Eşimin yemek beğenmemesi !

Simsekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
350
271
53
Merhaba bayanlar..

Sorun eşimin bir türlü yemek begenmemesi kendisine sorsan ben yemek seçmiyorum der ama her sofraya oturdugunda bi kulp takar. Mesela dün daha yemeklerin tadina bakmadan suratı düştü sofrada sordum ne oldu diye sence ne oldu diyor buda yemek mi diyor (bulgur pilavı tavuk ve corba yapmistim) bu pilavı biz tavuklara verirdik köyde diyor. Bu sadece bi örnekti her zaman böyle bi kulp bulur yani bende kötu yemek yapmam mükemmel yaptigimi da iddia etmiyorm ama sevilir yemeklerim hatta annesi bile cok begenmisti bize geldiginde (uzak sehirlerdeyiz o yüzden bir kere gelebildiler daha).. cesitli yemekler yaparim yeni tarifler denerim evde pizza pide tantuni gözleme bu gibi seyleri bile yaparim.. bazen hamilelikten dolayı ayaklarim şiş oluyor ayakta durmak zor geliyor daha kolay yemekler yapiyorum gecenlerde makarna yapmistim bu da yemek mi diyor.. her sabah kahvaltisini hazirlarim kahvaltida mutlaka bi cesit bi sey yaparim yani peynir zeytin recel balla gecistirmem hicbir zaman. Neymis annesi gibi yemek yapamiyor musum bende bugun patladim artik annen gibi yemek yapanla evlenseydin dedim KEŞKE dedi. Cok moralim bozuk hamileligimin basindan beri her sabah kahvaltisini hazirladim bazen cook cok yorgun hissediyorum kendimi yine de her aksam 2 cesit yemek yaparim yine de yaranamiyorum...

Hakikaten yani bunu bulamayanlar var.. Çorba, bulgur pilavı ve tavuğun menüde olduğu bir akşam yemeğini beğenmemişse işiniz zor, Allah şükretmeyi bilmeyen insanlardan korusun. Gün gelir soğan ekmekte yiyebilirsiniz, bu ne kendini beğenmişlik. Annesinin evinde ne yiyormuş kendisi acaba? Bir kaç gün kahvaltı falan hazırlamayın da aklı başına gelsin. Tavuklara verdikleri yemek kendi önüne koyulmayınca dank eder kafasına. Hiçte bir şey yapmayın, gelip özür dileyene kadar uzak durun kendisinden, bırakın aç kalsın.

eeee neden hala yapmaya devam ediyosun valla bende yeni evliyken en az 5 6 cesit yapardım bide degisik tarilere cok acıgım kremalı soslu besemelli ama bizimki klasık kuru pilav kafasnda bende oyle yemekleri hic sevmem ben corbayı normal cacıgı normal standartlarda severim ama esim hep sulu sever mesela oda kaynanam pek önem vermemis kalabalık bi aile olunca herseye fazladan su konulmus neysee yani damak tadi yok yaptıgım zaman keyfi oluyo dısardan yıyeim diyo yapmadıgım zaman neden yapmadın muhabbeti bende artık mumkun oldugunca yapıyorum yani onunla ugrasamama beyenmiyosa girsin mutfaga yapsın haftanın 3 gunu yemek yaparım yeter o kadar

Ah ne kadar nankör erkekler var böyle.. Küçükken çok hayal meyal hatırlıyorum annem asla yemek yapmazdı, babamın yıkanmış gömlekleri bile yoktu ütüsünü yapardı üstüne bir de benim saçlarımı vs tarardı hazırlardı. Hiç söylenmezdi. Şimdi düşünüyorum da annem normal herkesin annesi gibi olsaydı belki ondan ayrı büyümek zorunda kalmayacaktım. Babam herşeyi üstlenmek zorunda kalmayacaktı. Kimbilir belki çok mutlu bir adam olacaktı, değil yemek seçmek evde pişen birşey yoktu ya.

Siz hamile olmanıza rağmen neler neler yapıyorsunuz. Kıymet bilip teşekkür edeceğine yaptıklarına bak, ayıptır ya..

madem öyle diyo sen yap yemeğini ama her sofraya oturuşunuzda istisnasız Afrika'daki aç çocukların resmini göster sen yemek mi diyosun onlar çamurlu su içiyo su bile bulamıyo ya da yardımda et gelen bi annenin resmi vardı kadın nasıl mutlu et yicek çocukları diye.. lütfen eşinize bunları gösterin

Zikkim yesin, cok kizarim yemege bahane bulanlara. Onu bulamayanlar da var. Tanridan belalarini aramasinlar, yoklugu gorseler onu begenmem bu yemek mi onu tavuklara verirdik de ne demekmis anlarlar. Bulgur pilavi mi pisirip tavuklara veriyorlarmis yalanina tukurdugum adam ,sanirsin koylu degil de paris dogumlu

Cok uzuldum sizin adınıza.. inanin bir kere bile bahane etmedim ben hamileyim bunu yapamam diye sadece cok yorgun oldugumda ugrastirmayacak yemek yapmiyorum daha kolay seyler tercih ediyorum her gün de sorarim istedigin bisey varsa onu yapaym diye..

Çok ayıp ya sorun bu adama yemek hazırlamak değil ki, adam saygısız. Bu adama kimsenin içinden bir şey hazırlamak gelmez. Az bile demişsiniz, ben olsam ne yemek hazırlarım ne de yüzüne bakarım. Bu erkekler evliliği ne zannediyor?

:) ayni seyi bugun bende dusundum sanırsın ingiliz kraliyet ailesinde yetişmiş her aksam şaraba yatırılmış pekin ördeği yiyor dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…