Eşimin yemek beğenmemesi !

Azcık bulgur yesin de beynine kan gitsin.. Madem beğenmiyor sen de hergün dışardan söyle koy önüne bakalım ne diyecek.. Hamile hamile senin ona yemek yapabildiğine hem de çeşit çeşit yapabildiğineee dualar etsin.. O yemekleri küçümsüyor ya Allah onu bir çarpar ağzıyla burnu yer değiştirince anlar.. Açlığı yokluğu görmemiş belli.. Açsım su bulamayan afrikalı insanları izlesin.. İnsanlar çöplerden artık yemek topluyor be.. Yazık ki o adama mimet küçümsüyor..

Keske yapsa ben de kurtulurum hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten.. ne yapayim diye soruyorum istedigini yap diyor yapinca da begnmiyor beyzade
Bu adamlar öbür dünyayı hiç mi düşünmüyor acaba,bunun ah tutması var,var da var.
Hamile eşine eziyet etmektir bu.

Tencereyi kafasına geçir diyeceğim de neyse gerilme hiç , kendisi denesin annesi gibi yemek yapmayı madem. Mutfağın yerini biliyordur herhalde

Kökümü de aldım geldim begenmiyosa kök yesin pis adam yapılmış yemek var beğenmiyor

Ah cnm bnm ya
Allah kocani islah etsinnn
Uzuldum senin icin

Klasikk okuzz iste pokk yesin o zaman. Yapmayin yemek falan kalkip kendi hazirlasin.

yemek bahane bence günün stresini bi şekilde bir yerden çıkarması gerek o da yemeğe takmış kafayı, dört dörtlük yemekde yapsan bu sefer başka bir şeye kulp takar kocan bence gıcık biri.

Ay zıkkımın kökünü yesin ya ,begenmiyosan rencide etmeden soyle kırma ,valla kusura bakma ben yemek falan yapmam böyle yapsa benimki, bende hamileyim temizlik yemek vs duzenli yapıyorum ,sen birkaç çeşit diyorsun birde ,canim kocam ya annemlere gelince yiyo doğru düzgün yemek giki çıkmaz.erkek anlayışlı olacak ya valla döverim.

Canım geçenlerde, bende aynı konudan açtım, benim ki de yemekte çok zor ve nankor. Yemek yaptığım halde ne yemek yapıyorsun ki hep açım bile diyebiliyor. Boylesiyle uğraşmak çok zor oluyor cidden biz ne kadar dersini vermeye calissakta

Buna benzer bir diyalog şuan 80 yaşında olan anneannem ve dedem Arasınnda geçmiş 50 yıl önce

Bu bulgur neden tavuk yemi gibi demiş
Dedem tasarruf deyip yağı yemeklere koklatıyor musun demiş

Anneannem de aaa ben hiç yağ koymadım ki unutmuşum
Demiş gülüp öyle yemişler o akşam

Evin çocuğu annem anlatmıştı

Eşin de benzer bir şey mi demek istiyor yağı tuzu salçası baharatı az ya da kuru vs mi geliyor ona acaba

Hamile bi kadına ne kadar kokar yemek yapmak. Şükür edecegine burun kıvırıyor. Hödük

Hayır mesele tadı tuzu
Mesele tadı tuzu yağı baharatı degil. Daha yemegin tedina bakmadan suratı düştü. Yemegin kendisini begenmiyor yani

Hamile hamile yaptigina sukretmesi lazimken yaptigi ayip en azindan belli etmemesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…