Eşimin yemek beğenmemesi !

Aynen ya. Koyde bulguru bulan doyasiya yer zaten. Cok luks bir koyde buyumus herhalde kocan. Nerede bu köy cok merak ettim. Hamile halinle yazik sana....

Yokluk görmemiş belli ki ya da gördüm delisi olmuş... . Çok biliyorsa kendisi bir gün yemek yapsın de öğren bari yemek nasıl yapılır... Yapma bir kaç gün hamileliğini bahane et mecbur yiyecek yapılan yemekleri.. ayrıca makarnayı küçümsüyor ama beyzade lüks bir restoranta gitse isteyeceği ilk şey Makarna olur... Nankör !

Açıkcası benim eşimde yemeklerimi pek beğenmez.
Hatta geçen hafta meyhane pilavı yaptım,
Tuzunu koymayı unutmuşum nasıl olduysa
Eşimde bir kaşık aldı bende o sırada yoğurt getiriyordum sanırım 4-5 kaşık yedi tuz attı felan
Ağzıma aldım tuzu yok.
Eşimde emek vermişsin tuzu da olsa tam olacakmış dedi. Konuyu kapattı.
Yemeklerimi pek beğenmediğini biliyorum.
Ama her seferinde emek vermişsin daha dikkatli yap. Der geçer.

Eşin şükretmeyi bildikten sonra saygı duymasını da öğrenecektir. Yazık birde hamile kadına bu denli davranıyor. Üzüldüm.

Üzme kendini tatlım sen elinden geleni yapmışsın . Ne yapmışsın koy sofraya ister yesin ister yemesin takma kafana

En sinir olduğum tür,nankörler üstelik hamileymişsin.Sokaklarda aç yatanları da görmemiş mi hiç ? Keşke evlenmeyip,anasının dizi dibinde oturup yaşasaymış . Kendinizi kötü hissetmeyin lütfen, ne yapsanız kulp bulur,bu türler böyle

Valla ben bu konuda kadınlara çok kızıyorum.
Böyle söylenip şikayet ettikleri zaman alın önlerinden tabağı hadi yürü git lokanta da ye burası otel değil ben de seni aşçı basin değilim deyin geçin.
Bu tip terbiyesiz adamları ne diye tepenize cikartiyorsunuz ki ?
Kalkıp da ne kahvaltı hazirliyorsun kardeşim bırak gitsin kuru simit yesin 5 10 gün aklı başına gelsin.
Inadına her bu bulgur pilavı yapardım ben olsam.

Ha birde annesi bekarken hic kahvalti falan hazirlamazmis kendi agziyla söyluyordu. Şımartılmamış da yani ama bana eziyet etmek hosuna gidiyor demekki. (Annesinin yemekleri de mükemmel degil ayrıca bilindik yemekler)
Ee ondan kolay ne var,daya eşine 7.5 metre malzeme listesini, 5kg.bonfile,4kg biftek,3kg kaz ciğeri vs... Canım zaten bende sevmiyorum bulgur filan,ne o öyle tavuk yemi gibi,hem benim iyi beslenmem lazım,malum hamileyim dersin.Bunu 2 kere yap,sonra gel buraya yaz

Benim eşimde yemek seçer . Ama öyle küçümsemez sebze yemez oda çocukluktan gelen bişey . Ama bi çeşit olsun sevdiği yemek olsun hiç ses etmez. Her zaman özenmişimdir bir bulgur pilavı bir salata yapıp onu yufkayla yiyenlere.bizimkinin anası da hiç doğru yemek yapmaz hep klasik çocukları alıştırmış bi iki kere yeniyoruz dediler diye tatsız tuzsuz şeylere.şimdi ben alıştırıyorum eşime sevinerek yiyor. Şımarıklık baska bişey degil yolla anasının evinde de arasın senin yemeklerini.

Yemeklerde et kıyma kullandigim zaman da etsiz yemek yapabilir misin acaba cok merak ediyorum diyor.. napsam yaranılmıyor anlayacaggın

allah yardimcim olsum cnm dusuncesiz adam afrikadaki cocuklarin insanlarin videolarini ac da goster nasil yasiyolar benim babam suan afrikada her konustugumuzda uzuluyorum calisanlar gunluk bir ekmek icin calisiyolarmis onuda kuru kuru yiyolar rabbim sukretmeyi tez zamnda ogretsin esine
allah razi olsun ben esime bir yumurta kirsam eline saglik der yemek konusunda hic zorlamadi beni
bi kac gun yapma bakalim ne olucak kendi yapsin pasa

Yemeklerde et kıyma kullandigim zaman da etsiz yemek yapabilir misin acaba cok merak ediyorum diyor.. napsam yaranılmıyor anlayacaggın
Aile düzeni ne kadar da önemli işte.Evde belli bir düzeni olmadığı için,düzeni olanların her gün hünkar sofrası kurduğunu hayal ediyordu herhalde.Gün olur bal börek,gün olur,soğan ekmek derdi babaannem.Bende çocuklarıma bunu öğretmeye çalışıyorum ve öğretiyorum ki,dünyada bunları bulamadığı için ve israf yüzünden aç kalan milyonlar var.Seni de kırmaktan korkmasaydım,özgür doğaya sal,istediği gibi beslensin derdim konu sahibi,Ama demiyorum

Çok zor yemek seçen biriyle evli olmak seni çok iyi anlıyorum,birde sorsan ben yemek secmiyorum derler.
Önceden bende çalıştığım halde çeşit çeşit yapardım ama baktimki sonu yok bıraktım artık peşini artık yapıyorum yiyen yiyor yemeyen kendi bilir
Alistirmayin derim

dışarda yesin o zaman, hamile halinle o kadar uğraş bi de yaranama, hangi devirde kaldı bu annem gibi yemek yapamıyorsun lafı... eşin bayağı geriden geliyor herhalde... tüm yemekler benzer şekilde yapıldığına göre yağı ya da tuzu baharatı az geliyor olabilir bu arada, belki de yağ miktarını bi tık arttırmalısın

caytabagi yetiş,burada da bir kök yemek isteyen adam var.
hiçkimse hiçkimsenin annesi gibi yemek yapamaz zaten.
dünyanın her yerinde kural budur.
eşiniz size haftalık yemek listesi yapsın da ona göre hazırlayın bari,nankör adam.

Keske yapsa ben de kurtulurum hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten.. ne yapayim diye soruyorum istedigini yap diyor yapinca da begnmiyor beyzade

:) ayni seyi bugun bende dusundum sanırsın ingiliz kraliyet ailesinde yetişmiş her aksam şaraba yatırılmış pekin ördeği yiyor dedim :)
Hic valla, nesi varmis bulgurun? Ben bayilirim mesela. Hamile karisinin emegine tesekkur etmek icin elini ayagini opecegine bahane buluyor cok sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…