Eşimin yeğeni ve esimin tutumu

Merhaba
Eşim ben ve bir oglum var. Bes yillik evliyiz.Eşimin yeğeni üniversiteyi bizim yaşadığımız şehirde okumak istiyor ve eşimde, kazanırsa git yurtta kal diyemem, bizimle yasar diyor.

Kesinlikle hayır dedim, beraber gider ev tutarsınız, ben evimden de düzenimden de asla vazgeçmem dedim.

Onlar için böyle durumlar çok normal, ama benim için dünyanın sonu gibi bisey.

Sanırım büyük büyük sorunlar beni bekliyor. Evliliğinden eşimden hayatımdan çok memnunum, ta ki bu konu gündeme gelene kadar :/ Şaştım kaldım!
Erkek cocuguysa birde hayatta olmaz.

Merhaba
Eşim ben ve bir oglum var. Bes yillik evliyiz.Eşimin yeğeni üniversiteyi bizim yaşadığımız şehirde okumak istiyor ve eşimde, kazanırsa git yurtta kal diyemem, bizimle yasar diyor.

Kesinlikle hayır dedim, beraber gider ev tutarsınız, ben evimden de düzenimden de asla vazgeçmem dedim.

Sanırım büyük büyük sorunlar beni bekliyor. Evliliğinden eşimden hayatımdan çok memnunum, ta ki bu konu gündeme gelene kadar :/ Şaştım kaldım!
Ne münasebet yeri geliyor insan kendi çocuğunu çekemiyor.

Valla darılan darılsın gücenen gücensin. Benim rahatım huzurum herşeyden daha önemli.

Konuş annesiyle babasıyla kimsenin sorumluluğunu alma, birde ergen yani eşinde iyi cesaretli.

Kıymetmi bilecekler boşver

Merhaba

Kesinlikle kalmasına izin vermeyinnnn...

Küçüm çocuklara taciz tecavüz çoğunlukla böyle aile içinden geliyor. Asla asla asla izim vermeyin 5 dakika bırakmam çocuğumu çok güvenmiyordam akrabama bi de bizde kalacak. Allah aşkına olmaz demeyin haberleri bir okuyun

Back
X