki dersleri nasıl? yada bebeğınızle arası nasıl ?
galiba her ikisi de
hem işine gelmiyor hem bilmiyor ben çok şımarttım
beni görüyor mutfaktayım gelsin demeye ne gerek var yemek yenecek görmese de kesin duyuyordur sesleri ders çalışıyor çıkmıyor
bebekle iyi ben gördüğüm anlarda iyi yani
derslere gelince onlar iyi değil coğrafya 1 sadece
öğretmenim mi demiştiniz?
yazınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor arkanızdan atlı kovalar gibi yazmışsınız her şey karman çorman
kayınpeder için ayrı baslık ayrı bölüm ayrı site bile açılır yani o derce
kayın valid eyok vefat etömiş eşim yanına almış ababasını o zaten ewlenmeden demişti eşim. tamam demiştim ama birçok şey anlşatsam herkes hayretler içinde kalır nasıl katlandın neden sabrettin bu kadar ay yıl diye sabrediyorum eşimi sewiyorum o da beni çocuğumuz war herseyin farkında . bu dünyayı düşünsen herşeyi yaparım geri kalmam bebişim ve eşimin sevgisi olmasa ewet çekilecek bi yanı yok offf çok uazdı içim dolu kimseyle konusamıyuorum anlatamyınca insan doluyo inanın
neyse gelelim yeğene
kız köyden geldi okul için okumak için yok gelmeseydi su nadaki imkanları ne bulurdu ne bilirdi köyde inek bakarak ailei geçiniyor abbası vefa tedince de analattığım durumlar olunca sizin gibi düşündüm tereddüt etmedim sevabımız olsun hayrımız dokunsun allah razı olsun diyen olsun sadece bunu istedik canım sen ders çalış çok çalış kazan yazılı sıunaw bilmem ne ne olursa ben yardımedeyim dedim sürekli kendm öğretmenim diye diye diye çok şımartmışız şimdi anlıyorum
bu yıl başladım çalıuşmaya küçük çocuk war ew var mutfak işleri herseyi düşününm
bu sabah kalkmış sacını düzleştiriyor ben kaostura koştura ewde zümbüldüyo evin tabanı o sacını düzleştiriyor telefonla konusuyo cewaplar ters bakışlar dik bilg kullanıyor alıp gidip hiç sortmuyo alabilrmym kendi keyfini çıkarıyo
kontrol etmeye çalışıyorum derslerinde ne eksik sene bası ne lazım na alınacak ne istiyorsun hersey tamamladık ben de ewraklarım oluyo bebiş onları yırtacak karıştıracak benim çeyiz eşya getirmediğim çalışma odası yaptığım odaya ben girip çalışamıyom yaa yemek hazır gellll diyoruz hanıma bulaşıklar tezgahta aksama kadar ewde ortalık karısıyo yerden çöpü aılp atmıyo
ve
ve
ve bü küçük şeyler benim içimde büyüyo
gecende mutfakta yerde esim ne yapıyorsun burda dedi
yer yok ewde dedimsen yatakta uyuyordun baban odasında bebiş salonda kız da kapattı kapıyı
benim kendimi tutamamktan korkum war
bi sinirli anımda tasıcam diye kkorkıuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?