Bir öğretmene yakışmayacak yazım ve anlatım tarzı..
Utandım sizin adınıza..
kayınpeder için ayrı baslık ayrı bölüm ayrı site bile açılır yani o derce
kayın valid eyok vefat etömiş eşim yanına almış ababasını o zaten ewlenmeden demişti eşim. tamam demiştim ama birçok şey anlşatsam herkes hayretler içinde kalır nasıl katlandın neden sabrettin bu kadar ay yıl diye sabrediyorum eşimi sewiyorum o da beni çocuğumuz war herseyin farkında . bu dünyayı düşünsen herşeyi yaparım geri kalmam bebişim ve eşimin sevgisi olmasa ewet çekilecek bi yanı yok offf çok uazdı içim dolu kimseyle konusamıyuorum anlatamyınca insan doluyo inanın
neyse gelelim yeğene
kız köyden geldi okul için okumak için yok gelmeseydi su nadaki imkanları ne bulurdu ne bilirdi köyde inek bakarak ailei geçiniyor abbası vefa tedince de analattığım durumlar olunca sizin gibi düşündüm tereddüt etmedim sevabımız olsun hayrımız dokunsun allah razı olsun diyen olsun sadece bunu istedik canım sen ders çalış çok çalış kazan yazılı sıunaw bilmem ne ne olursa ben yardımedeyim dedim sürekli kendm öğretmenim diye diye diye çok şımartmışız şimdi anlıyorum
bu yıl başladım çalıuşmaya küçük çocuk war ew var mutfak işleri herseyi düşününm
bu sabah kalkmış sacını düzleştiriyor ben kaostura koştura ewde zümbüldüyo evin tabanı o sacını düzleştiriyor telefonla konusuyo cewaplar ters bakışlar dik bilg kullanıyor alıp gidip hiç sortmuyo alabilrmym kendi keyfini çıkarıyo
kontrol etmeye çalışıyorum derslerinde ne eksik sene bası ne lazım na alınacak ne istiyorsun hersey tamamladık ben de ewraklarım oluyo bebiş onları yırtacak karıştıracak benim çeyiz eşya getirmediğim çalışma odası yaptığım odaya ben girip çalışamıyom yaa yemek hazır gellll diyoruz hanıma bulaşıklar tezgahta aksama kadar ewde ortalık karısıyo yerden çöpü aılp atmıyo
ve
ve
ve bü küçük şeyler benim içimde büyüyo
gecende mutfakta yerde esim ne yapıyorsun burda dedi
yer yok ewde dedimsen yatakta uyuyordun baban odasında bebiş salonda kız da kapattı kapıyı
benim kendimi tutamamktan korkum war
bi sinirli anımda tasıcam diye kkorkıuyom
Konu sahibi bi zahmet yorumlarimiza cevap versenizde sonra okusaniz baskalarinin derdini ?
cevap vermez olur muyum hiç
aramız kötü değil kızla ama çok iyi de değil benim içimdekilerin dolup tasması ilk yazımın sonuna bakarsanız bu tür küçük şeylerin büyümeden ve benimde içimde büyümeden nasıl yapılacağı hakkında fikirler bekliyorum evde tek kızdım abilerim vardı kardeşim yada ablam yok o yüzden belki de bilmiyorum. evdeki herşeyimi verdim kalemler dosyalar onlar bunlar şunlar herşeyler. ben defter kalem vermekle eksilmem konu o değil. nasıl davranayım kırmadan üzmeden yoksa bazı yorumlar var dünyayı düşünsem ne kp ne de yeğen dinlemem asar keser ağzıma geleni sölerim maddi sıkıntım da yok size mi muhtacım derim ama eninde sonunda öbür dünyayı görcez ve hesap vericez
bi anlık sinirle kalkıp zararla oturmamak nasıl yapayım
kızlar 2 yıllık evliyim doğudayken evlendik 1 yıl içinde bebeğim doğdu yazın tasındık tayin çıktı evde eşim ben ebeğim değil eşimin yeğeni de babası da var.kızın babası geçen yaz bi kaza geçirdi o zaman eşimin köyüne gidip uzun süreli kaldık öncekiler gibi bi2 gün değil yoğun bakımd akaldı kurtulmadı vefat etti abisi askere gitti kız liseye başlayacak babadedesi okuyup o...... mu olacak dedi eşim de bana sordu gelsin mi kalsın mı diye dedim durumu zor tabi şimdi böle bi yetim çocuğa imkanımızca yardım edelim seviyoprdum da kız geldi
iyiydik ben doğum izni aldım gecen yıl ewdeydım çalışmıyordum kırtasiye o bu su her sey verdim doğudayken 1 yıllığına diye çeyiz sandık bilmem ne götürmedim zaten gelicez geleck yıl diye bebeğimin odası yok eşyalarım hala ewde onları getirmedim ewde eşimin yeğeni eşimin babası problemler günden güne artıyor bişey demiyorum demediğim küçük şeyler büyüyor sadece ben de değil zaman zaman eşim de kızıyor ama bişey demiyor abisi askerden gelsin onu bekliyorum gönderecem dedi
şimdi ben bu kıza kırmadan üzmeden ne yapayım fikirleriniz ne ?
ergenlik de war ew eşim bebeğim işim .. derken bi de bu kız sabredemiyorum
kalbini kırmadan ne yapılabilir?
Kendi kizinizmis gibi dusunun kendi cocugunuza nasil davranicaksaniz onada öyle davranabilirsiniz,
birazda alttan almaniz gerek cunku babasini kaybetmis yasi kac bilmiyorum ama ergenlik doneminde sanirim,
bu donemi ne kadar saglikli atlatirsa o kadar iyi.. Bi hayir islemissiniz evinize almissiniz bunun devaminida getirin bence,
mesela diyorsunuzki ben ordan oraya kosuyorum o sacini duzlestiriyor farzedin ki o yok kendi islerinizi kendiniz yapmak zorundasiniz,
yada bulasik bi arkadasin dedigi gibi arada bir yardim isteyin ama hep ondanda beklemeyin,bilgisayari izinsiz aliyor diyorsun mesela gecici degilki sizde kalici artik ortada duran bilgisayari izinsiz almasinda bi mahzur yok bence lazimsa canim benim biraz isim var sen sonra al diyebilirsin,kapiyida belki biraz yanliz kalmak istiyor ailesini ozluyor ne bileyim onuda anlamak lazim bi hayattan baska bir hayata alismaya calisiyor yeni insanlar yeni hayat..
öğretmenim mi demiştiniz?
yazınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor arkanızdan atlı kovalar gibi yazmışsınız her şey karman çorman
köyde inek bakıyorlar tarla bilmem ne herşeyi benden fazla bilyo yapmış yada yapanı görmüş en azından
ben bile evlendikten sonra yemek yapmaya başladım:)
benim istemediğim evin içinde kapıyı kapatıp gitmesi illa ki demem mi lazım beni görüyor koşuştururken sofraya oturup azıcık yiyo kalkıyo telefonda devemlı konuşmalar eline sağlık yenge dedim bu kadar az yiyeceğini bilsem koymazdım kendin istediğin gibi ye ne istiyorsan nasıl ne kadar istiyorsan mutfak orda dolap orda benden bekleme git al yap
evet çok fazla seçenek sunduk dayısı kızım sunu söle yap diyo yok ben böle istiyom diyo akıl veriyorum bak oku bi iş sahibi ol yoksa o köyde gider inek bakmaya dewam edersin sonraki yıllarda da evlenirsin hayat aynen devam eder diye tamam diyo. ben bu kadar konuşuyorum ben değil eşim konuşsun
kayınpeder de çok yaslı70 vardır sanırım ona zaten 3 senedir alışamadım bi de bööle olunca günden güne ben sıkılmaktan bıktım bi haftadır eskisi gib değilim soğudum artık kendi evimde kendim rahat edemiyorum yaaahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?