- 19 Temmuz 2018
- 102
- 68
- 13
- 34
- Konu Sahibi merhabamillet
-
Benim de tost yer sürekli ama taze ekmeğe yapar, ekmek bayatsa yemez. Keşke sizin ki gibi olsa da kendi yemeğini kendi yapsa. Bizim ki aç kalır yine yapmaz. Dışarıdan söyler veya meyve yer.( O da her meyveyi yemez)Benim eşim de yemek seçer ben de ona yemek yapmıyorum. Trip olsun diye değil; yemek seçiyorsa kendi yemeğini kendi yapmalı. Kendi sevdiğim gibi yapıyorum yemekleri yerse yiyor yemezse kendine tost yapıyor koca adam vitamin alsın diye peşinden koşup daraltacak değilim annesi gibi. Ha sevdiği birkaç yemek var işte patates graten filan gibi haftada bir onu yapıyorum benden kıymetlisi olmuyor valla
Makarna da yemiyor.Ne yiyiyormuş, liste daha kısa olur.
İnsanın gerçekten yemediği bir şey olabilir, tercih etmediği ama karın doyurmak için yediği bir kaç şey ama sevdiği 10 larca yemek olmalı.
Koyun önüne her gün makarna, yesin dursun.
Teşekkür ederim.Allah'tan huyunu biliyor evde arıza çıkarmıyor. Fakat insan yine de üzülüyor, o aç kalınca benimde bir şey yiyesim gelmiyor. Basit bir problem gibi ama hiç değil. Büyük konuştum başıma geldi. Tekrar teşekkür ederim.Üfff koca insan yemek mi seçer ya,nedir bu kadınların çektiği eşlerinden ille arıza yapacaklar.
Evde ne varsa o piser konu sahibi kendini sıkma isteyen yer istemeyen yemez.
Allah aşkına ne yiyiyor, bir yazar mısınız?Makarna da yemiyor.
Yooo benimki de yemek yapmaz sadece yumurta haşlar patates kızartır makarna haşlar yemin ederim bu kadar. O da genelde dışarıdan söyler. Evde taze ekmek bulundurmaya çalışın ama unutursanız da alttan almayın kendisi düşünsün. Eve gelirken ekmek almak zor birşey değil siz de o evin kahya kadını değilsiniz. Çok içiniz acıyorsa ben azıcık bari sağlıklı birşeyler yesin diye sevdiği meyveleri ve doğal kuruyemişleri bol bol tutuyorum evde ya da eve gelen yardımcıma sigara böreği sardırıp dolaba koyuyorum iki tane kızartıp verince gözleri doluyor. Hiç endişelenmeyin bu yaşa kadar açlıktan ölmemiş şimdiden sonra da ölmez. Yaptığınız iyiliği göreviniz haline getireceğinize nadir yaptığınız yemekleri minnetle karşılar hale getirin eşinizi. Ben öyle yaptım evetBenim de tost yer sürekli ama taze ekmeğe yapar, ekmek bayatsa yemez. Keşke sizin ki gibi olsa da kendi yemeğini kendi yapsa. Bizim ki aç kalır yine yapmaz. Dışarıdan söyler veya meyve yer.( O da her meyveyi yemez)
Canım o buldum bulanıyorum kafasıŞehriyeli Pilav,kuru fasulye,pırasa, yoğurtlu havuç,tavuk kanat,brokoliye bayılıyor,barbunya,taze fasulye,balık türleri,pırasa(Yalnız Pırasa salçasız olacak) mercimek corbası,ezo gelin,mantar çorbası bunlar hazır olmayacak ama. Biraz karışık belki ama ilk aklıma gelenler. Arkadaşlarında dediği gibi yediklerini yazsam daha kısa olacakmış.Bu arada öyle şerbetli tatlı yemez.Sakızlı muhallebi, puding, bu tip tatlıları sever. Tam delirme vakası.
Yooo benimki de yemek yapmaz sadece yumurta haşlar patates kızartır makarna haşlar yemin ederim bu kadar. O da genelde dışarıdan söyler. Evde taze ekmek bulundurmaya çalışın ama unutursanız da alttan almayın kendisi düşünsün. Eve gelirken ekmek almak zor birşey değil siz de o evin kahya kadını değilsiniz. Çok içiniz acıyorsa ben azıcık bari sağlıklı birşeyler yesin diye sevdiği meyveleri ve doğal kuruyemişleri bol bol tutuyorum evde ya da eve gelen yardımcıma sigara böreği sardırıp dolaba koyuyorum iki tane kızartıp verince gözleri doluyor. Hiç endişelenmeyin bu yaşa kadar açlıktan ölmemiş şimdiden sonra da ölmez. Yaptığınız iyiliği göreviniz haline getireceğinize nadir yaptığınız yemekleri minnetle karşılar hale getirin eşinizi. Ben öyle yaptım evet
Arkadaşım sen yap 2 kilo barbunya ya da sevdiği sulu yemek, 2 bardak pirinçle pilav.Şehriyeli Pilav,kuru fasulye,pırasa, yoğurtlu havuç,tavuk kanat,brokoliye bayılıyor,barbunya,taze fasulye,balık türleri,pırasa(Yalnız Pırasa salçasız olacak) mercimek corbası,ezo gelin,mantar çorbası bunlar hazır olmayacak ama. Biraz karışık belki ama ilk aklıma gelenler. Arkadaşlarında dediği gibi yediklerini yazsam daha kısa olacakmış.Bu arada öyle şerbetli tatlı yemez.Sakızlı muhallebi, puding, bu tip tatlıları sever. Tam delirme vakası.
yemesi gerekenleri yiyormuş.Şehriyeli Pilav,kuru fasulye,pırasa, yoğurtlu havuç,tavuk kanat,brokoliye bayılıyor,barbunya,taze fasulye,balık türleri,pırasa(Yalnız Pırasa salçasız olacak) mercimek corbası,ezo gelin,mantar çorbası bunlar hazır olmayacak ama. Biraz karışık belki ama ilk aklıma gelenler. Arkadaşlarında dediği gibi yediklerini yazsam daha kısa olacakmış.Bu arada öyle şerbetli tatlı yemez.Sakızlı muhallebi, puding, bu tip tatlıları sever. Tam delirme vakası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?