- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi merhabamillet
-
Ay zıkkı... Tövbe yarabbim su ver onu içsin sadeceMerhaba forum sakinleri,
Ben bu siteye yeni üye oldum. Konuları okudukça, bende bir çıkış yolu aramak için konu açmaya karar verdim. Benim eşim aşırı şekilde yemek seçiyor. Benim yemek seçme gibi bir huyum yok ama o insanı çıldırtacak şekilde yemek seçer.
Yemekte et varsa yemez.Dolma yemez.Sakatat söylemiyorum bile evde bir kere pişirdim, eve girer girmez çıktı gitti. Böyle biri umarım aklınızda canlanmıştır. Yumurta yemez,bulgur yemez,nohut yemez.Bunlar aklıma gelenler yazmaya kalksam üşenir okumazsınız. :)
Ben bununla nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Her sabah akşama ne yemeği yapsam diye kara kara düşünüyorum artık ciddi ciddi çok bunalıyorum. Bu durumda olanlar ne yapıyor? Ne yapıyorsunuz bu sorunu nasıl aştınız ?
Herkese teşekkür ederim.
Kişiden kişiye değişen birşey. Eşinin abisi de birçok yemeği yemezmiş. Evlenince alışmış. KV yemek yapma konusunda pek iyi değildir. Onunla alakalı olabilir.Benimle aynı sorunu yaşayanı görmek,yalnız olmadığım hissini veriyor. Sürekli aynı yemekleri yapmak istemiyorum,makine gibi. Benim çözümünü aradığım şey her şeyi yedirebilmek,bunu nasıl başarabilirim.
Mesela benim eşim hayatında hiç, işkembe çorbası içmemiş,kokareç yememiş.Tamam bunlar sakatat yemek istemeyebilir, ama normal yiyecekleri nasıl alıştırabilirim. ?
Orada ki gülme artık ironik oldu, artık gülüyorum.Ciddi ciddi sinir bozucu bir durum.Ego konusuna gelirsek,bu şekilde hiç düşünmedim.Zaman gösterecek
Herkesin ilgisine,alakasına teşekkür ederim. Bu durumda yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geldi. Bu gün bir arkadaşın tavsiyesi üzerine pizza yaptım.Baya baya özendim de. Eşim bunda sosis,salam var dedi, bende dayanamadım ayıkladım.Bu seferde çok kuru bu hiç malzemesi yok dedi,sonuç olarak tost yaptım.
Tekrar teşekkür ederim,tavsiyelerinizi dinleyeceğim.
Eşinizin şımarıklığına öyle sinir oldum ki.Herkesin ilgisine,alakasına teşekkür ederim. Bu durumda yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geldi. Bu gün bir arkadaşın tavsiyesi üzerine pizza yaptım.Baya baya özendim de. Eşim bunda sosis,salam var dedi, bende dayanamadım ayıkladım.Bu seferde çok kuru bu hiç malzemesi yok dedi,sonuç olarak tost yaptım.
Tekrar teşekkür ederim,tavsiyelerinizi dinleyeceğim.
Benim eşim de yemek seçer ben de ona yemek yapmıyorum. Trip olsun diye değil; yemek seçiyorsa kendi yemeğini kendi yapmalı. Kendi sevdiğim gibi yapıyorum yemekleri yerse yiyor yemezse kendine tost yapıyor koca adam vitamin alsın diye peşinden koşup daraltacak değilim annesi gibi. Ha sevdiği birkaç yemek var işte patates graten filan gibi haftada bir onu yapıyorum benden kıymetlisi olmuyor valla
Eşinizle beraber liste yapabilirsiniz sakatat her evde pişen bir şey değil eti ya da tavuğu sade yemeklere eklemeden yiyor mu meselaMerhaba forum sakinleri,
Ben bu siteye yeni üye oldum. Konuları okudukça, bende bir çıkış yolu aramak için konu açmaya karar verdim. Benim eşim aşırı şekilde yemek seçiyor. Benim yemek seçme gibi bir huyum yok ama o insanı çıldırtacak şekilde yemek seçer.
Yemekte et varsa yemez.Dolma yemez.Sakatat söylemiyorum bile evde bir kere pişirdim, eve girer girmez çıktı gitti. Böyle biri umarım aklınızda canlanmıştır. Yumurta yemez,bulgur yemez,nohut yemez.Bunlar aklıma gelenler yazmaya kalksam üşenir okumazsınız. :)
Ben bununla nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Her sabah akşama ne yemeği yapsam diye kara kara düşünüyorum artık ciddi ciddi çok bunalıyorum. Bu durumda olanlar ne yapıyor? Ne yapıyorsunuz bu sorunu nasıl aştınız ?
Herkese teşekkür ederim.
Bizim ki ona pek yanaşmıyor.Dün arkadaşlar söylemişti,bu gün söyledim. Hiç oralı bile olmadı.Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?