Eşimin Yeğenleri ile olan bağları

laurabeybi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
195
42
98
29
Merhabalar
Ben 22 yaşındayım. Benim sıkıntı su benim eşim benden 13 yaş büyük iki tane yeğeni var. Eşim biz evlenmeden önce herşeylerini kendi karşılarmış aşırı bağlıymış. Hatta bi öyle bir hal aldı ki çocuk bir şey isteyince ablası direk dayısını arattiriyir. Bir keresinde şaka ile karışık siz artık bizim çocuğumuz oldunuz baksanıza herseyiniz bizden dedim. Ablası kimse karışamaz buna dedi alaycı bir şekilde gülerek. Sürekli hafif hafif laf sokuşturmalari var ben de boş durmam. Mesela geçenlerde çok cahilce bir konu hakkında konuşuyordu ben de direk masallah tecrüben var heralde dedim. Terbiyeni takin dedi gittim direk. Ama beni eşine şikayet edemiyor çünkü eşim ablasını tanıyor ama batıyor artık gitmek istemiyor. Kayinvalidem de olayların farkında gerginliği biliyor ama sessiz kalıyor.
Mesela geçende gece gece aserdim hamilelik işte kardeşimi aradı kardeşim yemek yiyoruz dedi hayırdır seninki ne istedi yine dedi tepem atti yine. Ne yapacağım ben bununla ablası 37 yaşında koskoca kadın ama çocuk gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
İğneyi önce bir hele kendinize batırın sıra baskasinada gelir..
Bana az bile geldi bana şu söylediklerinden bir tanesini söylesen herhalde lafı gediğine yapıştırırdım..

Adam yeğenlerine istediğini alır sizi mağdur etmediği müddetçe bence karışma lüksünüz Yk

Eşimin de 2 yeğeni var, çok da bağlıdır hiç karışmam aynı şekilde o da bnm yeğenlere karışamaz istediğimi alır veririm.

Ya herkezin annesi var babasi var tamam hediyedir alinir ama herseyinide evli barkli adam alamazki cok sacma ve utanmadan ablasi aratip dayisindan istediyorms cok ayip bence resmen kullanilmalik bir durum var ortada valla benim gorumcelerim daha edepliymis bazen gecinemesek de saolsun kayinvalidem agizlarinin payini gayet guzel verir

Çocuğunuz olunca önceliği değişecektir.

Görünce izle ilgili atismaniz işe, çok muhatap olmamaya calisin

Merhabalar
Ben 22 yaşındayım. Benim sıkıntı su benim eşim benden 13 yaş büyük iki tane yeğeni var. Eşim biz evlenmeden önce herşeylerini kendi karşılarmış aşırı bağlıymış. Hatta bi öyle bir hal aldı ki çocuk bir şey isteyince ablası direk dayısını arattiriyir. Bir keresinde şaka ile karışık siz artık bizim çocuğumuz oldunuz baksanıza herseyiniz bizden dedim. Ablası kimse karışamaz buna dedi alaycı bir şekilde gülerek. Sürekli hafif hafif laf sokuşturmalari var ben de boş durmam. Mesela geçenlerde çok cahilce bir konu hakkında konuşuyordu ben de direk masallah tecrüben var heralde dedim. Terbiyeni takin dedi gittim direk. Ama beni eşine şikayet edemiyor çünkü eşim ablasını tanıyor ama batıyor artık gitmek istemiyor. Kayinvalidem de olayların farkında gerginliği biliyor ama sessiz kalıyor.
Mesela geçende gece gece aserdim hamilelik işte kardeşimi aradı kardeşim yemek yiyoruz dedi hayırdır seninki ne istedi yine dedi tepem atti yine. Ne yapacağım ben bununla ablası 37 yaşında koskoca kadın ama çocuk gibi

Şuan yeğenlerinin bişeyini karşılamıyordur umarım,geri kalan şeyleri siz halledersiniz ben sizde o ışığı gördüm :deli:

Yeğenler kaynanaları geçicek az kaldı:işsiz:

Bu ara yeğenlere takan takana.

Kocalarınız sizinle evlenince sizin tekelinize girmiyor.Sevdikleri, ailesi, arkadaşları var.

Direk degil o,direkt.
Bu arada bu kadar da hadsiz olmamali bir insan,yine saygili kadinmis da sadece terbiyeni takin demis. Baskasi olsa saciniza yapisir elinize tutusturuverirdi
Türkçe ogretmenliginiz için teşekkür ederim umarım beyniniz dünyadaki başka konulara da değinebilir mesela psikoloji. Insanlar öfkeliyken harflare bile önem veremiyor malesef.

Back
X