Eşimin yeğeni ve esimin tutumu

Sakın sakın sakın kabul etmeyin. Benim görümce geldi 2 yıl kaldı. Allah affetsin hala beddua ediyorum onun geldiği güne 🤦‍♀️ siz istediğiniz kadar iyi olun böyle gelenden dolayı illa huzursuzluk olacak.
Çok haklısınız, acaba çok mu abartıyorum, çok mu kesin konuşuyorum dedim, ama ben zaten kendi ailemle bile bu şekilde yaşayamam, kaldı ki daha yeğen.

Çok haklısınız, acaba çok mu abartıyorum, çok mu kesin konuşuyorum dedim, ama ben zaten kendi ailemle bile bu şekilde yaşayamam, kaldı ki daha yeğen.
Kesinlikle abartmıyorsun yaşayan bilir yaşanacak durum değil. Kaldı ki ben o zaman 6 gün full çalışıyordum ve çocuk yoktu. Şimdi olsa 2.aya evi başlarına yıkardım sanırım 🙈

esinizin ailesi böyle cok içli dıslı mı hep sülale olarak? samimiyet güzeldir olsun da ama yani kendi ana babamız geldiğinde ya da gittiğimizde belli bi süre sonra konfor alanımızdan uzaklaşıyoruz. Genç çocuk da bence durumları varsa yoksa bile bursla ev arkadaşı vs bulup kendi evinde yaşamak ister. üniversiteli olmak ayrı sehirde olunca özgürlük de ister çünkü.İnşallah sorunsuz cözülür konu . kv ile nasılsınız o konuşulunca denge saglayacak biri mi?
Onlar içli dışlı yaşıyor. Eşim benim o şekilde yasayamayacagimi bildiğinden şehir değiştirdik. Yılda üç dört gün gider kalırız. Onlar gelmezler. Öyle laçka bir ilişkimiz yok. Hersey yolunda aslında, ama bu konular onlar için o kadar normal ki, sanırım öyle bir durumda çok şaşıracaklar benim tavrima.

Onlar içli dışlı yaşıyor. Eşim benim o şekilde yasayamayacagimi bildiğinden şehir değiştirdik. Yılda üç dört gün gider kalırız. Onlar gelmezler. Öyle laçka bir ilişkimiz yok. Hersey yolunda aslında, ama bu konular onlar için o kadar normal ki, sanırım öyle bir durumda çok şaşıracaklar benim tavrima.
eger böyleyse bence sasırmazlar yani onlar da aslında sizi az cok tanımışlardır duruş olarak. Hani sen de böyle sıkı fıkı olursun sonra uzaklaşırsın evet anlam veremezler ayıplar belki kendilerince ama tutumun en basından belli ve netmiş sorun cıkacaksa onların anlayışsızlıgından çıkar. Durumları yok mu o zaman aynı şehir düşünselerdi

eger böyleyse bence sasırmazlar yani onlar da aslında sizi az cok tanımışlardır duruş olarak. Hani sen de böyle sıkı fıkı olursun sonra uzaklaşırsın evet anlam veremezler ayıplar belki kendilerince ama tutumun en basından belli ve netmiş sorun cıkacaksa onların anlayışsızlıgından çıkar. Durumları yok mu o zaman aynı şehir düşünselerdi
Durumları çok iyi, amcası varken yurda ne gerek tarzında bir yaklaşımları olabilir. Ama gerçekten umrumda olmaz. Evimin hükmü ben de değilse,ne anladım ben o evlilikten.

Durumları çok iyi, amcası varken yurda ne gerek tarzında bir yaklaşımları olabilir. Ama gerçekten umrumda olmaz. Evimin hükmü ben de değilse,ne anladım ben o evlilikten.
cocuk cok mu pısırık ve erkek mi? Kızlar belki biraz cekinik olabilir de erkekler hele sehir dısına okumaya gidince özgür olmak isterler. Belki kız arkadaşı olacak,arkadasları ile cıkacak geç gelecek, o gün okula gitmeyecek belki ay ne bileyim ,. Cocugun istememesi lazım. Diretin bence de evin huzuru en basta kadındır o huzursuz olursa her sey bozulur.

Sizle yaşaması demek her türlü sorumluluğun sizde olması demek, böyle bir yükün altına girmeye sizi kimse zorlayamaz. Zaten bildiğim kadarıyla boşanma sebebi böyle şeyler. Ben kendi kuzenimi aldım yanıma bekarken, çok da severdim. Ama kızın okulda gözü yoktu, 24 saat sevgilisiyle konuşurdu telefonda. Kızardım, ders çalış derdim nafile.. Neyse, ailesinin yanına döndükten bir süre sonra sevgilisine kaçtı =( Hala görüşmüyorum kendisiyle. Ve de çok suçlu hissediyorum kendimi. Benim eşimin de yeğenleri var, zaman zaman bu tür muhabbetler dönüyor, dilim yandı asla olmaz diyorum. O sorumluluk alınmaz. Gençtir, kanı kaynar, tamam göz kulak olursun ama yapacağı en ufak hatada aile sizi suçlar.

Aslında ona da ters biliyorum, hayır dese birçok kişi onu ayiplayacak, ondan korkuyor, konuşunca bana hak veriyor, arada kalacak ailesi ve benimle, ama bu da benim sorumlulugumda değil ki.
Yeğenin ailesiyle konuşursanız o zaman laf arasında yurt bulmasına yardımcı oluruz tarzı dersiniz, sizde kalsını ima ederse öyle şey mi olur vs dersiniz

Merhaba
Eşim ben ve bir oglum var. Bes yillik evliyiz.Eşimin yeğeni üniversiteyi bizim yaşadığımız şehirde okumak istiyor ve eşimde, kazanırsa git yurtta kal diyemem, bizimle yasar diyor.

Kesinlikle hayır dedim, beraber gider ev tutarsınız, ben evimden de düzenimden de asla vazgeçmem dedim.

Onlar için böyle durumlar çok normal, ama benim için dünyanın sonu gibi bisey.

Sanırım büyük büyük sorunlar beni bekliyor. Evliliğinden eşimden hayatımdan çok memnunum, ta ki bu konu gündeme gelene kadar :/ Şaştım kaldım!
Hayır kendi başına nasıl karar verebiliyor ki buna? Tamam o zaman sizde yeğeninizi akrabanızı çağırın oda kalsın nasılsa bi şey diyemez yaşayın kalabalık aile olarak :D

Back
X